![](/media/img/c8/ee/492952ea2ffd391e2029.jpeg)
Cure, bacite oko na listu i ako fali neki datum kod vas napisite. I nove cure takoder, napisite datume, da vas dodam na listu. svima želim mirne i školske trudnoče! 🥰
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Cestitke svima na urednim pregledima 🥰
Stigao mi nalaz stitnjace, cak vise nego prosli put - 3,95. Za to je potrebna terapija?
Meni je 3,7 i pijem terapiju 50mg
Hvala. To se prvo ide kod endokrinologa da propise ili..?
Ja nisam isla,meni je sve ginekologinja propisala,prvo sam pila najmanju dozu 25mg, ali se smanjilo samo za 0,3 za 2mj i kako sam u meduvremenu ostala trudna rekla mi je da moramo spustit ispod 2.5 i povecala dozu..citala sam da neko ide kod endokrinologa pa sad ne znam..
👩❤️👨 28god.
🤰▶️ 08/21
🙏🤞😊
+ 27.02.2022.❤😊🥰
Termin 08.11.2022.❤🥰
Stigao mi nalaz stitnjace, cak vise nego prosli put - 3,95. Za to je potrebna terapija?
Ja nisam isla,meni je sve ginekologinja propisala,prvo sam pila najmanju dozu 25mg, ali se smanjilo samo za 0,3 za 2mj i kako sam u meduvremenu ostala trudna rekla mi je da moramo spustit ispod 2.5 i povecala dozu..citala sam da neko ide kod endokrinologa pa sad ne znam..
Okej, hvala ☺️
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Dobrodošle nove cure 🥰
Blair, tebe sam upamtila s druge teme, drago mi je sto si nam se pridružila :)
Kod mene simptoma baš i nema, lijepo prolaze ovi dani, još malo do pregleda..
imamo isti dan pregled. U 8 sati ujutro sam narucena, kada si ti?
jesi nestrpljiva ? jer ja jesaaaam, ne mogu docekat
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Da, u pravilu bi se trebalo kod endokrinologa jer rijetko koji ginekolog se želi upuštati u to. U prvom tromjesečju ginekolozi žele spustiti TSH ispod 2.5, a kasnije mi se čini bi trebao biti ispod 3 (ispravite me ako griješim), tako da vjerujem da ćeš dobiti terapiju.
11.03.2022. imamo +, beta 336
25.3.2022. ❤️❤️
5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
OTP 18.11.2022.
Da, u pravilu bi se trebalo kod endokrinologa jer rijetko koji ginekolog se želi upuštati u to. U prvom tromjesečju ginekolozi žele spustiti TSH ispod 2.5, a kasnije mi se čini bi trebao biti ispod 3 (ispravite me ako griješim), tako da vjerujem da ćeš dobiti terapiju.
Sad me malo strah jer mi je i u prosloj neuspjeloj trudnoci takav TSH bio. Jos sam i isla kod endo tad ali se ona bazirala samo na secer, za TSH nista nije rekla. Stvarno cudno...
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Meni bude odma na prvom pregledu uzeo i briseve, jer su mi bili prije mjesec i pol pozitivni, pa smo pili terapiju u sad provjeravamo a je sve uredu.
Pipinsamo pozitivno misli, za dva tjedna se bude srčeko čulo. Malo je još rano, znaš i sama da se kod nekoga več sad čuje, a kod nekoga bi se za par dana. Meni bu sutra 6+6 i imam prvi pregled, tak da ista stvar i kod mene. Ali pokusavam ne misliti tolko na to.
Kad ti je sljedeći pregled, datum?
Hvala ti puno na utješnim riječima <3 ma da, u ovim je tjednima zbilja svaki dan bitan, sve to znam i čvrsto vjerujem da će sve biti ok. Imamponovno pregled 11.5. iako dolazim u napast ranije otići privatniku...
Cure ove mucnine bez povracanje ce me dotuci, kada se mogu nadati da ce se malo bar ublaziti u zeludcu osjecam ko da kamen nosim nadrazivanje za povracanje alj nikako ne uspijevam🙄
Ista stvar i meni ništa ne pomaže...
Meni bude odma na prvom pregledu uzeo i briseve, jer su mi bili prije mjesec i pol pozitivni, pa smo pili terapiju u sad provjeravamo a je sve uredu.
Pipinsamo pozitivno misli, za dva tjedna se bude srčeko čulo. Malo je još rano, znaš i sama da se kod nekoga več sad čuje, a kod nekoga bi se za par dana. Meni bu sutra 6+6 i imam prvi pregled, tak da ista stvar i kod mene. Ali pokusavam ne misliti tolko na to.
Hvala ti puno na utješnim riječima <3 ma da, u ovim je tjednima zbilja svaki dan bitan, sve to znam i čvrsto vjerujem da će sve biti ok. Imamponovno pregled 11.5. iako dolazim u napast ranije otići privatniku…
Ako ces privatno, probaj izdrzati da je pauza barem tjedan dana. Da ne bude opet rano...
Hvala ti puno na utješnim riječima &lt;3 ma da, u ovim je tjednima zbilja svaki dan bitan, sve to znam i čvrsto vjerujem da će sve biti ok. Imamponovno pregled 11.5. iako dolazim u napast ranije otići privatniku…
Ako ces privatno, probaj izdrzati da je pauza barem tjedan dana. Da ne bude opet rano…
slažem se, iako ću probati ipak biti strpljiva i pričekati 2 tjedna do redovnog pregleda...:)
Sortiraj odgovore
Najstariji