Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    puna_pitanja
    03. Svibanj 2022. 09:33

pg11

puna_pitanja

Jutro, cure, dobrodosle sve nove, samo nas lista moze sve upratiti 🙂 Pitanje za one koje su prosle 12t, ja sam bila bez bolova par tjedana i sad su se ponovo vratili, oni isti kao menstrualni, sirenje maternice valjda? Trta me jer ih nije bilo par tjedana i bas su nekako naglo poceli ponovo

Ja sam 13+2 i isto nekad nista ne boli, a nekad osjetim lagane bolove,pokusavam se ne opterecivati jer je sigurno sirenje maternice,bebi treba mjesta,maternica se siri,ako je pregled okej nemoj se opterecivati,to je sve normalno :)

Pg11, hvala ti na odgovoru, ma znam i sama da mora biti sirenje, al PANIKA u glavi uvijek za nekog đavla pa sam mirnija ako jos netko prolazi kroz to 😇

30g, OTP 10.11.

pg11
    03. Svibanj 2022. 09:44

puna_pitanja

pg11

puna_pitanja

Jutro, cure, dobrodosle sve nove, samo nas lista moze sve upratiti 🙂 Pitanje za one koje su prosle 12t, ja sam bila bez bolova par tjedana i sad su se ponovo vratili, oni isti kao menstrualni, sirenje maternice valjda? Trta me jer ih nije bilo par tjedana i bas su nekako naglo poceli ponovo

Ja sam 13+2 i isto nekad nista ne boli, a nekad osjetim lagane bolove,pokusavam se ne opterecivati jer je sigurno sirenje maternice,bebi treba mjesta,maternica se siri,ako je pregled okej nemoj se opterecivati,to je sve normalno :)

Pg11, hvala ti na odgovoru, ma znam i sama da mora biti sirenje, al PANIKA u glavi uvijek za nekog đavla pa sam mirnija ako jos netko prolazi kroz to 😇

Sve je to okej 😄 negdje sam cak procitala cure u jos kasnijim tjednima kazu da i njih nekad boli, ja sam skontala da mene zna boliti ako se naprezem ili ako malo duze setam,tako da pokusavam sto manje naprezanja i vise odmaranja :) i pocela sam piti magnezij on mi isto pomaze.

👩‍❤️‍👨 28god.
    🤰▶️ 08/21
    🙏🤞😊
    + 27.02.2022.❤😊🥰
    Termin 08.11.2022.❤🥰

Serendipity
    03. Svibanj 2022. 09:52

I ja imam povećan apetit. I upravo sam pojela brdo majoneze  Nisam ju jela duuuugo i sad me baš tražilo... 

Mama - 31. g.
    Tata - 33. g.
    Jakob - 23.05.2020.
    Termin - 23.11.2022. 💙
    20.06.2022. - treći pregled

lil_me
    03. Svibanj 2022. 10:31

Queen_of_North

lil_me

Queen_of_North

Jutro cure, zanima me da li imate povećani apetit, kako se s tim nosite?
    U prvoj trudnoci sam se bas dostaa udebljala, uspjela sam se vratiti na normalu, iako je dugo trebalo (godina i pol). Apetit mi je bio do neba, a cini mi se i sada je vec pocelo, jede mi se skoro sve i stalno. Pazim i ne jedem slatko, ne pijem sokove itd, trudim se paziti ali..postaje mi vec tesko hehe
    kako vi s tim, imate kakav savjet?

Isto povećan apetit, ne pijem sokove, trudim se ne jesti slatko, ali s ručkom pretjeram, uh 😥
    Koliko si se udebljala u prvoj trudnoći?

mislim cak i preko 20 kilogramaznam da sam se u zadnjem mjesecu trudila ne debljati, ali tad zapravo dobijes najvise.
    Sve one price: ma ne brini se, otici ce sve nakon poroda - nije.
    Otici ce kad dojis; dojila preko godinu dana - nije.
    Otici ce kad mali prohoda, pa ces trcati za njim - nije.
    Nije nikako odlazilo dok nisam se vise fizicki aktivirala, i uvela velike restrikcije u prehrani. Mozda nekome drugome odlazi kao od sale, ali ja sam se napatila, a sad me strah da mi se ne vrati dio, tko ce to opet..

A joj meni, mislim da sam i ja takva :/
    Mislim da sam se već dva kila udebljala 😣

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

lil_me
    03. Svibanj 2022. 10:33

Lonmi

Ja pretjerujem s slatkim definitivno, tako sam i u prvoj trudnoci.
    Zasto se bas slatkog klonite? Ima nesto da ne znam?
    Dobila sam 12kg u prvoj trudnoci, nakon poroda otisle su 22 ukupno, pala sam na 50kg.

Ja se klonim jer lako dobivam kile, mislim da nema ništa osim što je nezdravo.. 

ZM 7.3

lil_me
    03. Svibanj 2022. 10:34

Serendipity

I ja imam povećan apetit. I upravo sam pojela brdo majonezeNisam ju jela duuuugo i sad me baš tražilo…

Čitam i muka mi je, a vjerojatno će mi ista stvar past na pamet 🤣🤣

ZM 7.3

Lonmi
    03. Svibanj 2022. 10:36

Queen_of_North

Lonmi

Ja pretjerujem s slatkim definitivno, tako sam i u prvoj trudnoci.
    Zasto se bas slatkog klonite? Ima nesto da ne znam?
    Dobila sam 12kg u prvoj trudnoci, nakon poroda otisle su 22 ukupno, pala sam na 50kg.

pa ono ..slatko najvise deblja . A secer pogotovo nije dobar za bilo sta, kasnije ce biti onaj OGTT test tako da, bolje pripaziti na vrijeme

Aaaa znam, ali opsjednuta sam s slatkim. Ma deblja i kruh 😂😂😂
    Prvi put sam isto tako, ogtt je bio savršen. 
    To je od organizma do organizma.
    Sad mi je glukoza 5,1.
    Neki vele da je to ok, drugi da je visoko.
    Svaki liječnik svoje, privatnik kaze jedno, soc drugo 😂

Queen_of_North
    03. Svibanj 2022. 11:41

Muz isao odnijeti urinokulturu jutros, mislila sam da se nosi 3 dana uzastopce, kada muz kaze ne, da je teta na salteru rekla da  pise da samo  1put, da tako valjda pise na uputnici. Pitanje: da li ste nosile 1 ili 3 puta kod takvog pregleda?
    Jer uvjerena sam da treba 3 put a evo sad nesto drukcije...

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Lida 🍀
    03. Svibanj 2022. 12:28

Queen_of_North

Muz isao odnijeti urinokulturu jutros, mislila sam da se nosi 3 dana uzastopce, kada muz kaze ne, da je teta na salteru rekla da pise da samo 1put, da tako valjda pise na uputnici. Pitanje: da li ste nosile 1 ili 3 puta kod takvog pregleda?
    Jer uvjerena sam da treba 3 put a evo sad nesto drukcije…

Samo jednom 🙂

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Queen_of_North
    03. Svibanj 2022. 12:28

Lida 🍀

Queen_of_North

Muz isao odnijeti urinokulturu jutros, mislila sam da se nosi 3 dana uzastopce, kada muz kaze ne, da je teta na salteru rekla da pise da samo 1put, da tako valjda pise na uputnici. Pitanje: da li ste nosile 1 ili 3 puta kod takvog pregleda?
    Jer uvjerena sam da treba 3 put a evo sad nesto drukcije…

Samo jednom 🙂

Hvala, super onda, jos bolje!

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.