![](/media/img/33/92/3ea1329b7286baac6e64.jpeg)
Cure , sretno danas na pregledu!
Lida,žao mi je zbog nalaza. Uopće se ne razumijem u to, ali nadam se da će sve izići na dobro i da će doktori odraditi izvrstan posao 🤞.
Da li se nekome počeo pokazivati trbuscic? Ja sam već odavno u trudnickim hlačama, a danas ću prvi puta isfurati i majicu (svakako se u svakoj koju imam već vidi). Kolegice koje nisu znale su mi počele dolaziti i ispitivati jesam li trudna 😂🙈
Evo slika moga https://ibb.co/frtzzZx
Nekako me strah da je prevelik za 13/14 tjedana, prvo dijete… Valjda nije 😅
Ti imaš pravi trudnicki stomacic🥰🥰🥰🥰🥰nije pre velik nego meni se čini da ti imaš oko 55 kg ako sam dobro procijenila
Hvala cure ♥️
MalaMagla presladak je trbuscic! Jedva čekam da se moj pocne nazirati 🥰 a sad ne znam gledala sam po Pinterestu kako izgleda u kojem tt i svakoj zeni je drugačije ☺️
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Ima li vas u 9 tjednu, a da vas bole leđa i prate oni neki lagani "menstrualni"? Kako si pomoci, magnezij? Ne sjecam se iz prve trudnoce jel i onda bilo tako.
Ja nisam jos odlučila hoću raditi prenatalni ali korak po korak.
Sutra tek prvi pregled. Uh. Bojim se baš baš. Zbog prijašnjeg iskustva. 🤷 Krenula sam biti nekako umornija, obična mi muka dode u kasnijim popodnevnim satima ali bez povraćanja samo onaj nelagodan osjećaj. Sretno svima 💋
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Lida sretno danas
MalaMagla i ja sam već neko vrijeme u trudničkim trapericama, a u haljinama mi se nazire trbuh isto
Mama - 31. g.
Tata - 33. g.
Jakob - 23.05.2020.
Termin - 23.11.2022. 💙
20.06.2022. - treći pregled
Odmah sam isla na ogledalo 😄 kod mene se bome jos apsolutno nista ne vidi ili bar ja ne vidim nista. Samo standardni stomacic od hrane 😄
30g, OTP 10.11.
Meni se vidi malo kao da sam se malo ugojila tako ne previše ali vidi se baš kada pogledaš mora se malo vidjeti ipak mi je 10 tj trudnoće 🙈ali to krene sada ja mislim kako beba bude dobivala na kilazi ☺️
Ima li vas u 9 tjednu, a da vas bole leđa i prate oni neki lagani "menstrualni"? Kako si pomoci, magnezij? Ne sjecam se iz prve trudnoce jel i onda bilo tako.
Ja sam 9+4 danas, bas su me zadnjih dana leda otkidala i povremeno bi mi se javili ti kao lagani menstrualni grcici, nista strasno niti bolno, pa dok nema jakih bolova ne brinem se, a isto se ne sjecam dal mi je tako bilo u prvoj trudnoci🤣🤣
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Trudnica2022 sretno danas na pregledu!☺️
Hvalaa iako ne znam kako cu docekati red kod doktora od jucer imam tolike mucnine da povracam samo pljuvacku ne znam sta da radim bas sam lose
Pozz cure,evo bila sam kod endrokriologa,tsh mi 4,18 imam autoimunu bolest stitnjace i moram piti svakim danom euthyrox 25mg i svaka 4tjedna kontrolirati i moram ici na uzv vrata..
Pa cemo vidjet da ce se smanjiti taj tsh jer moram doci do 2.5
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji