Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    02. Svibanj 2022. 15:16

buhtlica23

Meni je ginekologinja odma otvorila komplikacije ja sam samo zamolila ako moze od danas. Jer sam htjela za raditi sve sto imam. Par dana vamo tamo. Dijagnoza mi je Visokorizicna trudnica. Moram naglasiti da mi je tlak kod nje bio preko 170 nakon pregleda 150/90 kod kuce ovo sto mjerim je okej. Uz to imam tetaniju te kamenje u oba mokracovoda i jedan kod bubrega. Tako da je ona samo pitala jesam stalno zaposlena. E sad..

Zaspala ja malo kad stize meni mail stigo nalaz 😂🤨 kazu tjedan dana a ja zamolila na mail. Nikad bolji nije bio 😂https://ibb.co/6sZvD8n

Aa gle kod tebe pise da je vrijednost TSH u 1. trimestru do 2,83, znaci moje je mrvicu poviseno, 2,88.
    Onda necu dramiti samo cu jos koji put provjeriti da nebi raslo. 

Mar'ca🌺
    02. Svibanj 2022. 15:27

Queen_of_North

Vezano uz komplikacije, da li otvarate komplikacije zbog stvarno komplicirane trudnoce ili jer vam je tako zgodno?
    U prosloj sam otvorila sa 4 mjeseca trudnoce, tada mi je bila vrlo mala razlika u placi i komplikacijama i bilo mi je zgodno nekako biti kuci, a sada planiram sto dulje raditi prvenstveno zbog place , ali isto se mislim tko ce preko ljeta izdrzati, ja imam sat vremena voznje do posla jedan smjer, pa evo ne znam hehe..

Ja sam otvorila komplikacije zbog stresnog posla i lude firme, radim u uredu, nije fizički teško, ali je ubitačno za psihu i nisam se htjela živcirati i patiti, ipak mi je beba najbitnija. Plaća mi je dobra u firmi i daleko od toga da ću imati udarac za budžet, bit će mi primanja manja za 3000 kn, ali što sam napisala, beba mi je najbitnija. 🥰❤️
    Kad sam tražila komplikacije ginekologica nije ništa previše ispitivala niti se bunila tako da. 

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
    Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    ❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
    🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
    ➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

Lonmi
    02. Svibanj 2022. 15:37

Ja sam trazila doktoricu opce prakse da mi piše uputnicu za urinokulturu i za stitnjacu ponovno. Nece nista biti zbog malo krvi, a jednostavno me muci i nije mi potpun nalaz jer sam vadila samo tsh. 
    Ginicku nisam trazila ponovno jer je njoj ok, ali radi svojeg mira cu provjeriti.
    .
    Komplikacije-u 1.trudnoci nikakvih problema, dobila sam odmah kod prvog pregleda. Imala sam prije toga vanmaternicnu, a i u ovoj sam morala brzo na mirovanje (ne ponovilo se).
    Sad cu koristiti godisnji cisto da ne propada i da popravim prosjek, mozda koji dan odraditi ako bude sve ok.
    U pravilu ako vam je lose, boli vas nesto, tesko je raditi ili stresno, mozete traziti komplikacije. Pogotovo zene koje rade fizicki. 

buhtlica23
    02. Svibanj 2022. 15:50

Lonmi

buhtlica23

Meni je ginekologinja odma otvorila komplikacije ja sam samo zamolila ako moze od danas. Jer sam htjela za raditi sve sto imam. Par dana vamo tamo. Dijagnoza mi je Visokorizicna trudnica. Moram naglasiti da mi je tlak kod nje bio preko 170 nakon pregleda 150/90 kod kuce ovo sto mjerim je okej. Uz to imam tetaniju te kamenje u oba mokracovoda i jedan kod bubrega. Tako da je ona samo pitala jesam stalno zaposlena. E sad..

Zaspala ja malo kad stize meni mail stigo nalaz 😂🤨 kazu tjedan dana a ja zamolila na mail. Nikad bolji nije bio 😂https://ibb.co/6sZvD8n

Aa gle kod tebe pise da je vrijednost TSH u 1. trimestru do 2,83, znaci moje je mrvicu poviseno, 2,88.
    Onda necu dramiti samo cu jos koji put provjeriti da nebi raslo.

E gle stoji opaska da se mora gledati metoda uzimanja nalaza. Ako su razlicite metode da se nalazi ne mogu usporediti. Sto kod tebe stoji i koji ti je interval?

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lida 🍀
    02. Svibanj 2022. 16:47

Pozz cure, je li bilo pregleda danas ? 🙂
    Ja isla kod gin samo po daljnje uputnice za TSH, antiTPO itd. Rekla je da ginekolozi preferiraju do 2.5 u trudnoći a endokrinolozima je ok i preko.
    Imam samo problem, uopce ne mogu otvoriti uputnice na e gradanima? Pise za koji je odjel, ali ne mogu ući u uputnicu da ju pregledam detaljno. Je li i vama tako?

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Lonmi
    02. Svibanj 2022. 16:48

Ona je dala za kontrolu kks, tsh i urina. 
    Interval je do 5,33, a kazu da je kod trudnica normalno do 2,5.
    Pisala je sad opce prakse za sve te hormone pa idem natrag kontrolirati. 

Lonmi
    02. Svibanj 2022. 16:56

Osobno ne vjerujem da bi s 2,88 morala uzimati terapiju il da je to sad drama, ali mene brine da nebi raslo.

BlairWaldorf
    02. Svibanj 2022. 17:13

Kokili

BlairWaldorf

Kokili

Queen_of_North

Vezano uz komplikacije, da li otvarate komplikacije zbog stvarno komplicirane trudnoce ili jer vam je tako zgodno?
    U prosloj sam otvorila sa 4 mjeseca trudnoce, tada mi je bila vrlo mala razlika u placi i komplikacijama i bilo mi je zgodno nekako biti kuci, a sada planiram sto dulje raditi prvenstveno zbog place , ali isto se mislim tko ce preko ljeta izdrzati, ja imam sat vremena voznje do posla jedan smjer, pa evo ne znam hehe..

Meni gin otvorila komplikacije radi visokorizicne trudnoce, iako sam joj rekla da bi radila do ljeta (radim u skoli pa bi ionako imala godisnji u srpnju i kolovozu) ali je rekla mirovanje.

Danas obavila pregled (papa otprije mjesec dana jos nije dosao), dosao nalaz kombiniranog-sve ispod granicnog, dalje uputnice za krv-hormoni i urin prije sljedeceg pregleda.

Natalie, pisi mi sljedeci pregled 2.6 😀
    Ostalim curama, sretno s pregledima ovaj tjedan 💐🎉🎊

Jesi uzimala prvo godisnji ili odma komplikacije ?

Odmah komplikacije, kad radis u skoli ne mozes uzimati godisnji kad god tijekom godine jer imas kolektivni tijekom ljeta 😰

Znam ali sto onda sa starim godisnjim? Jel se on može iskoristiti ipak ili propada? Mislim nije fer 😑

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

buhtlica23
    02. Svibanj 2022. 17:22

BlairWaldorf

Kokili

BlairWaldorf

Kokili

Queen_of_North

Meni gin otvorila komplikacije radi visokorizicne trudnoce, iako sam joj rekla da bi radila do ljeta (radim u skoli pa bi ionako imala godisnji u srpnju i kolovozu) ali je rekla mirovanje.

Danas obavila pregled (papa otprije mjesec dana jos nije dosao), dosao nalaz kombiniranog-sve ispod granicnog, dalje uputnice za krv-hormoni i urin prije sljedeceg pregleda.

Natalie, pisi mi sljedeci pregled 2.6 😀
    Ostalim curama, sretno s pregledima ovaj tjedan 💐🎉🎊

Jesi uzimala prvo godisnji ili odma komplikacije ?

Odmah komplikacije, kad radis u skoli ne mozes uzimati godisnji kad god tijekom godine jer imas kolektivni tijekom ljeta 😰

Znam ali sto onda sa starim godisnjim? Jel se on može iskoristiti ipak ili propada? Mislim nije fer 😑

Kod nas u firmi se moze iskoristiti,kolegice su vec bile na komplikacijama vratile se i mogle su iskoristiti stari go i novi go kad su se vratile.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Kokili
    02. Svibanj 2022. 18:11

Godisnji ne propada, iskoristit cu ga koliko mi ministarstvo odobri odmah nakon povratka s porodiljnog. Jos najbolje da i to uzmu! 🤣

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.