![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Kod mene još mučnine nisu krenule 🤷🏻♀️
Isto nikako dočekati taj prvi pregled, križam dane 😓😓
I bila kod endokrinologa danas - dobila propiltiouracil za štitnjaču (prva 2 tjedna 2x dnevno, onda 1x dnevno do iduće kontrole)..
Držim nam svima fige da sve bude ok 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
👩 28
👨 30
Počeli opušteno 01/22 🙏🤞
ZM - 22.3.
➕ 26.4. ❤️👶
09.5. - prvi pregled 🤞🏻🤞🏻 - veliki smo 2 mm
23.5. čujemo ❤ narasli na 15 mm
OTP - 3.1.'23
Idući pregled - 24.6.
Cure kako ste☺️?po pitanju mučnina ove koje su u 10 tj jel imate još ?😊😘😘 dobrodošle sve nove cure 😍
Evo danas taman usla u 10. Tj. I popodne jos uvijek mucnine. Ne toliko da povracam, al ne mogu nista jesti... 😐 nadam se da ce uskoro prestat skroz
20.11. Plusic nakon 3 mj pokusavanja
24.11.2022. 💙
Jao bas mi je drago vidjeti da nisam jedina... muce me mucnine, jedino sto mogu jesti je kruh i brze gluposti, a rekli su mi da moram pripazit zbog glukoze 🙈🙈
Takoder bih htjela vjezbati, bilo sto, a pogotovo plivanje koje mi je i ranije jako pomoglo kod bolova u ledima, ali i mrsavljenja... jedino me brine ta opasnost od infekcija 😔
Pitat cu bas doktora, sad u cetvrtak radim briseve i urinokulturu, a do tada, ima li tko kakav savjet? 😊
24.11.2022. 💙
Ja slatko baš nešto i ne mogu previše jesti, pogotovo sad u trudnoći. Jedna kockica čokolade i dosta. Ili kad me baš traži. Ali sladoled mogu, najviše mi paše Snjeguljica 😂 ali zato jedem nenormalno puno kruha, što isto nije baš sjajno za kilazu. Bojim se da ću i ja doseći +20kg do kraja,a kako sam niska doslovno ću se onda moći kotrljati s vrha brda 😂🙈
Sad kad prestanem raditi planiram početi vježbati, osim šetnje možda neka prenatalna joga ili tako nešto. Pa me zanima imate li neki studio gdje imaju i vježbe za trudnice da možete preporučiti? Ne mora biti joga, bitno da je za trudnice. I što mislite o plivanju u ovim gradskim bazenima? Ja se nekako bojim svakakvih bakterija, a plivanje baš preporučuju za trudnoću, a i za leđa. Leđa će me ubiti do kraja trudnoće… Neurokirurg mi je rekao da se ne smijem udebljati kad mi je iskočio disk u donjem dijelu. A nisam se sjetila pitati što onda s trudnoćom.. uglavnom, sad ću imati vremena za posvetiti se sebi i toj mojoj boljci, pa želim naći aktivnosti koje su baš za trudnice
Jao bas mi je drago vidjeti da nisam jedina… muce me mucnine, jedino sto mogu jesti je kruh i brze gluposti, a rekli su mi da moram pripazit zbog glukoze 🙈🙈
Takoder bih htjela vjezbati, bilo sto, a pogotovo plivanje koje mi je i ranije jako pomoglo kod bolova u ledima, ali i mrsavljenja… jedino me brine ta opasnost od infekcija 😔
Pitat cu bas doktora, sad u cetvrtak radim briseve i urinokulturu, a do tada, ima li tko kakav savjet? 😊
24.11.2022. 💙
6+4 i prvo povracanje :/ ali imam problem kad povracam da na malo duze izgubim dah i ne znam kako to kontrolirati. To mi se jos jednom na faksu desilo ali je bilo jace. U zivotu se nisam vise pripala. Povratim i ne mogu doci do daha. Da li vam se to desavala i kako to kontrolirati/rijesiti?
24.12.2022. 💙
Ja slatko baš nešto i ne mogu previše jesti, pogotovo sad u trudnoći. Jedna kockica čokolade i dosta. Ili kad me baš traži. Ali sladoled mogu, najviše mi paše Snjeguljica 😂 ali zato jedem nenormalno puno kruha, što isto nije baš sjajno za kilazu. Bojim se da ću i ja doseći +20kg do kraja,a kako sam niska doslovno ću se onda moći kotrljati s vrha brda 😂🙈
Sad kad prestanem raditi planiram početi vježbati, osim šetnje možda neka prenatalna joga ili tako nešto. Pa me zanima imate li neki studio gdje imaju i vježbe za trudnice da možete preporučiti? Ne mora biti joga, bitno da je za trudnice. I što mislite o plivanju u ovim gradskim bazenima? Ja se nekako bojim svakakvih bakterija, a plivanje baš preporučuju za trudnoću, a i za leđa. Leđa će me ubiti do kraja trudnoće… Neurokirurg mi je rekao da se ne smijem udebljati kad mi je iskočio disk u donjem dijelu. A nisam se sjetila pitati što onda s trudnoćom.. uglavnom, sad ću imati vremena za posvetiti se sebi i toj mojoj boljci, pa želim naći aktivnosti koje su baš za trudnice
Jao bas mi je drago vidjeti da nisam jedina… muce me mucnine, jedino sto mogu jesti je kruh i brze gluposti, a rekli su mi da moram pripazit zbog glukoze 🙈🙈
Takoder bih htjela vjezbati, bilo sto, a pogotovo plivanje koje mi je i ranije jako pomoglo kod bolova u ledima, ali i mrsavljenja… jedino me brine ta opasnost od infekcija 😔
Joj ja osobno nebi isla u nikakve javne bazene. Mi smo za Uskrs isli u Wellnes nisam se kupala cak ni u Jacuzziju di smo sami nas dvoje bili i di su ga punili pred nama. Em zbog vrucine em zbog kojekakvih bakterija. Bas imam strah od toga da nesto ne pokupim...
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Stigao mi danas nalaz pa ako se koja kuzi da prokomentira ? https://ibb.co/qppJNrX
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Cure kako ste☺️?po pitanju mučnina ove koje su u 10 tj jel imate još ?😊😘😘 dobrodošle sve nove cure 😍
Evo danas taman usla u 10. Tj. I popodne jos uvijek mucnine. Ne toliko da povracam, al ne mogu nista jesti… 😐 nadam se da ce uskoro prestat skroz
Ja isto tako ali su mi se smanjile , ujutro i navečer mi bude više malo loše Ti imaš termin 29.11 a ja 01.12😍😍😍😍
Jutro,
Jucer ništa od mucnina i mislim si nestale su...kad ono danas lose....probudila se s mucninom 🤮🤮🤮uzas za sad ....
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji