Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lusi
    04. Lipanj 2022. 10:30

Dobro jutro mame dajte mi recite da li je koja od vas dobila pristice u trudnoći? Ja nikad u zivotu nisam imala problema sa pristicima a sad cijela desna strana mi je puna pristica

👨‍🦱26
    👱‍♀️25
    Bio. Kemijska 12/21
    ➕ 13.5 ❤️
    OTP 16.1.2023
    Dolazi nam curka 👨‍👩‍👧💖

Lida 🍀
    04. Lipanj 2022. 10:56

Lusi

Dobro jutro mame dajte mi recite da li je koja od vas dobila pristice u trudnoći? Ja nikad u zivotu nisam imala problema sa pristicima a sad cijela desna strana mi je puna pristica

Meni je negdje izmedu 11 i 12tt poiskakalo samo na desnoj celjusti i bas mi se mastilo lice. Proslo je brzo kad sam namazala azelaicnom, i sad je opet lijepo cisto 🥰 evo slika kako je izgledalo https://ibb.co/VLCPq3B

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

snowwhite1410
    04. Lipanj 2022. 12:21

ancy2010

snowwhite1410

ancy2010

MalaMagla

Muž i ja se koljemo oko kolica u zadnjih dva tjedna. On bi polovna kolica 3u1, a ja bih svakako novo jaje, za kolica mi je svejedno. Naravno da bih ona nova, lijepa koja su uvijek skupa, ali realno nije mi toliko bitno. Po meni autosjedalica uvijek mora biti nova (ako si to možeš priuštiti). Nikad ne znaš jesu li udarena ili nešto ako kupuješ od osobe koju ne znaš. Druga je stvar kad uzmeš kolica od prijateljice, brata, sestre… To znaš da je ok. Mi nemamo tu sreću, tako da bih ja novo, a njemu je to bacanje novaca 🙄
    Da se naći fantastičnih kolica za "male" novce na Njuškalu i Marketplace na Fejsu. Kolica koja koštaju preko 10000kn se prodaju za 2-3 tisuće. Mislim da ćemo tako i napraviti.
    Iako, bili smo u Baby Landu ako se ne varam prošli vikend i naišli na Joie Signature kolica. Baš su nam se svidjela, jaje ima 1.7 ocjenu na ADAC testu (ili 1.8, super je oboje). Sklapanje je toliko lako da kad je ona to sklopila muž je samo raširio oči u nevjerici. I ja sam se začudila. To me osvojilo kod tih kolica. U gornjoj su nam granici koliko bi dali za kolica - s popustom nekih 6.500. Skoro smo ih uzeli, ali mislim da ćemo ipak polovna. Imamo još vremena za razmisliti

Mi smo uzeli chicco kolica best friend 3u1, uvatila ih na akciji za 2500kn a bila su oko 4000kn, odlicna, ko nova su i danas tako da ce bit super i za novu bebu😊

Jutro Drage mame ja sve čitam ali nikako da pišem htjela sam te pitati za ova kolica kada si ih kupila ancy2010 jer ja gledam nigdje nisu na nekom velikom popustu, hvala ti 😁

U bubamare al prije 3 godine za prvo dijete😊..bubamara je onda znala davat velike popuste na sve proizvode, sad ne znam ima li jos toga

Sjećam se da je bio kupon od dodatnih -15%pa na sve si mogao iskoristiti ako su kolica bila snižena a sada ne znam kako to ide nisam dugo bila u bubamari a online nemaju skoro ništa vidjeti ćemo ako ulovimo kakav popust ma da se meni sviđaju ona kolica Bebetto 3 u 1 isto hvala ti na odgovoru 😁

• Lusi
    04. Lipanj 2022. 12:52

Lida 🍀

Lusi

Meni je negdje izmedu 11 i 12tt poiskakalo samo na desnoj celjusti i bas mi se mastilo lice. Proslo je brzo kad sam namazala azelaicnom, i sad je opet lijepo cisto 🥰 evo slika kako je izgledalo https://ibb.co/VLCPq3B

Meni su bas jako poiskakali, koma 🙉
    Probat cu onda s tom kremom koju si ti koristila pa mozda bude bolje 😁

👨‍🦱26
    👱‍♀️25
    Bio. Kemijska 12/21
    ➕ 13.5 ❤️
    OTP 16.1.2023
    Dolazi nam curka 👨‍👩‍👧💖

Lunadelu
    04. Lipanj 2022. 14:12

MalaMagla

Ja sam maloprije prvi puta vidjela udarac! 🥰🥰 Nakon jela sam se smjestila u neki polulezeci položaj i počela osjetiti bebu. Par puta sam malo jace osjetila, i pogledam u trbuh i za par sekundi je udarila da se vidjelo 🥰 baš sam sretna! Zadnjih par dana sam osjetila malo jače i baš sam pomislila da bi se čak i moglo vidjeti da sam mirna, i eto, bila sam u pravu 🥰

To mora da je bas lip osjecaj❤️.. sry nisam upratila jel ti ovo prva trudnoca ili

TP 27.10.

Svemirka
    04. Lipanj 2022. 14:55

MalaMagla

Ja sam maloprije prvi puta vidjela udarac! 🥰🥰 Nakon jela sam se smjestila u neki polulezeci položaj i počela osjetiti bebu. Par puta sam malo jace osjetila, i pogledam u trbuh i za par sekundi je udarila da se vidjelo 🥰 baš sam sretna! Zadnjih par dana sam osjetila malo jače i baš sam pomislila da bi se čak i moglo vidjeti da sam mirna, i eto, bila sam u pravu 🥰

👏 predobro

🧔 - 36 👩 - 35
    03/2022 - ➕️💓
    05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
    06/2022 - anomaly scan ✅️

Lida 🍀
    04. Lipanj 2022. 15:32

Lusi, https://www.douglas.hr/p/revox-just-azelaic-brightening-solution-rvx02835 to je ta ☺️
    MalaMagla predivno!!! 🥰 Vjerujem da si presretna... Kad si pocela osjetiti leptirice i lupkanja? ☺️

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

ancy2010
    04. Lipanj 2022. 15:37

snowwhite1410

ancy2010

snowwhite1410

ancy2010

MalaMagla

Muž i ja se koljemo oko kolica u zadnjih dva tjedna. On bi polovna kolica 3u1, a ja bih svakako novo jaje, za kolica mi je svejedno. Naravno da bih ona nova, lijepa koja su uvijek skupa, ali realno nije mi toliko bitno. Po meni autosjedalica uvijek mora biti nova (ako si to možeš priuštiti). Nikad ne znaš jesu li udarena ili nešto ako kupuješ od osobe koju ne znaš. Druga je stvar kad uzmeš kolica od prijateljice, brata, sestre… To znaš da je ok. Mi nemamo tu sreću, tako da bih ja novo, a njemu je to bacanje novaca 🙄
    Da se naći fantastičnih kolica za "male" novce na Njuškalu i Marketplace na Fejsu. Kolica koja koštaju preko 10000kn se prodaju za 2-3 tisuće. Mislim da ćemo tako i napraviti.
    Iako, bili smo u Baby Landu ako se ne varam prošli vikend i naišli na Joie Signature kolica. Baš su nam se svidjela, jaje ima 1.7 ocjenu na ADAC testu (ili 1.8, super je oboje). Sklapanje je toliko lako da kad je ona to sklopila muž je samo raširio oči u nevjerici. I ja sam se začudila. To me osvojilo kod tih kolica. U gornjoj su nam granici koliko bi dali za kolica - s popustom nekih 6.500. Skoro smo ih uzeli, ali mislim da ćemo ipak polovna. Imamo još vremena za razmisliti

Mi smo uzeli chicco kolica best friend 3u1, uvatila ih na akciji za 2500kn a bila su oko 4000kn, odlicna, ko nova su i danas tako da ce bit super i za novu bebu😊

Jutro Drage mame ja sve čitam ali nikako da pišem htjela sam te pitati za ova kolica kada si ih kupila ancy2010 jer ja gledam nigdje nisu na nekom velikom popustu, hvala ti 😁

U bubamare al prije 3 godine za prvo dijete😊..bubamara je onda znala davat velike popuste na sve proizvode, sad ne znam ima li jos toga

Sjećam se da je bio kupon od dodatnih -15%pa na sve si mogao iskoristiti ako su kolica bila snižena a sada ne znam kako to ide nisam dugo bila u bubamari a online nemaju skoro ništa vidjeti ćemo ako ulovimo kakav popust ma da se meni sviđaju ona kolica Bebetto 3 u 1 isto hvala ti na odgovoru 😁

Meni je bilo bitno nac sta laksa kolica, s obzirom da zivim u zgradi bez lifta 3 kat pa mi se nije dalo neka teska tegliti svaki dan gori doli, zato sam uzela Chicco odgovarala mi je tezina a i cijena😊

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

Lida 🍀
    04. Lipanj 2022. 18:40

MalaMagla

Lida 🍀

Lusi, https://www.douglas.hr/p/revox-just-azelaic-brightening-solution-rvx02835 to je ta ☺️
    MalaMagla predivno!!! 🥰 Vjerujem da si presretna… Kad si pocela osjetiti leptirice i lupkanja? ☺️

Sa 15 tjedana mi se učinilo da sam nešto osjetila i nakon toga ništa. Sa 16 tjedana sam osjetila nešto samo kad se fokusiram i kad sam skroz mirna, osjećaj je bio kao ribica da pliva, ili kao mjehurići u crijevima. Nisam uopće bila sto posto sigurna da je to to. I prije par dana sam počela osjećati malo jače udarce. Sad sam 18+4. Posteljica mi je straga, tako da je doktorica rekla da bih mogla osjetiti ranije

Divno. Slijedi najljepše razdoblje ☺️

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

snowwhite1410
    04. Lipanj 2022. 19:50

Mame buduće da vas pitam ove koje su u 14 ili 15 tjednu dali imate još mučnine i dali još povraćate?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.