Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ninchyca
    26. Travanj 2022. 17:05

Trudnica2022

ninchyca

Trudnica2022

Trudnica2022

ninchyca

Drage moje,
    danas sam bila na pregledu..trudnoca po mebstruaciji je 7+5,po uzv je 6+2.
    Doktor nije nasao otkucaje i rekao je da dodem za tjedan dana.

Dali neka od vas ima ili je imala takvu situaciju.
    Nalaz je ovakav : uzv sondom CRL 5,4mm za 6+2 KČS ? Žuć poz

Hvala

Kod mene je bilo 5+3 nije se vidjeo otkucaj ali doktor kaze kod mene je to bilo poprilicno rano ovaj put cu biti 8 tj i kaze mozda tada bi se trebao vidjeti otkucaj pa ja se nadam da ce se vidjeti
    Ne sikiraj se mozda je i kod tebe je uvijek rano🙂

još uvijek rano*

Hvala vam na odogovorima..inace mi ovo nije prva trudnoca,i ne sjecam se da je bilo ovakvih komentara doktora,da bi bilo uopce nesto upitno..ali opet nisu ni sve trudnoce iste pa se tjesim vasim rijecima da je rano..htijela sam stavit i sliku uzv,ali mi ju nece ucitati..cudi me jer mi izgleda(ili to sad samo ja vidim da je GV prazna..ustvari su samo neke svjetlice sjenice na par mjesta..nema cistih crta da bi se vidio plod.

Ne vidi se ni kod mene bas najasnije ali je rekao da plod ppstoji samo je prilicno rano bilo ne sikiraj se🙂

nadam se da bude tako.a sto bi znacilo ovo žuć poz ?

Mareeeee3112
    26. Travanj 2022. 17:11

ninchyca

Trudnica2022

ninchyca

Trudnica2022

Trudnica2022

ninchyca

Drage moje,
    danas sam bila na pregledu..trudnoca po mebstruaciji je 7+5,po uzv je 6+2.
    Doktor nije nasao otkucaje i rekao je da dodem za tjedan dana.

Dali neka od vas ima ili je imala takvu situaciju.
    Nalaz je ovakav : uzv sondom CRL 5,4mm za 6+2 KČS ? Žuć poz

Hvala

Kod mene je bilo 5+3 nije se vidjeo otkucaj ali doktor kaze kod mene je to bilo poprilicno rano ovaj put cu biti 8 tj i kaze mozda tada bi se trebao vidjeti otkucaj pa ja se nadam da ce se vidjeti

Ne vidi se ni kod mene bas najasnije ali je rekao da plod ppstoji samo je prilicno rano bilo ne sikiraj se🙂

nadam se da bude tako.a sto bi znacilo ovo žuć poz ?

Pozdrav po meni bi to bila žumanjcana ili gestacijska vrećica da je pozitivna tj da se vidi

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Trudnica2022
    26. Travanj 2022. 17:39

Lavendera

Hvala cure na cestitkama, odma mi je lakse pa sam mirnija. Napravla mi je danas dr odma i briseve pa sutra i prekosutra vaditi krv☺️
    Vidim da vas dosta pise za mucnine, ja se eto borim s njima i izgubila sam 2kg od kako sam saznala za trudnocu. Rekla sam to danas i dr pa je rekla da se u prvom tromjesecju ni ne dobiva kg i da ima dosta trudnica koje izgube na kilazi i da se dobro i drzim, da se ne sekiram da cu to sve nadomjestiti s vremenom pa reko okej☺️ Ali sva mi hrana smrdi, vidim pisete za krekere i kruh. I ja se s tim spasavam, kruh, krekeri, stapici pa kad malo nadodem skuhanog si pojedem i tjeram se koliko ide da unosim barem minimum toga sto trebam. Isto ne povracam ali od jutra do sutra te mucnine. Tjesim se to je slatka muka znaci da je sve okej☺️ Iduci pregled nam ne 23.5 pa se moze napisati na listu☺️

Kod mene je zanimljivo to sto mi mucnine traju od prilike od 6 ujutro do 5 navece i u to vrijeme ne jedem nista ne mogu ni da pomislim ali zato kad me popusti onda ne stajem jedem sve pred sobom🤣

buhtlica23
    26. Travanj 2022. 17:40

Cure da javim po uz 6+4 po zadnjoj mi bi trebalo biti 7, cujemo srceko. Sve 5 osim mog tlaka koji je u nebesima bio 😕 tako da sam dobila tablete za tlak i bolovanje 🙄

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

natalie19
    26. Travanj 2022. 17:51

Buhtlica čestitam!samo da kuca junacko srce! 🥰 kolki ti je bil tlak?

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

BlairWaldorf
    26. Travanj 2022. 17:58

buhtlica23

Cure da javim po uz 6+4 po zadnjoj mi bi trebalo biti 7, cujemo srceko. Sve 5 osim mog tlaka koji je u nebesima bio 😕 tako da sam dobila tablete za tlak i bolovanje 🙄

Čestitke ❤️❤️❤️ 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Lavendera
    26. Travanj 2022. 18:00

buhtlica23

Cestitke🥰
    Izregulirati ce se tlak uz tablete a ti polako i odmaraj ☺️

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

puna_pitanja
    26. Travanj 2022. 18:04

buhtlica23

Meni je na pregledu bio ogroman, 165 sa 95, al mjerila sam 4 dana svako par sati kod kuce i bude ok. Ne svidja mi se to davanje tableta na temelju jednog mjerenja tlaka. 😥

30g, OTP 10.11.

puna_pitanja
    26. Travanj 2022. 18:14

puna_pitanja

buhtlica23

Meni je na pregledu bio ogroman, 165 sa 95, al mjerila sam 4 dana svako par sati kod kuce i bude ok. Ne svidja mi se to davanje tableta na temelju jednog mjerenja tlaka. 😥

Da sama sebe obrazlozim, prije jedno 4 godine sam imala neki zdravstveni šit i zbog straha mi je tlak bio isto ogroman na jednom pregledu. I na temelju tog jednog pregleda mi je doktorica prepisala tablete, pa sam isto ovako mjerila tlak 10ak dana da vidim kakav je na dnevnoj bazi bez pijenja tableta i bio je normalan. I rekla sam doktorici da necu piti i ona je rekla da sam pametno napravila sto sam prvo mjerila tlak. Mislim wtf, sta mi prepisujes tablete kao da su zvake, a ona pohvalis kad donesem drukciju odluku. Ugl, nemam nista protiv tableta i moguce da je tvoja situacija skroz drukcija, ja sam komentar napisala impulzivno jer me sjetilo na tu situaciju od prije par godina. A sad kad je bio visok tlak prije 5 dana je doktor sam rekao da vodim evidenciju i da mu javim jer trudnice znaju biti uzbudjene zbog pregleda i cesto imati povisen tlak tada. Eto, sori na jako dugom postu

30g, OTP 10.11.

natalie19
    26. Travanj 2022. 19:08

Puna_pitanja Tu se moram složiti s tobom. Bolje da prati tlak par dana, jer na temelju jednog mjerjenja, a na to moze utjecati puno toga, nije bas relevantno da odma prepise tablete.

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.