Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    puna_pitanja
    06. Lipanj 2022. 10:26

snowwhite1410

Mare3112

Ma pijem gro tekućine ali jučer smo bili na Mariji Bistrici ugl onaj tko nije iz Hrv…to je kod nas svetiste….ubilo me sunce glava me cijelu noć bolila prestrasnoo …. ali sam popila 5 litara valjda ali već danima idem po par puta ponoci piskit to je prestrasno nista ne spavam…

Bolove nemaš nikakve? Ja sam nikakva

Piškiti po noći idem svaku noc, nekad jednkm, nekad dvaput, al bas sam jucer otkrila zasto jer sam slusala neko predavanje online, zbog progesterona koji vam je povecan, ja cak pijem i duphastone koji je progesteron dodatni, on utjece na glatke misice pa se mokracovodi opustaju i zbog toga se ide cesce piskiti, pa tako i po noci 😊

30g, OTP 10.11.

buhtlica23
    06. Lipanj 2022. 10:31

Mare3112

Ma pijem gro tekućine ali jučer smo bili na Mariji Bistrici ugl onaj tko nije iz Hrv…to je kod nas svetiste….ubilo me sunce glava me cijelu noć bolila prestrasnoo …. ali sam popila 5 litara valjda ali već danima idem po par puta ponoci piskit to je prestrasno nista ne spavam…

I ja idem piskiti po par puta. Mama me bas utjesila neki dan kad sam se pozalila kaze tek ces vidit kad beba naraste pa kad bude stalnost tiskala mjehur. Reko nemoj me tjesit molim te 🤣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lonmi
    06. Lipanj 2022. 10:51

Cureee, pozitiva samo, nicijoj bebi nije stalo srce. Na zimu ih mazimo i pazimo 😊 Nemojte se plasiti zbog prijašnjih losih iskustava, to samo tjera na razmisljanje i vas i cure koje su ovdje u panici. Ne stignem bas citati, ali malo sam pohvatala.
    Drugo tromjesečje je super i rijetko kad se nesto desi, osim ako je do zdravstvenih tegoba, ali to sve sve danas prati i lijeci. Samo opusteno.
    Na wc idem 5000 puta na dan i barem 3 puta kroz noc. Puno vise nego prvi put i da, kako beba raste pritisak je jaci.
    Nema puta bez plana wc-a. 😂
    Od kolica mi imamo Peg Petego Futura i jako smo zadovoljni!
    Jaje i autosjedalicu nebi nikad polovnu jer imaju rok trajanja, a i nikad ne znas. Nedaj Boze udarca u auto, to mora biti kvalitetno jer glavu cuva.
    Nego di je taj nalet energije u 2. tromjesjecju? Ja bi samo spavala,  a noge me bole kao da imam upalu misica, ima jos tko takvu bol? Magnezij ne pomaze, jedva se krecem, a moram juriti za malom 😂

Rita89
    06. Lipanj 2022. 11:02

Lonmi

Cureee, pozitiva samo, nicijoj bebi nije stalo srce. Na zimu ih mazimo i pazimo 😊 Nemojte se plasiti zbog prijašnjih losih iskustava, to samo tjera na razmisljanje i vas i cure koje su ovdje u panici. Ne stignem bas citati, ali malo sam pohvatala.
    Drugo tromjesečje je super i rijetko kad se nesto desi, osim ako je do zdravstvenih tegoba, ali to sve sve danas prati i lijeci. Samo opusteno.
    Na wc idem 5000 puta na dan i barem 3 puta kroz noc. Puno vise nego prvi put i da, kako beba raste pritisak je jaci.
    Jaje i autosjedalicu nebi nikad polovnu jer imaju rok trajanja, a i nikad ne znas. Nedaj Boze udarca u auto, to mora biti kvalitetno jer glavu cuva.
    Nego di je taj nalet energije u 2. tromjesjecju? Ja bi samo spavala, a noge me bole kao da imam upalu misica, ima jos tko takvu bol? Magnezij ne pomaze, jedva se krecem, a moram juriti za malom 😂

Lonmi 😍 

1.IVF - 6 blastica, ET jednog zametka - beta 0
    1. Fet jednog zametka - beta 0
    2. FET jednog zametka - beta 0
    3.FET jednog zametka - beta 0 (ostale dvije blastice zajedno smrznute)
    2.IVF- blaga simulacija - transfer jednog trodnevnog - beta 0
    3.IVF - transfer dva četverodnevna - beta 0
    4. Fet dvije blastice iz 1.postupka - beta 0
    4 IVF - 4 blastice.. Et 1 blastice, beta 0
    5.FET 1 blastice u prirodnom ciklusu 🤰

puna_pitanja
    06. Lipanj 2022. 11:10

Lonmi

Nego di je taj nalet energije u 2. tromjesjecju? Ja bi samo spavala, a noge me bole kao da imam upalu misica, ima jos tko takvu bol? Magnezij ne pomaze, jedva se krecem, a moram juriti za malom 😂

Meni je tek sad dosao taj nalet energije, znaci sad planiram godisnji na koji idem od 15.6. Hahaha, ni kupaceg ne znam gdje je, bogu hvala pa sam visoka i bebac me jos nije prosirio jako pa stanem u svu odjecu i te kupace, jer da moram sve kupiti, isla bih na kraju gola 😂 Al prvo da mi prodje rezervacija smjestaja i onda bude sve ok!

30g, OTP 10.11.

Mareeeee3112
    06. Lipanj 2022. 11:18

Nemam posebno nikakvih bolova tu I tamo desna strana koja je ovulirala ali i to sad rijetko inače se dobro osjećam osim kaj evo 2 dana imam migrene i baš mi je lose ...digo je nisam imala.... a kao što sam napisala cijelu noć piskam i cijeli  dan..... baš baš baš sam koma

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Lonmi
    06. Lipanj 2022. 11:36

Rita89

Lonmi

Lonmi 😍

Sve je super ❤️

Lonmi
    06. Lipanj 2022. 11:38

puna_pitanja

Lonmi

Meni je tek sad dosao taj nalet energije, znaci sad planiram godisnji na koji idem od 15.6. Hahaha, ni kupaceg ne znam gdje je, bogu hvala pa sam visoka i bebac me jos nije prosirio jako pa stanem u svu odjecu i te kupace, jer da moram sve kupiti, isla bih na kraju gola 😂 Al prvo da mi prodje rezervacija smjestaja i onda bude sve ok!

Mi idemo ovaj vikend, jedva cekam 😊. 
    Joj ja ne stanem u nist, badice moram isprobati, gacice bi mogle biti tijesne 😂😂😂

snowwhite1410
    06. Lipanj 2022. 11:39

Mare3112

Nemam posebno nikakvih bolova tu I tamo desna strana koja je ovulirala ali i to sad rijetko inače se dobro osjećam osim kaj evo 2 dana imam migrene i baš mi je lose …digo je nisam imala…. a kao što sam napisala cijelu noć piskam i cijeli dan….. baš baš baš sam koma

Ja sam isto imala glavobolje 😅 tako da znaš proći će lezi u tamnu sobu i pij ja nisam pila nikakve tablete prođe to 🤗dali tebe hvata nervoza 😅ja sam bila nervozna unazad 3 dana ne znam zašto mislim da je to sve zbog hormona 😅

Angeleyes
    06. Lipanj 2022. 11:45

Pozdrav cure... Ja sam isto često po wc-u, noći u prosjeku 2x i to baš bude neki ful pritisak dole kao da će sve eksplodirat. I također sam nikakva otkad su ove vrućine, jednostavno nemam snage hodati po suncu i ovoj sparini. Samo bi negdje u klimu, puno se bolje osjećam i odmah sam živahnija. Prestala sam radit pa ću valjda moći dozirati izlaske u najgore sate. Od simptoma nemam ništa posebno više, možda malo gladnija i trbuh je baš izražen sada... :)

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.