Cure, nikako da zovem na posao i da kazem novosti. Nedavno sam zvala sefa i dogovorila koristenje starog godisnjeg iza porodiljnog, sad bi morala zvati da kazem da sam ponovno trudna i da bi nastavno koristila i novi godisnji, ne bi odmah na komplikacije zbog prosjeka. Ima li jos nekog da ce tako koristiti, da je poslodavac vec obavijesten? Samo odgađam poziv i bas mi taj dio cini stres. Na posao se nebi vracala jer nemamo rjeseni vrtic za curku, a i morala bi doc sa trbuhom u ljeto, u godisnje nakon sto me skoro 2 godine nije bilo u pravi rusvaj od posla i stresa, terena itd. pa no thanks 😂
Ima li koga u toj situaciji, jesu li sta komplicirali oko godisnjeg (koji ionako propadne ako ne koristis)? Tocno mi muka dođe kad se sjetim da moram zvati njega, pa hzzo da mi iz racuna jel ce mi stari i novi godisnji biti dosta za te 2 platne liste, pa s ginicem dog komplikacije 😂
Eto ne znam zasto, ali stresira me taj dio 😂
Imam ugovor na neodređeno, s te strane nema problema.
I da, jucer iza pregleda sam pozeljela pojesti nesto iz Mc' Donaldsa. Takve bolove u trbuhu vec dugo nisam imala, muka mi je i sad cijelu noc. Probada me u zelucu, u crijevima, uzas. Uglavnom, tamo se u trudnoci vise ne vracam 🙉
I da, jucer iza pregleda sam pozeljela pojesti nesto iz Mc' Donaldsa. Takve bolove u trbuhu vec dugo nisam imala, muka mi je i sad cijelu noc. Probada me u zelucu, u crijevima, uzas. Uglavnom, tamo se u trudnoci vise ne vracam 🙉
Točno znam kako ti je. Brza hrana i teška hrana užas sjednu na moj želudac, a niiikad prije mi nije ništa smetalo, jela sam i miješala sve i svašta, a sada pojedem čips i ne mogu 5 sati doć k sebi. 😒😒😒
👩 29
👨 29
U braku 8/21 👰🤵
Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
ZM - 28.1.
➕ 5.3. ❤️👶
11.3. - prvi pregled ❤️
❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰
Da se istresem negdje, isla vaditi krvnu sliku i u zivotu me nitko ruznije nije bocnuo kao ova zena jutros. Kakve se to frustracije lijece, sta je to? Darivatelj sam krvi, neki dan sam isto vadila za nifty i sve ok, nisam osjetljiva na igle, ali ovo je bas bilo krvnicki i boljelo cijelo vrijeme. Sori na spamu, al lakse mi je kad izbacim
30g, OTP 10.11.
Jutro svima.
Jucer sam pocela malo vjezati, nakon pauze od 10 dana, lagane su to vjezbe, pilates istezanje, ovo ono i nekako nakon toga kao da mi je pocela mucnina, mozda su te vjezbe bile trigger, ne znam. Po mojoj racunici sada sam 8+0 .
Jucer su me zvali iz gino da u petak umjesto u 12 sati dodjem u 8 sati, tako da ce eto doci ce i to ranije,a jako sam nestrpljiva.
Obzirom da cu morati malo izostati s posla zbog toga, sjecam se da se nakon nekog pregleda rade brisevi i da sam ih trebala odmah nositi na Zavod, pa sad da li netko zna da li radi bris na prvom pregledu ili kada?
Jer ako moram nositi briseve odmah onda mi je to jos gubljenje vremena, pitam zbog posla. Znam da prilikom prvog pregleda, ako je sve ok, daje uputnice za vadjenje krvi, urina, kombinirani probir itd., ali za briseve nisam sigurna, da li tko zna?
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Da se istresem negdje, isla vaditi krvnu sliku i u zivotu me nitko ruznije nije bocnuo kao ova zena jutros. Kakve se to frustracije lijece, sta je to? Darivatelj sam krvi, neki dan sam isto vadila za nifty i sve ok, nisam osjetljiva na igle, ali ovo je bas bilo krvnicki i boljelo cijelo vrijeme. Sori na spamu, al lakse mi je kad izbacim
hey, a bas mi je zao. I meni tako budu neke sestre skroz ok, njezne i to naprave prakticki da ne osjetis. A s druge strane, neke tako krvnicki zabodu, odmah dobijes modricu i boli.. uhh, mrzim to
2020- Nase prvo sunce ❤️
jooj, mcdonalds mi je u prvoj trudnoci bio guilty pleasure. Nije ni cudo da sam se puno udebljala hehe
Mcdonalds ima nesto da kad jednom jedes u nih, opet te vuce, nesto ovisnicko u sebi.. zato u potpunosti izbjegavam jer ako krenem, necu znati stati heheheh
a zao mi je Lonmi za bolove, nadam se da je sad ok.
2020- Nase prvo sunce ❤️
Queen of north, moj ginekolog je malo cudan, pa ne znam je li tako kod drugih, ja cu svoje briseve raditi tek za 3 tjedna, to mi je valjda 14 ili 15 tjedan, ali nemam ti pojma je li to standard ili ne.
30g, OTP 10.11.
Cure, nikako da zovem na posao i da kazem novosti. Nedavno sam zvala sefa i dogovorila koristenje starog godisnjeg iza porodiljnog, sad bi morala zvati da kazem da sam ponovno trudna i da bi nastavno koristila i novi godisnji, ne bi odmah na komplikacije zbog prosjeka. Ima li jos nekog da ce tako koristiti, da je poslodavac vec obavijesten? Samo odgađam poziv i bas mi taj dio cini stres. Na posao se nebi vracala jer nemamo rjeseni vrtic za curku, a i morala bi doc sa trbuhom u ljeto, u godisnje nakon sto me skoro 2 godine nije bilo u pravi rusvaj od posla i stresa, terena itd. pa no thanks 😂
Ima li koga u toj situaciji, jesu li sta komplicirali oko godisnjeg (koji ionako propadne ako ne koristis)? Tocno mi muka dođe kad se sjetim da moram zvati njega, pa hzzo da mi iz racuna jel ce mi stari i novi godisnji biti dosta za te 2 platne liste, pa s ginicem dog komplikacije 😂
Eto ne znam zasto, ali stresira me taj dio 😂
Imam ugovor na neodređeno, s te strane nema problema.
Nemas se sto stresirati. Zakon je jasan. 😄 Dvije platne su dovoljne za prosjek? 🙂
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
jooj, mcdonalds mi je u prvoj trudnoci bio guilty pleasure. Nije ni cudo da sam se puno udebljala hehe
Mcdonalds ima nesto da kad jednom jedes u nih, opet te vuce, nesto ovisnicko u sebi.. zato u potpunosti izbjegavam jer ako krenem, necu znati stati heheheh
a zao mi je Lonmi za bolove, nadam se da je sad ok.
Jutro cure da vam se priključim ☺️ ja sam isto u nedjelju jela u McDonald's cijeli menu i poslije mi je bilo žao 😂😂😂ali dok sam jela kao da u životu nikad nisam jela 🤣 nije baš zdravo ali moramo nekad malo i zgriješit😁
Sortiraj odgovore
Najstariji