Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    keti91
    27. Travanj 2022. 12:47

Pozz cure kako ste!? Imam pitanje
    Znaci unazad nekih sat vremena mozda i jace imam onako vise ostru bol gdje je slijepo crijevo na desnoj strani..samo prilikom hodanja,dok sjedim i lezim sve je uredu..jel jos tko ima tako problema!?

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• Adri111
    27. Travanj 2022. 12:49

Lida 🍀

Adri111

Lida 🍀

pg11

Lida 🍀

Cestitke svima na urednim pregledima 🥰
    Stigao mi nalaz stitnjace, cak vise nego prosli put - 3,95. Za to je potrebna terapija?

Meni je 3,7 i pijem terapiju 50mg

Hvala. To se prvo ide kod endokrinologa da propise ili..?

Da, u pravilu bi se trebalo kod endokrinologa jer rijetko koji ginekolog se želi upuštati u to. U prvom tromjesečju ginekolozi žele spustiti TSH ispod 2.5, a kasnije mi se čini bi trebao biti ispod 3 (ispravite me ako griješim), tako da vjerujem da ćeš dobiti terapiju.

Sad me malo strah jer mi je i u prosloj neuspjeloj trudnoci takav TSH bio. Jos sam i isla kod endo tad ali se ona bazirala samo na secer, za TSH nista nije rekla. Stvarno cudno…

Meni je moja endo rekla da su ginekolozi ti koji traže savršenstvo u brojkama, npr. ne puste te na potpomognutu oplodnju ako ti je TSH iznad 2.5. , a čovjek nije robot 
    Ti ne moraš paničariti jer to i nije toliko visok TSH, a porasao ti je upravo zbog trudnoće jer se potrebe rada štinjače povećavaju. Jednostavno nek ti prepišu terapiju i imaš pod kontrolom. Nema razloga za strah.

11.03.2022. imamo +, beta 336
    25.3.2022. ❤️❤️
    5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
    7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
    OTP 18.11.2022.

Magnolija28
    27. Travanj 2022. 12:56

natalie19

Cure, bacite oko na listu i ako fali neki datum kod vas napisite. I nove cure takoder, napisite datume, da vas dodam na listu. svima želim mirne i školske trudnoče! 🥰

OTP: 28.11., sljedeći pregled 02.05. 

Serendipity
    27. Travanj 2022. 13:06

MalaMagla ajme grozno, baš nefer i nekolegijalno od njih. Još si im i rekla, bila si fer prema njima, i oni sad tako  Baš mi je žao. Nadam se da se budu držali dogovora i da ćeš dobiti ugovor i moći na komplikacije, i uživati u trudnoći i biti opuštena.... 
    Ja još nisam rekla na poslu, čekam idući pregled, kad bude oko 10 tjedana, pa ću im onda reći. Radim uredski posao, ali je strašno stresno i ne znam koliko ću izdržati... 

Mama - 31. g.
    Tata - 33. g.
    Jakob - 23.05.2020.
    Termin - 23.11.2022. 💙
    20.06.2022. - treći pregled

Queen_of_North
    27. Travanj 2022. 13:08

Vidim da gore pišete o štitnjači, mene zadnjih dana zna uhvatiti zadihanost. Nije cesto, otprilike u tjedan dana 2 puta pa me drzi jedan dio dana. Kao da se zadisem, brze i plice disem, pretpostavljam da je stitnjaca to, iako ne znam. Mozda se tijelo privikava, ne mogu se sjetiti u prvoj trudnoci kako je bilo.
    Za sad mi je stitnjaca bila ok, vidjet cu kad i ako me posalje vaditi krv sto ce biti.

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

natalie19
    27. Travanj 2022. 14:03

Pipin nadam se da izdržim do 11.5., a ako slučajno odeš prije k privatniku pričekaj bar tjedan dana. Bit ce sve uredu! ❤️
    MalaMagla ufff stresno je to, dok ti neko nest obeca i onda cekas kad bu to. Ja se nadam da podpises bas kako ste se i dogovorili, i to cim prije. Probaj se smiriti, jer znas da stres utjece na sve. A sad ste najbitniji ti i bebica, ostalo se bu poslozilo, vidjet ces. ☺️
    I meni se je prije nekoliko dana istekao ugovor, mozda se uspijem zaposlit negdje,bila sam na razgovoru. Ali kako bude, bit ce. Malo je i neugodno jer nisi skroz iskren i ne velis da si trudan ali ja bi radila cim duze bi mogla, jer ne radim fizicki posao.vidjet cu kako bu ispalo sve na kraju. 

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

Lida 🍀
    27. Travanj 2022. 14:26

Adri111

Lida 🍀

Adri111

Lida 🍀

pg11

Lida 🍀

Cestitke svima na urednim pregledima 🥰
    Stigao mi nalaz stitnjace, cak vise nego prosli put - 3,95. Za to je potrebna terapija?

Meni je 3,7 i pijem terapiju 50mg

Hvala. To se prvo ide kod endokrinologa da propise ili..?

Da, u pravilu bi se trebalo kod endokrinologa jer rijetko koji ginekolog se želi upuštati u to. U prvom tromjesečju ginekolozi žele spustiti TSH ispod 2.5, a kasnije mi se čini bi trebao biti ispod 3 (ispravite me ako griješim), tako da vjerujem da ćeš dobiti terapiju.

Sad me malo strah jer mi je i u prosloj neuspjeloj trudnoci takav TSH bio. Jos sam i isla kod endo tad ali se ona bazirala samo na secer, za TSH nista nije rekla. Stvarno cudno…

Meni je moja endo rekla da su ginekolozi ti koji traže savršenstvo u brojkama, npr. ne puste te na potpomognutu oplodnju ako ti je TSH iznad 2.5. , a čovjek nije robot
    Ti ne moraš paničariti jer to i nije toliko visok TSH, a porasao ti je upravo zbog trudnoće jer se potrebe rada štinjače povećavaju. Jednostavno nek ti prepišu terapiju i imaš pod kontrolom. Nema razloga za strah.

Joj nadam se da nije razlog za brigu. Nazvala me gin i rekla da dodem sljedeći tjedan pa cemo vaditi ostale hormone jer TSH sam po sebi ne govori nista. Cim je to sljedeci tjedan znaci da nije toliko strasno, valjda.

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Lida 🍀
    27. Travanj 2022. 14:28

Sad me vise muci jer komsije cijeli dan farbaju lamperiju u dvorištu i smrad mi se uvukao u kucu i moram ga udisat 🙄 ne valja ni ako otvorim ni ako zatvorim prozor 🙄

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Teab
    27. Travanj 2022. 15:01

Javljam se s ljetnica samo da cestitam Lidi na plusicu,neznam jel me se se sjecas al pre pre drago mi je da opet cekas bebicu i zelim ti ljepu i skolsku trudnocu,sve curke s ljetnica te pozdravljaju i salju veliki zagrljaj, sretno i da i ti upoznas svoje malo cudo,zasluzila si  ❤️

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Lida 🍀
    27. Travanj 2022. 15:07

Teab

Javljam se s ljetnica samo da cestitam Lidina plusicu,neznam jel me se se sjecas al pre pre drago mi je da opet cekas bebicu i zelim ti ljepu i skolsku trudnocu,sve curke s ljetnica te pozdravljaju i salju veliki zagrljaj, sretno i da i ti upoznas svoje malo cudo,zasluzila si ❤️

Sjecam se sjecam! 🥰 Procitam vas povremeno ☺️ trebala sam roditi za cca 3 tjedna, a vidi sad! 😁 Hvala puno, i ja vas sve pozdravljam i zelim da sto prije upoznate svoje bebice ♥️ neka sve prode u redu 😌

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.