Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ribi1234
    02. Svibanj 2022. 11:42

Queen_of_North

Pitanje: koga se mogu pitati ta pitanja vezana za komplikacije i proodiljni, a da ne saljem na HZZO, vec sam slala zbog nekih stvari citavu citabu, pa opet mi je glupo ..a zanimalo bi me kako rijesiti svoju situaciju

Bojim se da su ti oni najbolja adresa. Ne znam odakle si, ali u vecim gradovima hzzo ima svoje podrucne urede koji se odreduju prema mjestu stanovanja i  tete koje tamo rade su onda zaduzene za tvoj slucaj. S obzirom da je korona sad popustila, mozda bi ti bilo najlakse da odes i zamolis ih da ti pojasne sve sto trebas.

puna_pitanja
    02. Svibanj 2022. 11:49

ribi1234

Queen_of_North

Pitanje: koga se mogu pitati ta pitanja vezana za komplikacije i proodiljni, a da ne saljem na HZZO, vec sam slala zbog nekih stvari citavu citabu, pa opet mi je glupo ..a zanimalo bi me kako rijesiti svoju situaciju

Bojim se da su ti oni najbolja adresa. Ne znam odakle si, ali u vecim gradovima hzzo ima svoje podrucne urede koji se odreduju prema mjestu stanovanja i tete koje tamo rade su onda zaduzene za tvoj slucaj. S obzirom da je korona sad popustila, mozda bi ti bilo najlakse da odes i zamolis ih da ti pojasne sve sto trebas.

Queen, to im je posao 😊 ne radi tebi nitko usluge niti na lijepe oci, kad ti nesto nije jasno, gnjavi. Super je ako uopce hoce odgovoriti bar!

30g, OTP 10.11.

buhtlica23
    02. Svibanj 2022. 12:12

pg11

buhtlica23

pg11

buhtlica23

pg11

buhtlica23

keti91

buhtlica23

Jutro cure, ja sam danas u bolnicu isla vaditi TSH, antitpo,ft3,ft4. Rekli za tjedan dana nalaz.
    Sutra idem vaditi kks i davati urin. Pa cemo vidit kakav ce nalaz biti.

A zasto tako dugo cekas nalaz!?

Ja sam u sl.brodu vadila sve to i sutra dan sam nalaze uzela

Ne znam rekli su za tjedan dana nalaz 😑. To je jos dobro kad nisam bila trudna cekala sam skoro mjesec dana hahah. Nikad mi to nije bilo jasno pogotovo jer uzorak moraju obraditi u odredenom vremenu… Ne moze to stajat 2 tjedan pa onda radit.. tako je to u KBCOS 😅

I ja sam vadila u kbc os i isto su mi rekli tjedan dana,ali ako imas e gradane i možeš uci u portal zdravlja zna vec drugi dan bit nalaz tamo pa mos isprintat i odnjet ginekologu,tako sam ja slucajno osla na portal zdravlja i vidila da je nalaz vec tamo :)

E imam e gradane pa cu bas pogledati. Inace pregledavam tamo sve i uputnice i nalaze ali nisam bila optimistična kad su rekli za tjedan dana haha. Si ti iz Os?

I ja isto tako gledam tamo sve pa sam se iznenadila kad sam vidila nalaz,a rekli su za tjedan dana,ja moram vaditi svaki mjesec tsh zbog terapije pa sad uvijek tamo provjeravam za nalaze. Da, iz os sam :) a ti?

Ma i ja cu ga morati kontrolirati cesce isto problemi sa stitnjacom. Jesam daa iz Os sam 🙂 ali sam se udala pa sam sad u prigradskom naselju ali ono svaki dan u Os 😂

I ja sam tako😂😂 do udaje sam bila u os bas,a onda osla u prigradsko,ali ja to sve gledam kao os😂

Heheh eto ko zna mozda smo si i susjede 😂😂

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Mareeeee3112
    02. Svibanj 2022. 12:28

Queen_of_North

Ej kaj te zanima ja san sad to diplomirala🤣🤣🤣🤣 napiši sve što ti je nepoznanica

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Queen_of_North
    02. Svibanj 2022. 12:32

Mare3112

Queen_of_North

Ej kaj te zanima ja san sad to diplomirala🤣🤣🤣🤣 napiši sve što ti je nepoznanica

ma daj hehe, evo taman sam im poslala upit, pa ako ne odgovore, javim se tebi 
    Iz Dalmacije sam, ali sve saljem za Zagreb mailom, azurniji su,, pa cemo vidjeti sada...

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Lavendera
    02. Svibanj 2022. 12:46

Pozdrav cure, sretno ako koja ima pregled danas☺️
    Nalaz od krvi i urina su meni rekli da ide direkt kod dr koja salje uputnicu a gin rekla na iducem pregledu cemo sve nalaze pregledati, jedino s transfuzije obradu krvne slike trudnice trebam podici sutra☺️ Jedino mi malo dugo cekati dal ce biti sve ok, pa se nadam da hoce🤷🏻‍♀️
    Jel koja od vas koristila baby watcher?
    Danas 9+1 a jos u petak s njim nasla otkucaje srca bebice😍U prvoj trudnoci ga koristila jednom u 10ak dana dok nisam pocela osjecati pokrete, kakvog ste vi misljenja?☺️

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Mareeeee3112
    02. Svibanj 2022. 12:49

MalaMagla

buhtlica23

MalaMagla

Cure, ja planiram prestati raditi u petak. Imam još nekih par dana godišnjeg, pa bih odmah i to iskoristila slijedeći tjedan. Jel mi se kvari prosjek za komplikacije jer prestajem raditi na početku mjeseca ili? Kako taj dio ide?

Ja sam od danas na komplikacijama. Sve zavisi kakva ti je placa. Ako ti je placa iznad 4200kn komplikacije su 4263 kn mislim i to najvise. E jedino ako ti je placa manja od tog onda se racuna prosjek.

Plaća mi je veća od 4200. Znači, kako sam skužila u svim komentarima, nema veze kad odem jer mi ne utječe na primanja sa HZZO jer imam veća primanja od tih 4200. Godišnji ću vjerojatno iskoristiti, ali imam samo 2-4 dana (nisam sigurna) jer sam već nešto koristila ove godine. Hvala vam 🥰

Sve to opet vrijedi ako imaš 9 mj staza u kontinuitetu  ili 12 mj kroz 2 god....

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Marija2404
    02. Svibanj 2022. 12:55

buhtlica23

MalaMagla

Cure, ja planiram prestati raditi u petak. Imam još nekih par dana godišnjeg, pa bih odmah i to iskoristila slijedeći tjedan. Jel mi se kvari prosjek za komplikacije jer prestajem raditi na početku mjeseca ili? Kako taj dio ide?

Ja sam od danas na komplikacijama. Sve zavisi kakva ti je placa. Ako ti je placa iznad 4200kn komplikacije su 4263 kn mislim i to najvise. E jedino ako ti je placa manja od tog onda se racuna prosjek.

I ja sam od danas na komplikacijama 😅 tocno mi cudno ne ici radit haha

24 godine 🤰🏽
    6.4.'22. ➕ ❤
    15.12.'22. termin🤰🏽

Lonmi
    02. Svibanj 2022. 13:02

Cure kolika vam je vrijednost TSH?
    Meni je 2,88 ali kaze ginicka da to nije zabrinjavajuće i da je urin ok.
    Sad me to muci jer je ipak poviseno, a ona je tak... ako nije strasno, ne drami.
    Normalno je navodno 2,5.

Queen_of_North
    02. Svibanj 2022. 13:05

Lonmi

Cure kolika vam je vrijednost TSH?
    Meni je 2,88 ali kaze ginicka da to nije zabrinjavajuće i da je urin ok.
    Sad me to muci jer je ipak poviseno, a ona je tak… ako nije strasno, ne drami.
    Normalno je navodno 2,5.

ne znam odgovor na to,ali  idem ovih dana vaditi krv i sve to.. i obicno nemam uvid u vrijednosti jer ide direkt ginkeologu,a  ne meni, tako da zapravo i necu znat kolike su vrijednosti cega, osim ako ona jasno ne istakne da je nesto visoko ili nisko jer je broj taj i taj., ako pitam na pregledu, rece ako je ok, to je ok, ne rece mi broj, interval ni slicno.....  zanima me kako vi znate kolike su vrijednosti?

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.