![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Pozdrav cure, sretno ako koja ima pregled danas☺️
Nalaz od krvi i urina su meni rekli da ide direkt kod dr koja salje uputnicu a gin rekla na iducem pregledu cemo sve nalaze pregledati, jedino s transfuzije obradu krvne slike trudnice trebam podici sutra☺️ Jedino mi malo dugo cekati dal ce biti sve ok, pa se nadam da hoce🤷🏻♀️
Jel koja od vas koristila baby watcher?
Danas 9+1 a jos u petak s njim nasla otkucaje srca bebice😍U prvoj trudnoci ga koristila jednom u 10ak dana dok nisam pocela osjecati pokrete, kakvog ste vi misljenja?☺️
I ja ga imam, ali nisam uspjela nac. Tek od 12 tt pise da se cuje. U prvoj trudnoci sam nasla u 14tt. Moraju biti otkucaji iznad 100, to su od bebice, sve manje moze biti tvoje 😊
Cure kolika vam je vrijednost TSH?
Meni je 2,88 ali kaze ginicka da to nije zabrinjavajuće i da je urin ok.
Sad me to muci jer je ipak poviseno, a ona je tak… ako nije strasno, ne drami.
Normalno je navodno 2,5.
ne znam odgovor na to,ali idem ovih dana vaditi krv i sve to.. i obicno nemam uvid u vrijednosti jer ide direkt ginkeologu,a ne meni, tako da zapravo i necu znat kolike su vrijednosti cega, osim ako ona jasno ne istakne da je nesto visoko ili nisko jer je broj taj i taj., ako pitam na pregledu, rece ako je ok, to je ok, ne rece mi broj, interval ni slicno….. zanima me kako vi znate kolike su vrijednosti?
Ja sam zadnje skinula nalaz sa egradjani, odnosno e zdravlje, pa onda pregledala.
30g, OTP 10.11.
Normalno je navodno 2,5.
ne znam odgovor na to,ali idem ovih dana vaditi krv i sve to.. i obicno nemam uvid u vrijednosti jer ide direkt ginkeologu,a ne meni, tako da zapravo i necu znat kolike su vrijednosti cega, osim ako ona jasno ne istakne da je nesto visoko ili nisko jer je broj taj i taj., ako pitam na pregledu, rece ako je ok, to je ok, ne rece mi broj, interval ni slicno….. zanima me kako vi znate kolike su vrijednosti?
Ja sam zadnje skinula nalaz sa egradjani, odnosno e zdravlje, pa onda pregledala.
i tamo budu? super, hvala, nisam znala tu informaciju
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
I ja sam 9d danas na komplikacijama do jucer sam bila na godisnjem sad na bolovanju.... neznam kaj da radim sama sa sobom🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Vezano uz komplikacije, da li otvarate komplikacije zbog stvarno komplicirane trudnoce ili jer vam je tako zgodno?
U prosloj sam otvorila sa 4 mjeseca trudnoce, tada mi je bila vrlo mala razlika u placi i komplikacijama i bilo mi je zgodno nekako biti kuci, a sada planiram sto dulje raditi prvenstveno zbog place , ali isto se mislim tko ce preko ljeta izdrzati, ja imam sat vremena voznje do posla jedan smjer, pa evo ne znam hehe..
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Vezano uz komplikacije, da li otvarate komplikacije zbog stvarno komplicirane trudnoce ili jer vam je tako zgodno?
U prosloj sam otvorila sa 4 mjeseca trudnoce, tada mi je bila vrlo mala razlika u placi i komplikacijama i bilo mi je zgodno nekako biti kuci, a sada planiram sto dulje raditi prvenstveno zbog place , ali isto se mislim tko ce preko ljeta izdrzati, ja imam sat vremena voznje do posla jedan smjer, pa evo ne znam hehe..
Radim takav posao da dnevno prebacim i do 200 kg a da ne pričam koliko trčim ili slažem i još k tome u paranoj prostoriji ili mokrom podu s obzirom da je kuhinja u pitanju....tako da sam tražila od firme da mi to sve napiše na papiru jer se jedan dan nisam mogla dići od bolova u kičmi i onda mi je ginekologica otvorila bolovanje na temelju toga...jer nebi htjela imat problema s hzzo kažu da su dosta rigorozni u zadnjih par god i da sve gledaju i nadgledaju ginekologe jer su šapom i kapom dijelili komplikacije....
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Radim takav posao da dnevno prebacim i do 200 kg a da ne pričam koliko trčim ili slažem i još k tome u paranoj prostoriji ili mokrom podu s obzirom da je kuhinja u pitanju….tako da sam tražila od firme da mi to sve napiše na papiru jer se jedan dan nisam mogla dići od bolova u kičmi i onda mi je ginekologica otvorila bolovanje na temelju toga…jer nebi htjela imat problema s hzzo kažu da su dosta rigorozni u zadnjih par god i da sve gledaju i nadgledaju ginekologe jer su šapom i kapom dijelili komplikacije….
Mare, unatoc provjerama, meni je ginekolog nudio bez da me pitao kakvu vrstu posla radim niti ista 😅 Ja nisam htjela jer mi je to udarac na prihode, ali nude oni i sad te komplikacije ko da su nista, bar neki
30g, OTP 10.11.
Nalaz od krvi i urina su meni rekli da ide direkt kod dr koja salje uputnicu a gin rekla na iducem pregledu cemo sve nalaze pregledati, jedino s transfuzije obradu krvne slike trudnice trebam podici sutra☺️ Jedino mi malo dugo cekati dal ce biti sve ok, pa se nadam da hoce🤷🏻♀️
Danas 9+1 a jos u petak s njim nasla otkucaje srca bebice😍U prvoj trudnoci ga koristila jednom u 10ak dana dok nisam pocela osjecati pokrete, kakvog ste vi misljenja?☺️
I ja ga imam, ali nisam uspjela nac. Tek od 12 tt pise da se cuje. U prvoj trudnoci sam nasla u 14tt. Moraju biti otkucaji iznad 100, to su od bebice, sve manje moze biti tvoje 😊
Da da, našla sam 156, pa zna biti 167 i tako, a i tocno se po brzini otkucaja razlikuje sta je bebica a sta moje☺️ Ja sam ga do daske pojacala da cujem fino🤣
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Normalno je navodno 2,5.
Pogledam nalaz na portralu e-zdravlje. Tako onda vidim nalaz ponekad i prije ginica.
Ona bi isto tako, cekala 01.06. i rekla jel u redu il nije, ali pa to je mj dana, puno mi je to za cekati, bolje odmah pa reagiram ako treba i privat obavim dodatne pretrage.
Da da, našla sam 156, pa zna biti 167 i tako, a i tocno se po brzini otkucaja razlikuje sta je bebica a sta moje☺️ Ja sam ga do daske pojacala da cujem fino🤣
A koji imas?
Ja sam trazila i trazila u subotu i nista 😂, jos se malo moram strpiti 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji