![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Cure jel imala neka iskustva da kada se nakasnje "probode" ju u jajnicima/maternici. Danas sam 4 5 puta nakasljala se i osjecala sam naprezanje dolje. Inace me ne boli nista samo kod kasljanja
Tako ti je meni bilo u prvoj trudnoci. Prehladila sam se i uzas mi je bilo kasljati, samo sam ja onda bila vec 25-26 tt pa je stezalo jace.
Kad osjetis da se moras nakasljati nagni se unaprijed, ili ako lezis skvrci noge i na bok, tako ce te manje stezati.
Cure jel imala neka iskustva da kada se nakasnje "probode" ju u jajnicima/maternici. Danas sam 4 5 puta nakasljala se i osjecala sam naprezanje dolje. Inace me ne boli nista samo kod kasljanja
Tako ti je meni bilo u prvoj trudnoci. Prehladila sam se i uzas mi je bilo kasljati, samo sam ja onda bila vec 25-26 tt pa je stezalo jace.
Kad osjetis da se moras nakasljati nagni se unaprijed, ili ako lezis skvrci noge i na bok, tako ce te manje stezati.
Znaci normalno je to.. vec sam se uplasila. Super hvala ti na savjetu! 😘
24 godine 🤰🏽
6.4.'22. ➕ ❤
15.12.'22. termin🤰🏽
Danas na pregledu, 6+2 i srce je kucalo ☺️☺️☺️ Taman da ce mi pokazati bebu na ekranu pocelo je grmit i uređaj se ugasio :( iza toga vise nije smila palit. Ali kaze, nema veze bitno da je ona vidila da je sve uredu i da srce kuca. Od simptoma samo osjetljive grudi. Sinoc sam se okrenila na njih i ta me bol probudila. Nemam muku ali cudan osjecaj, kad pomislim na hranu nemam teka (a ja uvik imam teka, za sve) jedva ista jedem :/
Sljedeci termin 31.5. :)
OTP: 25.12.2022
Ajme ja žderem da to nije normalno🤣🤣🤣uzas mislim da ću imaš 1000kg
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Marija2404 mislim da je to sve radi ligamenta koji povezuje maternicu, zbog rastezanja moze bas bas boliti... mene zna boliti na dane, najvise nocu a najgore je prilikom kihanja
💁🏻♀️25🤵🏻28
ZM 14.02.22
➕ 19.03.22.
♥️ prvi pregled 12.04.22.
Termin po ZM 22.11.22 a po UZ 27.11.22.
Bok svima, samo da se javim da se pridružujem u grupu. Vidim da vas ima dosta s terminima u 11.mj. pa se nadam da cete me uzeti pod svoje 😊🥰
Za sada čituckam sve stare objave, al javit ću se sigurno s pitanjima, jer mi je prva trudnoća, a nemam baš koga pitati... 😅🙈
20.11. Plusic nakon 3 mj pokusavanja
24.11.2022. 💙
Napokon iscitah 30+ strana. Bome ste cure aktivne. Izvinite, ja bas ne stizem biti toliko aktivna pored curice 16 mjeseci, posla, jos je trenutno muz na putu, pa je sve na meni.
Prije svega dobrodoslica novim trudnicama. I cestitke za divne preglede.
Ja jos cekam svoj prvi pregled i molim boga da cujem srceko svog drugog andjela. Nemam jos termina, nije me htjela zakazati, rekla je da se javim krajem ovog tjedna. Pa sam nekako svaki dan na iglama, a pokusavam ne razmisljati. Prva trudnoca mi je bila jako teska, na kraju sam 2 mjeseca lezala u bolnici, nisam se smjela pomjeriti. Sammo do wc. I onda rodila 3 tjedna prije termina.
Cuvajte se cure, nadam se da se javim ubrzo sa dobrim vijestima.
LP svima
Jutro, cure, dobrodosle sve nove, samo nas lista moze sve upratiti 🙂 Pitanje za one koje su prosle 12t, ja sam bila bez bolova par tjedana i sad su se ponovo vratili, oni isti kao menstrualni, sirenje maternice valjda? Trta me jer ih nije bilo par tjedana i bas su nekako naglo poceli ponovo
30g, OTP 10.11.
Danas na pregledu, 6+2 i srce je kucalo ☺️☺️☺️ Taman da ce mi pokazati bebu na ekranu pocelo je grmit i uređaj se ugasio :( iza toga vise nije smila palit. Ali kaze, nema veze bitno da je ona vidila da je sve uredu i da srce kuca. Od simptoma samo osjetljive grudi. Sinoc sam se okrenila na njih i ta me bol probudila. Nemam muku ali cudan osjecaj, kad pomislim na hranu nemam teka (a ja uvik imam teka, za sve) jedva ista jedem :/
Sljedeci termin 31.5. :)
OTP: 25.12.2022
Joj lijepog termina 🥰🥰
Dobrodošle nove cure, što ćete se mučiti sa čitanjem od početka, pitajte pa netko odgovori...
Natalie, sljedeći pregled mi je 13.5., stalno zaboravim napisati
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Jutro cure, zanima me da li imate povećani apetit, kako se s tim nosite?
U prvoj trudnoci sam se bas dostaa udebljala, uspjela sam se vratiti na normalu, iako je dugo trebalo (godina i pol). Apetit mi je bio do neba, a cini mi se i sada je vec pocelo, jede mi se skoro sve i stalno. Pazim i ne jedem slatko, ne pijem sokove itd, trudim se paziti ali..postaje mi vec tesko hehe
kako vi s tim, imate kakav savjet?
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji