Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kokili
    02. Svibanj 2022. 18:12

Lida 🍀

Pozz cure, je li bilo pregleda danas ? 🙂
    Ja isla kod gin samo po daljnje uputnice za TSH, antiTPO itd. Rekla je da ginekolozi preferiraju do 2.5 u trudnoći a endokrinolozima je ok i preko.
    Imam samo problem, uopce ne mogu otvoriti uputnice na e gradanima? Pise za koji je odjel, ali ne mogu ući u uputnicu da ju pregledam detaljno. Je li i vama tako?

Na kompu kad gledam egradani mogu vidjeti uputnice i za sto su; kad gledam preko moba onda ne vidim-vidim da su tu i za koga ali nema detalja kad ih otvorim

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

Lavendera
    02. Svibanj 2022. 18:14

Lonmi

Lavendera

Lonmi

Lavendera

Pozdrav cure, sretno ako koja ima pregled danas☺️
    Nalaz od krvi i urina su meni rekli da ide direkt kod dr koja salje uputnicu a gin rekla na iducem pregledu cemo sve nalaze pregledati, jedino s transfuzije obradu krvne slike trudnice trebam podici sutra☺️ Jedino mi malo dugo cekati dal ce biti sve ok, pa se nadam da hoce🤷🏻‍♀️
    Jel koja od vas koristila baby watcher?
    Danas 9+1 a jos u petak s njim nasla otkucaje srca bebice😍U prvoj trudnoci ga koristila jednom u 10ak dana dok nisam pocela osjecati pokrete, kakvog ste vi misljenja?☺️

I ja ga imam, ali nisam uspjela nac. Tek od 12 tt pise da se cuje. U prvoj trudnoci sam nasla u 14tt. Moraju biti otkucaji iznad 100, to su od bebice, sve manje moze biti tvoje 😊

Da da, našla sam 156, pa zna biti 167 i tako, a i tocno se po brzini otkucaja razlikuje sta je bebica a sta moje☺️ Ja sam ga do daske pojacala da cujem fino🤣

A koji imas?
    Ja sam trazila i trazila u subotu i nista 😂, jos se malo moram strpiti 😊

Imam onaj Mas, onaj mali zeleni haha, trebalo mi je dok pronadem ali sam skroz pojacala glasnocu🙈

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

ribi1234
    02. Svibanj 2022. 18:19

buhtlica23

BlairWaldorf

Kokili

BlairWaldorf

Kokili

Queen_of_North

Vezano uz komplikacije, da li otvarate komplikacije zbog stvarno komplicirane trudnoce ili jer vam je tako zgodno?
    U prosloj sam otvorila sa 4 mjeseca trudnoce, tada mi je bila vrlo mala razlika u placi i komplikacijama i bilo mi je zgodno nekako biti kuci, a sada planiram sto dulje raditi prvenstveno zbog place , ali isto se mislim tko ce preko ljeta izdrzati, ja imam sat vremena voznje do posla jedan smjer, pa evo ne znam hehe..

Meni gin otvorila komplikacije radi visokorizicne trudnoce, iako sam joj rekla da bi radila do ljeta (radim u skoli pa bi ionako imala godisnji u srpnju i kolovozu) ali je rekla mirovanje.

Danas obavila pregled (papa otprije mjesec dana jos nije dosao), dosao nalaz kombiniranog-sve ispod granicnog, dalje uputnice za krv-hormoni i urin prije sljedeceg pregleda.

Natalie, pisi mi sljedeci pregled 2.6 😀
    Ostalim curama, sretno s pregledima ovaj tjedan 💐🎉🎊

Jesi uzimala prvo godisnji ili odma komplikacije ?

Odmah komplikacije, kad radis u skoli ne mozes uzimati godisnji kad god tijekom godine jer imas kolektivni tijekom ljeta 😰

Znam ali sto onda sa starim godisnjim? Jel se on može iskoristiti ipak ili propada? Mislim nije fer 😑

Kod nas u firmi se moze iskoristiti,kolegice su vec bile na komplikacijama vratile se i mogle su iskoristiti stari go i novi go kad su se vratile.

Samo je vazno da taj stari godisnji iskoristimo do kraja 2023. Cure kojima je termin krajem godine trebaju paziti na to. Znaci pricamo o danima koji se koriste u 2022. i prvoj polovici 2023. godine. 
    S tim sto su, evo, meni u kadrovskoj rekli da trebam iskoristiti barem 10 dana sada, pa onda ostatak mogu nakon porodiljnog.  

Lonmi
    02. Svibanj 2022. 18:39

Lavendera

Lonmi

Lavendera

Lonmi

Lavendera

Pozdrav cure, sretno ako koja ima pregled danas☺️
    Nalaz od krvi i urina su meni rekli da ide direkt kod dr koja salje uputnicu a gin rekla na iducem pregledu cemo sve nalaze pregledati, jedino s transfuzije obradu krvne slike trudnice trebam podici sutra☺️ Jedino mi malo dugo cekati dal ce biti sve ok, pa se nadam da hoce🤷🏻‍♀️
    Jel koja od vas koristila baby watcher?
    Danas 9+1 a jos u petak s njim nasla otkucaje srca bebice😍U prvoj trudnoci ga koristila jednom u 10ak dana dok nisam pocela osjecati pokrete, kakvog ste vi misljenja?☺️

I ja ga imam, ali nisam uspjela nac. Tek od 12 tt pise da se cuje. U prvoj trudnoci sam nasla u 14tt. Moraju biti otkucaji iznad 100, to su od bebice, sve manje moze biti tvoje 😊

Da da, našla sam 156, pa zna biti 167 i tako, a i tocno se po brzini otkucaja razlikuje sta je bebica a sta moje☺️ Ja sam ga do daske pojacala da cujem fino🤣

A koji imas?
    Ja sam trazila i trazila u subotu i nista 😂, jos se malo moram strpiti 😊

Imam onaj Mas, onaj mali zeleni haha, trebalo mi je dok pronadem ali sam skroz pojacala glasnocu🙈

Tog i ja imam 😊

potencijalna_trudnica
    02. Svibanj 2022. 18:49

Nadam se da su svim curama danas dobro pregledi prošli 🤞🏻😊

Ja nisam imala mira i nisam mogla više čekati hzzo endokrinologiju za ovu hipertireozu pa sam se javila privatno i odmah me sutra ugurao da što prije krenemo s terapijom, jer sam već i trebala.. 
    Ali da se uz pravu dozu može i hiper regulirati, kao i hipo te da i dalje sve može biti ok 🤞🏻🤞🏻

👩 28
    👨 30
    Počeli opušteno 01/22 🙏🤞
    ZM - 22.3.
    ➕ 26.4. ❤️👶
    09.5. - prvi pregled 🤞🏻🤞🏻 - veliki smo 2 mm
    23.5. čujemo ❤ narasli na 15 mm
    OTP - 3.1.'23
    Idući pregled - 24.6.

• Kokili
    02. Svibanj 2022. 20:02

ribi1234

Samo je vazno da taj stari godisnji iskoristimo do kraja 2023. Cure kojima je termin krajem godine trebaju paziti na to. Znaci pricamo o danima koji se koriste u 2022. i prvoj polovici 2023. godine.
    S tim sto su, evo, meni u kadrovskoj rekli da trebam iskoristiti barem 10 dana sada, pa onda ostatak mogu nakon porodiljnog.

https://ibb.co/hm460Gj
    Iz zakona o radu, o koristenju starih godisnjih 😀

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

ribi1234
    02. Svibanj 2022. 20:46

Kokili

ribi1234

https://ibb.co/hm460Gj
    Iz zakona o radu, o koristenju starih godisnjih 😀

Znam, ali ja sam to morala provjeriti da se ne zeznem ako se moji toga ne drze. I dobro da jesam jer moram taa dio iskoristiti sada

Marija2404
    02. Svibanj 2022. 21:36

Cure jel imala neka iskustva da kada se nakasnje "probode" ju u jajnicima/maternici. Danas sam 4 5 puta nakasljala se i osjecala sam naprezanje dolje. Inace me ne boli nista samo kod kasljanja

24 godine 🤰🏽
    6.4.'22. ➕ ❤
    15.12.'22. termin🤰🏽

buhtlica23
    02. Svibanj 2022. 21:48

Marija2404

Cure jel imala neka iskustva da kada se nakasnje "probode" ju u jajnicima/maternici. Danas sam 4 5 puta nakasljala se i osjecala sam naprezanje dolje. Inace me ne boli nista samo kod kasljanja

Joj ja kasljem od 1 mjeseca kad sam imala koronu i jos uvijek jako kasljem i pocnem me bolit po sredini stomaka i dolje me zna isto zabolit. Valjda je to normalno posto se cijeli trbuh zgrci.. 😑

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Baćo
    02. Svibanj 2022. 22:06

Danas na pregledu, 6+2 i srce je kucalo ☺️☺️☺️ Taman da ce mi pokazati bebu na ekranu pocelo je grmit i uređaj se ugasio :( iza toga vise nije smila palit. Ali kaze, nema veze bitno da je ona vidila da je sve uredu i da srce kuca. Od simptoma samo osjetljive grudi. Sinoc sam se okrenila na njih i ta me bol probudila. Nemam muku ali cudan osjecaj, kad pomislim na hranu nemam teka (a ja uvik imam teka, za sve) jedva ista jedem :/ 
    Sljedeci termin 31.5. :)
    OTP: 25.12.2022

24.12.2022. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.