Jutro cure, zanima me da li imate povećani apetit, kako se s tim nosite?
U prvoj trudnoci sam se bas dostaa udebljala, uspjela sam se vratiti na normalu, iako je dugo trebalo (godina i pol). Apetit mi je bio do neba, a cini mi se i sada je vec pocelo, jede mi se skoro sve i stalno. Pazim i ne jedem slatko, ne pijem sokove itd, trudim se paziti ali..postaje mi vec tesko hehe
kako vi s tim, imate kakav savjet?
Isto povećan apetit, ne pijem sokove, trudim se ne jesti slatko, ali s ručkom pretjeram, uh 😥
Koliko si se udebljala u prvoj trudnoći?
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
U prvoj trudnoci sam se bas dostaa udebljala, uspjela sam se vratiti na normalu, iako je dugo trebalo (godina i pol). Apetit mi je bio do neba, a cini mi se i sada je vec pocelo, jede mi se skoro sve i stalno. Pazim i ne jedem slatko, ne pijem sokove itd, trudim se paziti ali..postaje mi vec tesko hehe
Isto povećan apetit, ne pijem sokove, trudim se ne jesti slatko, ali s ručkom pretjeram, uh 😥
mislim cak i preko 20 kilograma znam da sam se u zadnjem mjesecu trudila ne debljati, ali tad zapravo dobijes najvise.
Sve one price: ma ne brini se, otici ce sve nakon poroda - nije.
Otici ce kad dojis; dojila preko godinu dana - nije.
Otici ce kad mali prohoda, pa ces trcati za njim - nije.
Nije nikako odlazilo dok nisam se vise fizicki aktivirala, i uvela velike restrikcije u prehrani. Mozda nekome drugome odlazi kao od sale, ali ja sam se napatila, a sad me strah da mi se ne vrati dio, tko ce to opet..
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
mislim cak i preko 20 kilogramaznam da sam se u zadnjem mjesecu trudila ne debljati, ali tad zapravo dobijes najvise.
Sve one price: ma ne brini se, otici ce sve nakon poroda - nije.
Otici ce kad dojis; dojila preko godinu dana - nije.
Otici ce kad mali prohoda, pa ces trcati za njim - nije.
Nije nikako odlazilo dok nisam se vise fizicki aktivirala, i uvela velike restrikcije u prehrani. Mozda nekome drugome odlazi kao od sale, ali ja sam se napatila, a sad me strah da mi se ne vrati dio, tko ce to opet..
Ja za sad imam povecan apetit za grickavim, jucer sam pojela nekolikk cajnih keksa i jedva se obuzdala da ne pojedem paket od kile. Ono sto za sad pokusavam jest pisati sto jedem u my fitness pal aplikaciju. To sam prije koristila za dijetu, a sad mi je tu za kontrolu da ne jedem vise nego sto trebam. Nekad se zalomi pa pojedem vise, nije to kraj svijeta, ali mi pomaze u samokontroli kad imam popis koliko sam pojela.
30g, OTP 10.11.
Ja pretjerujem s slatkim definitivno, tako sam i u prvoj trudnoci.
Zasto se bas slatkog klonite? Ima nesto da ne znam?
Dobila sam 12kg u prvoj trudnoci, nakon poroda otisle su 22 ukupno, pala sam na 50kg.
Cure, sta jedete za dorucak? S tim imam najvise problema. Jos mi sve pada tesko na zeludac...
26.4. 7+1 ❤️
Santina jesi li sad opustenija u ovoj trudnoci?
Ja nisam, vjerojatno zbog problematike u prvoj, sad pusem i na hladno.
.
Cure kako se nosite sa stresom? Meni ne prode dan bez da se uzrujam. Posao, nalazi, dijete, netko iz obitelji, uvijek me nesto uzruja.
Kazem sama sebi dosta, i onda opet. Ima li nas jos pod stresom?🙉😂
Ja pretjerujem s slatkim definitivno, tako sam i u prvoj trudnoci.
Zasto se bas slatkog klonite? Ima nesto da ne znam?
Dobila sam 12kg u prvoj trudnoci, nakon poroda otisle su 22 ukupno, pala sam na 50kg.
pa ono ..slatko najvise deblja . A secer pogotovo nije dobar za bilo sta, kasnije ce biti onaj OGTT test tako da, bolje pripaziti na vrijeme
2020- Nase prvo sunce ❤️
Jutro, cure, dobrodosle sve nove, samo nas lista moze sve upratiti 🙂 Pitanje za one koje su prosle 12t, ja sam bila bez bolova par tjedana i sad su se ponovo vratili, oni isti kao menstrualni, sirenje maternice valjda? Trta me jer ih nije bilo par tjedana i bas su nekako naglo poceli ponovo
Ja sam 13+2 i isto nekad nista ne boli, a nekad osjetim lagane bolove,pokusavam se ne opterecivati jer je sigurno sirenje maternice,bebi treba mjesta,maternica se siri,ako je pregled okej nemoj se opterecivati,to je sve normalno :)
👩❤️👨 28god.
🤰▶️ 08/21
🙏🤞😊
+ 27.02.2022.❤😊🥰
Termin 08.11.2022.❤🥰
Cure, sta jedete za dorucak? S tim imam najvise problema. Jos mi sve pada tesko na zeludac…
oduvijek jeden zobene pahuljice (imas u lidla pola kile - 5 kuna), dodam susene brusnice, chia sjemenke, ili ako nemam onda trenutno neko voce tipa jagode, banane,... mozes ubaciti bilo sto sto hoces. I to pijem sa zobenim mlijekom. Meni to pase.
2020- Nase prvo sunce ❤️
Cure, sta jedete za dorucak? S tim imam najvise problema. Jos mi sve pada tesko na zeludac…
oduvijek jeden zobene pahuljice (imas u lidla pola kile - 5 kuna), dodam susene brusnice, chia sjemenke, ili ako nemam onda trenutno neko voce tipa jagode, banane,… mozes ubaciti bilo sto sto hoces. I to pijem sa zobenim mlijekom. Meni to pase.
Isti dorucak imamo 😊 ja uvijek imam zalihu smrznutog sumskog ili malina za potrebe dorucka. I obavezno pahuljice iz lidla za 5 kuna! Najbolje su!
30g, OTP 10.11.
Sortiraj odgovore
Najstariji