Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lota 🌼
    06. Lipanj 2022. 08:48

Rita89

Lota 🌼

Lida 🍀

santina hvala na popisu i podijeljenom iskustvu, sve sam udarila screenschot 😁
    Lota da da vodila sam listu i eto završilo je kako je zavrsilo… Vidim sada i tebi u potpisu, ali idemo samo pozitivno ovaj puta ce biti sve ok ☺️☺️ slicno smo zavrsile je li tebi stao plod u 11tt ili si tad saznala? I ja ih citam vrlo cesto ☺️☺️ i sad me strah i dok ne rodim mislim da se necu smirit 😑😅
    snowwhite i meni kao da se poceo vidjeti, ali nisam sigurna… Imas kakvu sliku ? 😁 I jel ti to prva beba ili?

Eto na, drago mi je da smo obje ovdje ❤
    Meni je u 6om tjednu stalo srce, ali su otkrili tek u 11om.
    Tako je, pozitivno … od toga nista ne gubimo, dapace, cak i doprinosimo. Sretno nam. 😄🙏

😱 Lota, a ti nisi ništa osjećala? Jesi imala simptome trudnoće od 6.do 11.tjedna? Meni se približava drugi pregled (u srijedu) i sad sam opet u panici je li sve u redu. Samo me tu i tamo bole grudi, malo… I stalno me strah toga da je bebi stalo srce…

Da, totalno sam se sokirala jer sam mislila nakon prvog spontanog gdje me bas bolio stomak i krvarila sam, da je napokon sve u redu, obzirom da nemam bolova niti ista.
    Ma sve je bilo kao da sam trudna, tijelo je i dalje bilo pod hormonima, grudi natecene, mucnine i sl. 
    Nemoj misliti negativno, jer meni je ovo ocito bilo zbog nekih mojih zdravstvenih tegoba, tako da ne brini se. 😍😊

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    06/2021 - spontani u 6tt 👼
    11/2021 - missed ab u 11tt 👼
    • Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
    🌸 2/2023 - baby S 🌸
    🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵

Rita89
    06. Lipanj 2022. 09:02

Lota 🌼

Rita89

Lota 🌼

Lida 🍀

Lota da da vodila sam listu i eto završilo je kako je zavrsilo… Vidim sada i tebi u potpisu, ali idemo samo pozitivno ovaj puta ce biti sve ok ☺️☺️ slicno smo zavrsile je li tebi stao plod u 11tt ili si tad saznala? I ja ih citam vrlo cesto ☺️☺️ i sad me strah i dok ne rodim mislim da se necu smirit 😑😅
    snowwhite i meni kao da se poceo vidjeti, ali nisam sigurna… Imas kakvu sliku ? 😁 I jel ti to prva beba ili?

Tako je, pozitivno … od toga nista ne gubimo, dapace, cak i doprinosimo. Sretno nam. 😄🙏

😱 Lota, a ti nisi ništa osjećala? Jesi imala simptome trudnoće od 6.do 11.tjedna? Meni se približava drugi pregled (u srijedu) i sad sam opet u panici je li sve u redu. Samo me tu i tamo bole grudi, malo… I stalno me strah toga da je bebi stalo srce…

Da, totalno sam se sokirala jer sam mislila nakon prvog spontanog gdje me bas bolio stomak i krvarila sam, da je napokon sve u redu, obzirom da nemam bolova niti ista.
    Ma sve je bilo kao da sam trudna, tijelo je i dalje bilo pod hormonima, grudi natecene, mucnine i sl.
    Nemoj misliti negativno, jer meni je ovo ocito bilo zbog nekih mojih zdravstvenih tegoba, tako da ne brini se. 😍😊

U redu, hvala ti na iskustvu, trudit ću se biti što pozitivnija... Iako znam da nije garancija da će u drugom tromjesečju biti sve u redu, ipak jedva čekam da prođe ovo prvo krizno... 🙏

1.IVF - 6 blastica, ET jednog zametka - beta 0
    1. Fet jednog zametka - beta 0
    2. FET jednog zametka - beta 0
    3.FET jednog zametka - beta 0 (ostale dvije blastice zajedno smrznute)
    2.IVF- blaga simulacija - transfer jednog trodnevnog - beta 0
    3.IVF - transfer dva četverodnevna - beta 0
    4. Fet dvije blastice iz 1.postupka - beta 0
    4 IVF - 4 blastice.. Et 1 blastice, beta 0
    5.FET 1 blastice u prirodnom ciklusu 🤰

Pipin
    06. Lipanj 2022. 09:11

Nela2105 - haha a malo je kao da auto, iako oko kolica se ja ne bi puno sekirala jer to je peri deri, uniste se i uprljaju, rasklimaju. Bitno da su stabilna i da voze. Ako ste u gradu gledaj neka lagana s manjim kotacima, ako puno secete po neravnom terenu i tako a malo ste u autu onda neka s vecim kotacima 🥰

Mareeeee3112
    06. Lipanj 2022. 09:57

Jutro  cure....ima li koja problem s mjehurom  pa idem svaku noć po 4 il 5 puta piskit  to je prestrasno

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mar'ca🌺
    06. Lipanj 2022. 10:09

Mare3112

Jutro cure….ima li koja problem s mjehurom pa idem svaku noć po 4 il 5 puta piskit to je prestrasno

Jutro, Imam ja. Mjehur mi se toliko tokom noći napuhne kao da sam popila 5 litara vode. 

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
    Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    ❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
    🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
    ➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

snowwhite1410
    06. Lipanj 2022. 10:11

Mare3112

Jutro cure….ima li koja problem s mjehurom pa idem svaku noć po 4 il 5 puta piskit to je prestrasno

Jutro Mare3112 jučer sam htjela da te pitam dali tebe boli od ispod grudi do dolje stomak 😅🙄a za mjehur imam ti savjet da piješ što više tekućine sada preko dana 😁 i da meni je postalo tako teško ići po stepenicama i dizat se sve me boli nikakva sam 😓

buhtlica23
    06. Lipanj 2022. 10:13

Lida 🍀

snowwhite i inace imam tako neku skembicu ali nadam se da je to to 🤰
    buhtlice ja puna 4 mjeseca trudnoce racunam 17.6. jer mi je zadnja M bila 17.2. znaci 18.6. ulazim u 5. mjesec trudnoce, to je eto 17-18tt. Sad sam po tome trudna 3 i po mjeseca. Ali uvijek se vodim po tom 17.2.
    MalaMagla kolica su mrak, i eto 5x jeftinije si prosla, tako sam si i ja odredila, do 2000kn cu polovna, a do 4000 nova ako bas nista ne nadem, ali Njuškalo je puno oglasa po gradu i uvijek ih mogu otic vidit uzivo ☺️

Ma znas sta vidjela sam neku sliku iskocila mi dok sam nesto citala kao da je 4 mj od 13 do 16 tjedna i to me skroz zbunilo pa reko nemoguce 🤣 zato sam htjela provjeriti a kao od 17 do 20 je 5 mj 🙄

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Mareeeee3112
    06. Lipanj 2022. 10:13

Ma pijem gro tekućine ali jučer smo bili na Mariji Bistrici  ugl onaj tko nije iz Hrv...to je kod nas svetiste....ubilo me sunce glava me cijelu noć bolila prestrasnoo  .... ali sam popila 5 litara valjda ali već danima idem po par puta ponoci  piskit  to je prestrasno  nista ne spavam...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

snowwhite1410
    06. Lipanj 2022. 10:17

Mare3112

Ma pijem gro tekućine ali jučer smo bili na Mariji Bistrici ugl onaj tko nije iz Hrv…to je kod nas svetiste….ubilo me sunce glava me cijelu noć bolila prestrasnoo …. ali sam popila 5 litara valjda ali već danima idem po par puta ponoci piskit to je prestrasno nista ne spavam…

Bolove nemaš nikakve? Ja sam nikakva 

Lota 🌼
    06. Lipanj 2022. 10:18

Rita89

Lota 🌼

Rita89

Lota 🌼

Lida 🍀

U redu, hvala ti na iskustvu, trudit ću se biti što pozitivnija… Iako znam da nije garancija da će u drugom tromjesečju biti sve u redu, ipak jedva čekam da prođe ovo prvo krizno… 🙏

Ja vjerujem da ce biti sve u redu, jer pazi  ja niti sam pila aktivnu folnu, a trebala sam zbog mthfr mutacije, niti sam pila eutyrox, a trebala sam jer imam visok tsh, tako da i to je vjerojatno utjecalo na zastoj srcane radnje. 
    Bit ce sve dobro, sretno ti na pregledu  ❤

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    06/2021 - spontani u 6tt 👼
    11/2021 - missed ab u 11tt 👼
    • Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
    🌸 2/2023 - baby S 🌸
    🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.