Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lusika
    26. Travanj 2022. 15:55

natalie19

Lusika kad je tebi okvirni termin poroda?

10.11 mi je napisano u trudnickoj 

• lusika
    26. Travanj 2022. 15:57

Trudnica2022

Da li vi imati ponelad neke iscjedke onao bezbojne ponelad malo zuckaste, meni se jucer pojavio proziran a damas malo zuckast ma da sam danas morala u wc ali sam trpila pa mozda je zbog toga🙊

Da meni bude blijedo žučkast, ginic kaze da je to okej...ja imam osjecaj kao da sam stalno mokra 

• Trudnica2022
    26. Travanj 2022. 16:04

snowwhite1410

Trudnica2022

snowwhite1410

Trudnica2022Da li vi imati ponelad neke iscjedke onao bezbojne ponelad malo zuckaste, meni se jucer pojavio proziran a damas malo zuckast ma da sam danas morala u wc ali sam trpila pa mozda je zbog toga🙊

To ti je normalno u trudnoći iscjedak jer on ustvari čuva plod 😁ne brini

Hvala na odgovoru jedna briga mi manje 🥰
    Sada razmisljam zna li neka od vas cura zna nesto ucinkovito za mucnine, toliko mi se sve gadi da muzu nisam u stanju veceru napraviti🙊🤣

Ja sam mirisala đumbir,cuclala,limun isto pomaže miris limuna ,a od hrane meni su pomogli krekeri najviše, štapići, kruh 😆ne znam ni sama i ja se borim evo sada mi je bilo loše ali nisam mogla povratit to je najgore onda uzmem kreker i molim boga da stane muka 😓😂😂😂

Ja i sa krekerom malo uspijem ublaziti, ni ja ne mogu povracati pomislim da cu povratit reko evo ga olaksanje ali nista evo i podrugivanje je haos sramota me da me neko cuje🤣🤣

• ninchyca
    26. Travanj 2022. 16:10

Drage moje,
    danas sam bila na pregledu..trudnoca po mebstruaciji je 7+5,po uzv je 6+2.
    Doktor nije nasao otkucaje i rekao je da dodem za tjedan dana.

Dali neka od vas ima ili je imala takvu situaciju.
    Nalaz je ovakav : uzv sondom CRL 5,4mm za 6+2 KČS ? Žuć poz

Hvala

• Trudnica2022
    26. Travanj 2022. 16:29

ninchyca

Drage moje,

Hvala

Kod mene je bilo 5+3 nije se vidjeo otkucaj ali doktor kaze kod mene je to bilo poprilicno rano ovaj put cu biti 8 tj i kaze mozda tada bi  se trebao vidjeti otkucaj pa ja se nadam da ce se vidjeti
    Ne sikiraj se mozda je i kod tebe je uvijek rano🙂

• Trudnica2022
    26. Travanj 2022. 16:29

Trudnica2022

ninchyca

Drage moje,

Hvala

Kod mene je bilo 5+3 nije se vidjeo otkucaj ali doktor kaze kod mene je to bilo poprilicno rano ovaj put cu biti 8 tj i kaze mozda tada bi se trebao vidjeti otkucaj pa ja se nadam da ce se vidjeti

još uvijek rano*

• Trudnica2022
    26. Travanj 2022. 16:31

lusika

Trudnica2022

Da li vi imati ponelad neke iscjedke onao bezbojne ponelad malo zuckaste, meni se jucer pojavio proziran a damas malo zuckast ma da sam danas morala u wc ali sam trpila pa mozda je zbog toga🙊

Da meni bude blijedo žučkast, ginic kaze da je to okej…ja imam osjecaj kao da sam stalno mokra

Sada je vrijeme za svakodnevne uloske inace par puta u danu mijenjati donji ves 🤣

• ninchyca
    26. Travanj 2022. 16:34

Trudnica2022

Trudnica2022

ninchyca

Drage moje,

Hvala

Kod mene je bilo 5+3 nije se vidjeo otkucaj ali doktor kaze kod mene je to bilo poprilicno rano ovaj put cu biti 8 tj i kaze mozda tada bi se trebao vidjeti otkucaj pa ja se nadam da ce se vidjeti

još uvijek rano*

Hvala vam na odogovorima..inace mi ovo nije prva trudnoca,i ne sjecam se da je bilo ovakvih komentara doktora,da bi bilo uopce nesto upitno..ali opet nisu ni sve trudnoce iste pa se tjesim vasim rijecima da je rano..htijela sam stavit i sliku uzv,ali mi ju nece ucitati..cudi me jer mi izgleda(ili to sad samo ja vidim da je GV prazna..ustvari su samo neke svjetlice sjenice na par mjesta..nema cistih crta da bi se vidio plod. 

• Trudnica2022
    26. Travanj 2022. 16:40

ninchyca

Trudnica2022

Trudnica2022

ninchyca

Drage moje,

Hvala

još uvijek rano*

Hvala vam na odogovorima..inace mi ovo nije prva trudnoca,i ne sjecam se da je bilo ovakvih komentara doktora,da bi bilo uopce nesto upitno..ali opet nisu ni sve trudnoce iste pa se tjesim vasim rijecima da je rano..htijela sam stavit i sliku uzv,ali mi ju nece ucitati..cudi me jer mi izgleda(ili to sad samo ja vidim da je GV prazna..ustvari su samo neke svjetlice sjenice na par mjesta..nema cistih crta da bi se vidio plod.

Ne vidi se ni kod mene bas najasnije ali je rekao da plod ppstoji samo je prilicno rano bilo ne sikiraj se🙂

Lavendera
    26. Travanj 2022. 16:50

Hvala cure na cestitkama, odma mi je lakse pa sam mirnija. Napravla mi je danas dr odma i briseve pa sutra i prekosutra vaditi krv☺️
    Vidim da vas dosta pise za mucnine, ja se eto borim s njima i izgubila sam 2kg od kako sam saznala za trudnocu. Rekla sam to danas i dr pa je rekla da se u prvom tromjesecju ni ne dobiva kg i da ima dosta trudnica koje izgube na kilazi i da se dobro i drzim, da se ne sekiram da cu to sve nadomjestiti s vremenom pa reko okej☺️ Ali sva mi hrana smrdi, vidim pisete za krekere i kruh. I ja se s tim spasavam, kruh, krekeri, stapici pa kad malo nadodem skuhanog si pojedem i tjeram se koliko ide da unosim barem minimum toga sto trebam. Isto ne povracam ali od jutra do sutra te mucnine. Tjesim se to je slatka muka znaci da je sve okej☺️ Iduci pregled nam ne 23.5 pa se moze napisati na listu☺️

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.