Ovako tek sad sam stigla kuci pa eto sad pisem. Tlak mi je bio prvo 170/100 pa nakon toga 150/90.
Doktorica se uplasila jako zbog toga. Kaze da je visoki tlak i tako tlak koji skace gore dolje da je opasan pogotovo u ranoj trudnoći. Propisala mi je tablete i da mjerim tlak kad dodem kuci i prije spavanja ako bude ok da ne pijem ali ako bude visok da moram popit tabletu. Imam ja jos par dijagnoza ali ovo ju je jako uplasilo jer koze dovesti do spontanog. Dodus ja sam bila jako uznemirena i nikako docekat pregled i stres na poslu i eto.. e da termin procjena 13.12 pa možete promjenit
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Buhtlica čestitam!samo da kuca junacko srce! 🥰 kolki ti je bil tlak?
Ma setao je al najvisi 170, malo kad sam se smirila poslje pregleda pa je bio 150/90.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Veče.. prvo sry šta upadam.. bila sam slala par poruka ali jos uvijek radim pa ne stignem. al redovito vas citam i cestitam svim na dobrim pregledima.
Htjela sam komentirati tlak.. ja sam isto jedna od tih koje na pregledu uvijek ima visok.. 150 80, na jednom pregledu 158 100..i gin mi je rekla da nebi dala još tablete nego da doma pratim sto i radim.. i svaki put je dobar tlak.. iako meni je cudno sto ona meni mjeri cim dodem.. ja sva nervozna jel u redu.. bolje bi bilo na kraju pregleda 🙈
TP 27.10.
Veče.. prvo sry šta upadam.. bila sam slala par poruka ali jos uvijek radim pa ne stignem. al redovito vas citam i cestitam svim na dobrim pregledima.
Htjela sam komentirati tlak.. ja sam isto jedna od tih koje na pregledu uvijek ima visok.. 150 80, na jednom pregledu 158 100..i gin mi je rekla da nebi dala još tablete nego da doma pratim sto i radim.. i svaki put je dobar tlak.. iako meni je cudno sto ona meni mjeri cim dodem.. ja sva nervozna jel u redu.. bolje bi bilo na kraju pregleda 🙈
Ma ja inace imam nizi tlak evo kod kuce mjerila maloprije 107/87 🙄
Ali tamo izgleda od nervoze i svega je skako, jos ona maska na licu zraka nigdje 😑
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Ali tamo izgleda od nervoze i svega je skako, jos ona maska na licu zraka nigdje 😑
U potpunosti te razumin.. meni je na prvom pregledu bio viši i sad svaki sljedeći me strah osim pregleda i tog mjerenja.. sama sebe ne mogu opustiti.. a koje tablete ti je dala?
TP 27.10.
U potpunosti te razumin.. meni je na prvom pregledu bio viši i sad svaki sljedeći me strah osim pregleda i tog mjerenja.. sama sebe ne mogu opustiti.. a koje tablete ti je dala?
Ne mogu se sad sjetiti al jedine koje mi smije dati. Pogledam pa javim ujutro.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Cure, ne stizem se javiti, a napokon sve iscitah od zadnjeg puta.
Prije svega Polly, jako mi je zao sto se to desilo. Zagrli svog andjela, isplaci se i ostavi iza sebe. Nije lako, ali mora se, jednostavno nema druge.. a drugi plusic ce stici, vjerujem.
Cestitam drugim curama na urednim pregledima. Ja sam se juce javila ginekologici i nece da me primi jos, jednostsvno prerano. Mozda je i tako bolje, da se ne bih stresirala zbog srca itd. Simptomi su mi sve ocigledniji. Polako pocinju mucnine, pa me to brine kako cu na poslu. Imam je kroz cotav dan, pa i sad. A mislim da sam u jednom momentu i zaspala danas.
Sto se tice mog bebaca, evo ne spavamo, tj upravo je zaspala, jer je mislim muce zubici. Bas je pati, a budi se inace non stop jer je jos dojim.
Posebne cestitke curi sa blizancima. Bice ti nekad duplo teze, ali je tvoja snaga, kao i sreca duplo veca. Bude sve to ok, ne brini (bar previse).
Pozdravljam sve do slj.puta
Sortiraj odgovore
Najstariji