Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lil_me
    03. Svibanj 2022. 09:00

Queen_of_North

Jutro cure, zanima me da li imate povećani apetit, kako se s tim nosite?
    U prvoj trudnoci sam se bas dostaa udebljala, uspjela sam se vratiti na normalu, iako je dugo trebalo (godina i pol). Apetit mi je bio do neba, a cini mi se i sada je vec pocelo, jede mi se skoro sve i stalno. Pazim i ne jedem slatko, ne pijem sokove itd, trudim se paziti ali..postaje mi vec tesko hehe
    kako vi s tim, imate kakav savjet?

Isto povećan apetit, ne pijem sokove, trudim se ne jesti slatko, ali s ručkom pretjeram, uh 😥
    Koliko si se udebljala u prvoj trudnoći?

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Queen_of_North
    03. Svibanj 2022. 09:04

lil_me

Queen_of_North

U prvoj trudnoci sam se bas dostaa udebljala, uspjela sam se vratiti na normalu, iako je dugo trebalo (godina i pol). Apetit mi je bio do neba, a cini mi se i sada je vec pocelo, jede mi se skoro sve i stalno. Pazim i ne jedem slatko, ne pijem sokove itd, trudim se paziti ali..postaje mi vec tesko hehe

Isto povećan apetit, ne pijem sokove, trudim se ne jesti slatko, ali s ručkom pretjeram, uh 😥

mislim cak i preko 20 kilograma  znam da sam se u zadnjem mjesecu trudila ne debljati, ali tad zapravo dobijes najvise.
    Sve one price: ma ne brini se, otici ce sve nakon poroda - nije.
    Otici ce kad dojis; dojila preko godinu dana - nije.
    Otici ce kad mali prohoda, pa ces trcati za njim - nije.
    Nije nikako odlazilo dok nisam se vise fizicki aktivirala, i uvela velike restrikcije u prehrani. Mozda nekome drugome odlazi kao od sale, ali  ja sam se napatila, a sad me strah da mi se ne vrati dio, tko ce to opet.. 

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

puna_pitanja
    03. Svibanj 2022. 09:16

Queen_of_North

lil_me

Queen_of_North

mislim cak i preko 20 kilogramaznam da sam se u zadnjem mjesecu trudila ne debljati, ali tad zapravo dobijes najvise.
    Sve one price: ma ne brini se, otici ce sve nakon poroda - nije.
    Otici ce kad dojis; dojila preko godinu dana - nije.
    Otici ce kad mali prohoda, pa ces trcati za njim - nije.
    Nije nikako odlazilo dok nisam se vise fizicki aktivirala, i uvela velike restrikcije u prehrani. Mozda nekome drugome odlazi kao od sale, ali ja sam se napatila, a sad me strah da mi se ne vrati dio, tko ce to opet..

Ja za sad imam povecan apetit za grickavim, jucer sam pojela nekolikk cajnih keksa i jedva se obuzdala da ne pojedem paket od kile. Ono sto za sad pokusavam jest pisati sto jedem u my fitness pal aplikaciju. To sam prije koristila za dijetu, a sad mi je tu za kontrolu da ne jedem vise nego sto trebam. Nekad se zalomi pa pojedem vise, nije to kraj svijeta, ali mi pomaze u samokontroli kad imam popis koliko sam pojela. 

30g, OTP 10.11.

Lonmi

Ja pretjerujem s slatkim definitivno, tako sam i u prvoj trudnoci. 
    Zasto se bas slatkog klonite? Ima nesto da ne znam?
    Dobila sam 12kg u prvoj trudnoci, nakon poroda otisle su 22 ukupno, pala sam na 50kg.

• BugaDuga

Cure, sta jedete za dorucak? S tim imam najvise problema. Jos mi sve pada tesko na zeludac...

26.4. 7+1 ❤️

Lonmi
    03. Svibanj 2022. 09:18

Santina jesi li sad opustenija u ovoj trudnoci?
    Ja nisam, vjerojatno zbog problematike u prvoj, sad pusem i na hladno.
    .
    Cure kako se nosite sa stresom? Meni ne prode dan bez da se uzrujam. Posao, nalazi, dijete, netko iz obitelji, uvijek me nesto uzruja.
    Kazem sama sebi dosta, i onda opet. Ima li nas jos pod stresom?🙉😂

Queen_of_North
    03. Svibanj 2022. 09:20

Lonmi

Ja pretjerujem s slatkim definitivno, tako sam i u prvoj trudnoci.
    Zasto se bas slatkog klonite? Ima nesto da ne znam?
    Dobila sam 12kg u prvoj trudnoci, nakon poroda otisle su 22 ukupno, pala sam na 50kg.

pa ono ..slatko najvise deblja .  A secer pogotovo nije dobar za bilo sta, kasnije ce biti onaj OGTT test tako da, bolje pripaziti na vrijeme

2020- Nase prvo sunce ❤️

pg11
    03. Svibanj 2022. 09:21

puna_pitanja

Jutro, cure, dobrodosle sve nove, samo nas lista moze sve upratiti 🙂 Pitanje za one koje su prosle 12t, ja sam bila bez bolova par tjedana i sad su se ponovo vratili, oni isti kao menstrualni, sirenje maternice valjda? Trta me jer ih nije bilo par tjedana i bas su nekako naglo poceli ponovo

Ja sam 13+2 i isto nekad nista ne boli, a nekad osjetim lagane bolove,pokusavam se ne opterecivati jer je sigurno sirenje maternice,bebi treba mjesta,maternica se siri,ako je pregled okej nemoj se opterecivati,to je sve normalno :)

👩‍❤️‍👨 28god.
    🤰▶️ 08/21
    🙏🤞😊
    + 27.02.2022.❤😊🥰
    Termin 08.11.2022.❤🥰

Queen_of_North
    03. Svibanj 2022. 09:22

BugaDuga

Cure, sta jedete za dorucak? S tim imam najvise problema. Jos mi sve pada tesko na zeludac…

oduvijek jeden zobene pahuljice (imas u lidla pola kile - 5 kuna), dodam susene brusnice, chia sjemenke, ili ako nemam onda trenutno neko voce tipa jagode, banane,... mozes ubaciti bilo sto sto hoces. I to pijem sa zobenim mlijekom. Meni to pase.

2020- Nase prvo sunce ❤️

puna_pitanja
    03. Svibanj 2022. 09:31

Queen_of_North

BugaDuga

Cure, sta jedete za dorucak? S tim imam najvise problema. Jos mi sve pada tesko na zeludac…

oduvijek jeden zobene pahuljice (imas u lidla pola kile - 5 kuna), dodam susene brusnice, chia sjemenke, ili ako nemam onda trenutno neko voce tipa jagode, banane,… mozes ubaciti bilo sto sto hoces. I to pijem sa zobenim mlijekom. Meni to pase.

Isti dorucak imamo 😊 ja uvijek imam zalihu smrznutog sumskog ili malina za potrebe dorucka. I obavezno pahuljice iz lidla za 5 kuna! Najbolje su!

30g, OTP 10.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.