Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Svemirka
    03. Lipanj 2022. 16:47

Lunadelu

Malo ću skrenit s teme.. je li vi osjetite bebu?
    Ja samo kad ležim na leđima osjetim kao neke mjehuriće u trbuhu.. tako vec mozda 10ak dana.. .nekad više nekad manje.. je li to ok?

I ja tako. Ali ima dana kad ništa ne osjetim i dana kad par puta baš osjetim te mjehuriće i isto kad ležim na leđima. Jučer na pregledu kad je pritisnuo jače onu uzv sondu na trbuhu i mjerio bebu onda sam taman osjetila mjehuriće, a na uzv vidjela da se ona baš tamo migolji ko ribica i to mi je bilo super. 😍

🧔 - 36 👩 - 35
    03/2022 - ➕️💓
    05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
    06/2022 - anomaly scan ✅️

Svemirka
    03. Lipanj 2022. 16:59

Da, tajice iz lidla su super. Iz Sinsaya naručila jedne koje sad nosim, ali.. Fali im elastina, već sad su mi nekako male u trbuhu, u guzi velike, nerastezljive i nekako krute. Javite ako gdje nađete super trudničku robu. Ja si spremam u favorite na Zalando recimo pa ću pričekati neke popuste. Vidim da imaju 2-packove tajica po 130 kuna. Jel to netko probao?

🧔 - 36 👩 - 35
    03/2022 - ➕️💓

puna_pitanja
    03. Lipanj 2022. 17:19

Samo sam sretna sto su ovo ljeto popularne one haljine u koje strane ormar, a ne osoba 😂 pa necu puno razmisljati sto se ljetne garderobe tice. 

30g, OTP 10.11.

Svemirka
    03. Lipanj 2022. 17:25

puna_pitanja

Samo sam sretna sto su ovo ljeto popularne one haljine u koje strane ormar, a ne osoba 😂 pa necu puno razmisljati sto se ljetne garderobe tice.

E da bravo, to si u pravu. Sve puno maxi haljina u koje idu i po 2 trudnice 😂

🧔 - 36 👩 - 35
    03/2022 - ➕️💓

santina
    03. Lipanj 2022. 17:42

puna_pitanja

MalaMagla,ja nemam namjeru jos nista kupovati niti planiram ista, jednom kad svi saznaju, nadam se dosta toga dobiti jer ne volim jednokratnu kupnju ako nije nuzna, nije da si ne mogu priustiti, ali hrpa stvari se koristi jako kratak period i planiram sve proslijediti dalje kad moja beba preraste jednog dana.
    Lota,rano je, ali i ja mislim da je to zbog prethodnih spontanih. Mislim da nece biti nista od kojeg pregleda vise, ja sam isla (vise slucajno jer sam isla na papu) isto sa 5 i pol tjedana i nista se nije vidjelo, pa sam onda isla za tjedan i onda opet iduci tjedan 😂
    To sam od vise ljudi cula da ne valja ici na puno pregleda, al ja ne znam zasto, sve je sterilno, jedino moguce da neka zilica pukne al onda znam da je od pregleda, nije mi panika… Ako netko zna zasto nije dobro, nek mi javi, zanima me.

Zavisi koja vrsta pregleda. Vaginalni svakako ne, jer svakim pregledom opasnost od dodatnog otvaranja. Ja kad sam lezala u bolnici nisu me smjeli pregledati vaginalno zbog otvaranja, ali sam imala UZV svaki tjedan.

Inace, ja upravo sa 2.pregleda. sve super, nuhalni ok, nosna kost tu, kicmica se vidi, trbusni zid. Boksa mamu. Sljedeci tjedan na kontrolu kod hematologa, prenatalni i bris, da bi za 3 tjedna na pregled grlica. Do sad nije nikako. I tad ce razmotriti stavljanje serklaza.

Svemirka
    03. Lipanj 2022. 18:41

E tnx za iskustvo sa Zalanda. Baš gledam te majice i topove 3 pack. Naručit ću to sigurno.
    Cerviks - meni kad radi uzv preko trbuha napravi cervikometriju i jučer mi je bio 4 cm, t oblik i rekao da je to u redu.
    Uglavnom, nitko mi ništa dolje ne prčka od 9 tt kad je zadnji vaginalni bio, što mi je super.

🧔 - 36 👩 - 35
    03/2022 - ➕️💓

Lunadelu
    03. Lipanj 2022. 18:54

Meni je zadnji put vaginalno gledala veličinu i oblik cerviksa.. bila sam 17tj

TP 27.10.

• Lotta
    03. Lipanj 2022. 18:59

Cure, jel koja od vas radila Nifty i nakon koliko su vam dosli rezultati?

OTP 15.12.

Anita1108
    03. Lipanj 2022. 19:07

Bok cure,

Imam pitanje. Dobila sam gljivice tj. gljivicnu infekciju😩🙄
    Neznam ni kako ni zasto. Nisam htjela na svoju ruku nista uzimati pa sam zvala doktoricu i ona mi je prepisala Klotrimazol pliva tablete za rodnicu. Ja znam da doktorica zna najbolje, al me svakako muci jer sam procitala da se preporucuje izbjegavanje klotrimazola u prvom tromjesjecju trudnoce pa sam sad zbunjena. Trenutno sam 9+4tt.

Hvala vam na odgovorima  

natalie19
    03. Lipanj 2022. 20:45

Cure trudim se čitato redovno, nadam se da sam pohvatala sve datume, ako nisam pišite. Možda sam i koga zaboravila napisati na listu, ali bez zamjere, jer od nedelje imamo male štence i nemam vremena za odmor a kamoli nešt drugo. Drago mi je da ste sve dobro i da su bebice dobro. 
    Ovo za popis stvari mi se čini jako dobro, meni je prva trudnoča, i iskreno malo bu teško odabrati među tolko stvarima i brendovima, tako da svako iskustvo je dobro došlo. ☺️

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.