![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Jutro cure ma meni zadnja 2 tj uopće nije dobro stalno me zeludac boli i znam te micnine popodnevne imat ..cicke me bole na dodir tj bradavice ali više ne bole kak su boljele …ugl nadam se da je sve ok…. jucer sam imala grcenje malo maternice i to je to …. koja curka je u 9 tj ili više da me malo utjesi da li je to normalno….
Ovdje na forumu sam se svega nacitala a najviše mi je ušlo u oko : čim su mi prestali simptomi znala sam da sam pobacila tj da s bebom nešto nije u redu….
I od tad strava …stalno se osluškujem jer mi je pregled tek 17.5
Mare 3112 ne brini sve je uredu ja sam u 9tjednu i imamo iste simptome 😁 sutra mi počinje 10tj😁 moram ti reći da se veselim još malo pa će mučnine stati sve će nekako biti lakše u 2 tromjesečju tako da i simptomi će se smanjiti osjećati ćeš leptirice u stomaku od bebe kako raste i vrpolji se ❤️kada je tebi termin meni je 01.12.2022.
Hej meni je 4.12 termin ili 5.12 😅😅😅
Hvala Vam cure ma pokušavam što manje citat svakakve gluposti ali drago mi je da ste mi podijelile iskustva tj kako je Vama♥️
Ja i ti smo par dana razlike tako da ne moraš brinuti 😁 pratiti ćemo se 🤗i htjela sam ti reći da ja kada sam ostala trudna i točno kada sam trebala dobiti menstruaciju 24.03.ja sam 25.03 dobila koronu zarazila sam se na poslu 5 cura se zarazilo ,taj dan temperatura ,drhtavica bez apetita popila sam i neofen, Lupocet sve živo 4 dana loše mi je bilo mislim još uvijek me drži kašalj 😓 ali dugo mi je trebalo da dođem k sebi i ja kažem dečku kasni mi 5 dana on kaže pusti još nemoj raditi test jer si bolesna pa da se još ne uznemirim ,nakraju nakon 10 dana sam napravila test i pozitivan ☺️a onda su mi uslijedili i strahovi jer sam pila toliko tableta i kapi za nos i liječila se ,dali je sve ok nema mi druge nego mislit pozitivno
Cure, nikako da zovem na posao i da kazem novosti. Nedavno sam zvala sefa i dogovorila koristenje starog godisnjeg iza porodiljnog, sad bi morala zvati da kazem da sam ponovno trudna i da bi nastavno koristila i novi godisnji, ne bi odmah na komplikacije zbog prosjeka. Ima li jos nekog da ce tako koristiti, da je poslodavac vec obavijesten? Samo odgađam poziv i bas mi taj dio cini stres. Na posao se nebi vracala jer nemamo rjeseni vrtic za curku, a i morala bi doc sa trbuhom u ljeto, u godisnje nakon sto me skoro 2 godine nije bilo u pravi rusvaj od posla i stresa, terena itd. pa no thanks 😂
Ima li koga u toj situaciji, jesu li sta komplicirali oko godisnjeg (koji ionako propadne ako ne koristis)? Tocno mi muka dođe kad se sjetim da moram zvati njega, pa hzzo da mi iz racuna jel ce mi stari i novi godisnji biti dosta za te 2 platne liste, pa s ginicem dog komplikacije 😂
Eto ne znam zasto, ali stresira me taj dio 😂
Imam ugovor na neodređeno, s te strane nema problema.
Nemas se sto stresirati. Zakon je jasan. 😄 Dvije platne su dovoljne za prosjek? 🙂
Dovoljne su, samo se nadam da ce mi ispasti dovoljno godisnjeg, to moram zvati tetu na hzzo da ona to izracuna i potvrdi, ali prvo firma.
Ajme ja ne znam sta je sad meni muka zvati sefa 😂
To valjda ti hormoni naprave neku zbrku u glavi 😂
Ma kužim da ti je malo nelagodno ali gledaj to na način da će razgovor trajati 5min Max i gotovo 🤣
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Lonmi nazovi, prije nazoves lakse ti bude i rijesis se te brige. 😁
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Kao tinejdžer koji nesto skriva, tako se osjecam 😂
Ima 2 mj da smo se dogovorili za stari godisnji, vec zovem sa promjenom 😂 da ne dolazim, zaboravit ce me u firmi 😂😂😂
S jedne strane mislim rano je za zvati, ionako nebi pricala za trudnocu prije 12 tt, a s druge mislim da nije fer jer ce to onda biti u zadnji tren.
Cure, nikako da zovem na posao i da kazem novosti. Nedavno sam zvala sefa i dogovorila koristenje starog godisnjeg iza porodiljnog, sad bi morala zvati da kazem da sam ponovno trudna i da bi nastavno koristila i novi godisnji, ne bi odmah na komplikacije zbog prosjeka. Ima li jos nekog da ce tako koristiti, da je poslodavac vec obavijesten? Samo odgađam poziv i bas mi taj dio cini stres. Na posao se nebi vracala jer nemamo rjeseni vrtic za curku, a i morala bi doc sa trbuhom u ljeto, u godisnje nakon sto me skoro 2 godine nije bilo u pravi rusvaj od posla i stresa, terena itd. pa no thanks 😂
Ima li koga u toj situaciji, jesu li sta komplicirali oko godisnjeg (koji ionako propadne ako ne koristis)? Tocno mi muka dođe kad se sjetim da moram zvati njega, pa hzzo da mi iz racuna jel ce mi stari i novi godisnji biti dosta za te 2 platne liste, pa s ginicem dog komplikacije 😂
Eto ne znam zasto, ali stresira me taj dio 😂
Imam ugovor na neodređeno, s te strane nema problema.
Nemas se sto stresirati. Zakon je jasan. 😄 Dvije platne su dovoljne za prosjek? 🙂
Dovoljne su, samo se nadam da ce mi ispasti dovoljno godisnjeg, to moram zvati tetu na hzzo da ona to izracuna i potvrdi, ali prvo firma.
Ajme ja ne znam sta je sad meni muka zvati sefa 😂
To valjda ti hormoni naprave neku zbrku u glavi 😂
Ma kužim da ti je malo nelagodno ali gledaj to na način da će razgovor trajati 5min Max i gotovo 🤣
Eee da bar, on voli pricati 😂
Pozdrav svima
Pratim vas od početka, ali nikako da vam se priključim. Nakon dvije biokemijske i dužeg vremena pokušavanja, trudna sam Zadnja menst. 21.02., sada sam 9+3 a prema uzv. 9+5. Od simptoma ništa za sada, osim u par navrata mala mukica ali ništa značajno, bolne i povećane grudi i to je to.
p.s. na heparinu sam od prvog dana
Želim nam svima sretnu i urednu trudnoću.
Pisala sam vec jutros, ali u moru novih komentara, palo je u zaborav..
Cure koje su obavile prvi pregled u trudnoci, da li je uzimanje briseva standardni dio procedure uz izdavanje uputnica za krv, urin, kombinirani itd?
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Pisala sam vec jutros, ali u moru novih komentara, palo je u zaborav..
Cure koje su obavile prvi pregled u trudnoci, da li je uzimanje briseva standardni dio procedure uz izdavanje uputnica za krv, urin, kombinirani itd?
Meni je na prvom pregledu napravljen papa test i ultrazvuk to je sve sada sljedeći pregled mi je rekla da ide krv urin a za drugo ne znam ja sam od sutra u 10 tjedanu
Jutro cure ma meni zadnja 2 tj uopće nije dobro stalno me zeludac boli i znam te micnine popodnevne imat ..cicke me bole na dodir tj bradavice ali više ne bole kak su boljele …ugl nadam se da je sve ok…. jucer sam imala grcenje malo maternice i to je to …. koja curka je u 9 tj ili više da me malo utjesi da li je to normalno….
Ovdje na forumu sam se svega nacitala a najviše mi je ušlo u oko : čim su mi prestali simptomi znala sam da sam pobacila tj da s bebom nešto nije u redu….
Hej kod mene je isto tako, danas 8+3 mucnine su nepodnosljive i dalje, grudi nista ili malo osjetljive, a povremeno isto osjetim lagane grceve a gin jucer rekla to je normalno i da je sve okej.. ako se bojis, konzultiraj se sa svojom gin☺️🤞🏻
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Mare 3112 ne brini sve je uredu ja sam u 9tjednu i imamo iste simptome 😁 sutra mi počinje 10tj😁 moram ti reći da se veselim još malo pa će mučnine stati sve će nekako biti lakše u 2 tromjesečju tako da i simptomi će se smanjiti osjećati ćeš leptirice u stomaku od bebe kako raste i vrpolji se ❤️kada je tebi termin meni je 01.12.2022.
Hej meni je 4.12 termin ili 5.12 😅😅😅
Hvala Vam cure ma pokušavam što manje citat svakakve gluposti ali drago mi je da ste mi podijelile iskustva tj kako je Vama♥️
Meni je isto termin 4.12☺️
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Sortiraj odgovore
Najstariji