![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Jutro cure ma meni zadnja 2 tj uopće nije dobro stalno me zeludac boli i znam te micnine popodnevne imat ..cicke me bole na dodir tj bradavice ali više ne bole kak su boljele ...ugl nadam se da je sve ok.... jucer sam imala grcenje malo maternice i to je to .... koja curka je u 9 tj ili više da me malo utjesi da li je to normalno....
Ovdje na forumu sam se svega nacitala a najviše mi je ušlo u oko : čim su mi prestali simptomi znala sam da sam pobacila tj da s bebom nešto nije u redu....
I od tad strava ...stalno se osluškujem jer mi je pregled tek 17.5
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jutro cure ma meni zadnja 2 tj uopće nije dobro stalno me zeludac boli i znam te micnine popodnevne imat ..cicke me bole na dodir tj bradavice ali više ne bole kak su boljele …ugl nadam se da je sve ok…. jucer sam imala grcenje malo maternice i to je to …. koja curka je u 9 tj ili više da me malo utjesi da li je to normalno….
Ovdje na forumu sam se svega nacitala a najviše mi je ušlo u oko : čim su mi prestali simptomi znala sam da sam pobacila tj da s bebom nešto nije u redu….
I od tad strava …stalno se osluškujem jer mi je pregled tek 17.5
Mare, nisam ja neka najpametnija, ali to je sve individualno, ti cak imas hrpu simptoma, nema se smisla brinuti. Cisto ako ce ti biti lakse, ja sam prosla bez nekih simptoma taj sav period. Ne racunam probavne smetnje, jer to imam i prije trudnoce, meni su mucnine tek pocele zadnjih dana i to samo popodne, a ja sam u 12.tjednu valjda, a grudi me ne bole vec duze vrijeme, samo su napete. Tako da svaka od nas to prolazi na svoj nacin, ne mora znaciti da nesto nije u redu s bebom ako su ti prosle mucnine ili te grudi manje bole, to samo znaci da je tijelo odradilo taj dio posla i ide dalje 😊 bar ja sebi tako tumacim
30g, OTP 10.11.
Jutro cure ma meni zadnja 2 tj uopće nije dobro stalno me zeludac boli i znam te micnine popodnevne imat ..cicke me bole na dodir tj bradavice ali više ne bole kak su boljele …ugl nadam se da je sve ok…. jucer sam imala grcenje malo maternice i to je to …. koja curka je u 9 tj ili više da me malo utjesi da li je to normalno….
Ovdje na forumu sam se svega nacitala a najviše mi je ušlo u oko : čim su mi prestali simptomi znala sam da sam pobacila tj da s bebom nešto nije u redu….
Sto vise citas uokolo sigurno ce ti biti teze jer ces imati razne scenarije u glavi. Najbolje ti je sto manje citat za manje stresa.
Evo ja u 13.tjednu, mucnina nema, cice ne bole vec ohoho, prakticki nema simptoma osim zadnja 3 dana kad me donji dio leda i naprijed drob bole, a bila juce na uzv i sve super!
Moj savjet ti je da uzivas u trudnoci, simptomi se budu smanjivali sto budes u visem tjednu, brzo ce i taj 17.5 doci 😀
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Mare 3112 ne brini sve je uredu ja sam u 9tjednu i imamo iste simptome 😁 sutra mi počinje 10tj😁 moram ti reći da se veselim još malo pa će mučnine stati sve će nekako biti lakše u 2 tromjesečju tako da i simptomi će se smanjiti osjećati ćeš leptirice u stomaku od bebe kako raste i vrpolji se ❤️kada je tebi termin meni je 01.12.2022.
Evo, budući da sam zatrudnjela pomoću MPO, ja od prvog dana znam za trudnoću i od kad sam vidla plus, jedino što sam željela jest imati mučnine...kao ganrancija da je ok. One su tek počele negdje u 8 tt, i jedan dan jesu, jedan dan ne...pa opet panika...
I kao, imam blizance, pa bi trebale mučnine biti izražajnije..ali nisu, eto samo bolovi u želucu, i popodnevne mučnine...
Dakle, nema pravila, sve bude ok, opusti se i uživaj u bebici...🙂
11.03.2022. imamo +, beta 336
25.3.2022. ❤️❤️
5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
OTP 18.11.2022.
Cure, nikako da zovem na posao i da kazem novosti. Nedavno sam zvala sefa i dogovorila koristenje starog godisnjeg iza porodiljnog, sad bi morala zvati da kazem da sam ponovno trudna i da bi nastavno koristila i novi godisnji, ne bi odmah na komplikacije zbog prosjeka. Ima li jos nekog da ce tako koristiti, da je poslodavac vec obavijesten? Samo odgađam poziv i bas mi taj dio cini stres. Na posao se nebi vracala jer nemamo rjeseni vrtic za curku, a i morala bi doc sa trbuhom u ljeto, u godisnje nakon sto me skoro 2 godine nije bilo u pravi rusvaj od posla i stresa, terena itd. pa no thanks 😂
Ima li koga u toj situaciji, jesu li sta komplicirali oko godisnjeg (koji ionako propadne ako ne koristis)? Tocno mi muka dođe kad se sjetim da moram zvati njega, pa hzzo da mi iz racuna jel ce mi stari i novi godisnji biti dosta za te 2 platne liste, pa s ginicem dog komplikacije 😂
Eto ne znam zasto, ali stresira me taj dio 😂
Imam ugovor na neodređeno, s te strane nema problema.
Nemas se sto stresirati. Zakon je jasan. 😄 Dvije platne su dovoljne za prosjek? 🙂
Dovoljne su, samo se nadam da ce mi ispasti dovoljno godisnjeg, to moram zvati tetu na hzzo da ona to izracuna i potvrdi, ali prvo firma.
Ajme ja ne znam sta je sad meni muka zvati sefa 😂
To valjda ti hormoni naprave neku zbrku u glavi 😂
Jaooo meni je jos sad lose, bit ce ovo super dan.
Bol u zelucu, nenaspavanost i mala jurilica od 11mj 😒
Uglavnom necu natrag tako brzo tamo jesti, inace mi je ok, ovo je bilo strasno. Tesko mi je djelo.
Mare 3112 ne brini sve je uredu ja sam u 9tjednu i imamo iste simptome 😁 sutra mi počinje 10tj😁 moram ti reći da se veselim još malo pa će mučnine stati sve će nekako biti lakše u 2 tromjesečju tako da i simptomi će se smanjiti osjećati ćeš leptirice u stomaku od bebe kako raste i vrpolji se ❤️kada je tebi termin meni je 01.12.2022.
Hej meni je 4.12 termin ili 5.12 😅😅😅
Hvala Vam cure ma pokušavam što manje citat svakakve gluposti ali drago mi je da ste mi podijelile iskustva tj kako je Vama♥️
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Meni su simptomi nestali valjda 10 puta do 12tt. Ali bez pretjerivanja. Znala sam ih ne imati po par dana. Cice pogotovo. Prvo su me ubijale, onda 3 dana nista. Rekla je ginekologica da je to normalno.
Ove mucnine koje imas su ti super simptom, neka te drze mirnom do pregleda, a i ako nestanu, nisu pokazatelj da nesto nije ok.
Mare samo nemoj traziti po netu. Meni je bio neprijatelj u prvoj trudnoci, stalno sam nesto procitala sta me mucilo. Ne treba stalno nesto boljeti u trudnoci, sretna si kad ne boli. Bebica ti je sigurno u redu, vec sam rekla, kad osjetis pokrete bit ce lakse.
I meni je sljedeci pregled tek 01.06.,ali brzo ce to 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji