Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ribica12345
    24. Travanj 2022. 18:51

snowwhite1410

Kako ste? 🤗 trudnice ☺️meni jutros krv iz nosa čitala sam da je to uobičajeno ali sam se svejedno preprasila 😒ne povraćam samo su mi jutarnje mučnine 🤰

Ja ti svako jutro to prozivljavam. Vec 2 mjeseca. Budim se punog nosa i kad ga pusem ide mi krv. Tako mi je i prije bilo, i to do kraja trudnoce :/ 

snowwhite1410
    24. Travanj 2022. 18:57

Ribica12345

snowwhite1410

Kako ste? 🤗 trudnice ☺️meni jutros krv iz nosa čitala sam da je to uobičajeno ali sam se svejedno preprasila 😒ne povraćam samo su mi jutarnje mučnine 🤰

Ja ti svako jutro to prozivljavam. Vec 2 mjeseca. Budim se punog nosa i kad ga pusem ide mi krv. Tako mi je i prije bilo, i to do kraja trudnoce :/

A joj 🥺 uopće nije ugodno 😒 to je tebi druga trudnoća?

Ribica12345
    24. Travanj 2022. 18:58

snowwhite1410

Ribica12345

snowwhite1410

Cetvrta, ali druga da je opstala.

snowwhite1410
    24. Travanj 2022. 19:12

Ribica12345

snowwhite1410

Ribica12345

snowwhite1410

Biti će sve ok 🙏samo pozitivno ja sam isto imala u 11 mj biokemijsku trudnoću u 5 tj baš mi je bilo teško ali sam čitala da jako puno žena se to desi , cijela trudnoća je inače svakoj ženi rizična i za majku i za dijete ali nadamo se najboljem 🙏🤗i šta ti je bilo najteže za proći u prošloj trudnoći?a šta je najljepše?🤰❤️

snowwhite1410
    24. Travanj 2022. 19:13

Ribica12345

snowwhite1410

Ribica12345

snowwhite1410

Biti će sve ok 🙏samo pozitivno ja sam isto imala u 11 mj biokemijsku trudnoću u 5 tj baš mi je bilo teško ali sam čitala da jako puno žena se to desi , cijela trudnoća je inače svakoj ženi rizična i za majku i za dijete ali nadamo se najboljem 🙏🤗i šta ti je bilo najteže za proći u prošloj trudnoći?a šta je najljepše?🤰❤️

Mar'ca🌺
    24. Travanj 2022. 19:21

snowwhite1410

Ne brini, to je normalno zbog hormona. I meni se par puta ujutro znala opustit. 😊

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
    Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    ❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
    🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
    ➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

snowwhite1410
    24. Travanj 2022. 19:29

[quote=Mar'ca🌺][quote=snowwhite1410]Kako ste? 🤗 trudnice ☺️meni jutros krv iz nosa čitala sam da je to uobičajeno ali sam se svejedno preprasila 😒ne povraćam samo su mi jutarnje mučnine 🤰[/quote]

Ne brini, to je normalno zbog hormona. I meni se par puta ujutro znala opustit. 😊[/quote]

Hvala Mar'ca🤗🤰 a sada razmišljam o onom testu Nift moj dragi kaže ako je potrebno napravi a ja se razmišljam nemam pojma ja imam 35 a dragi 32 godine oboje smo zdravi, moja sestra je razmišljala o tome ona je 33 godini rodila i dok je razmišljala dr.joj je već napravila ultrazvuk mjerenje njuhalnog nabora ja ću ići kod dr sada sa 10 tj i onda s 12tj idem privatno na 4 D pregled i samo se nadam da je sve dobro ❤️ šta ti kažeš o tome 

Ribica12345
    24. Travanj 2022. 19:34

snowwhite1410

Ribica12345

snowwhite1410

Ribica12345

snowwhite1410

Prva trudnoca mi je zavrsila spontanim u 8tt, druga u 11tt. Ali ok, prezivjeli smo to. Imamo prekrasnog sina i ovo danas mi je takva sreca jer znam da dobiva pojacanje, a i ispunjavamo mu zelju jer je rekao da zeli bracu :) 

Imala sam generalno urednu trudnocu, bez vecih poteskoca ali sam na kraju prenjela, morala na indukciju i zavrsila na carskom pa mi je to malo bacilo sjenu na sve ono lijepo. I jos sam rodila par dana prije onog prvog lockdowna i potresa pa je pocetak bas bio tezak, ali bilo pa proslo. 
    Sad se najvise veselim onim prvim bebinim pokretima. To mi je bas nedostajalo kad je sve zavrsilo. Ruku na srce, znala sam i proplakati kad me jako lupio ali ustvari je sve to bas cudesno. Mislim da tek kada osjetis bebu shvatis da je unutra mali covjek koji ima svoju volju. I super mi je bilo stucanje bebe. To je bilo bas neobicno jer nisam imala pojma da je moguce.
    Puno je divnih trenutaka. To iscekivanje, pa ultrazvuci na kojima vidis kako raste, 3d/4d uzv koji ti otkrije kako beba izgleda, mene veselila i kupovina sve te opreme, robice...bas neprocjenjiv period.

snowwhite1410
    24. Travanj 2022. 19:46

Ribica12345

snowwhite1410

Ribica12345

snowwhite1410

Ribica12345

snowwhite1410

Prva trudnoca mi je zavrsila spontanim u 8tt, druga u 11tt. Ali ok, prezivjeli smo to. Imamo prekrasnog sina i ovo danas mi je takva sreca jer znam da dobiva pojacanje, a i ispunjavamo mu zelju jer je rekao da zeli bracu :)

Imala sam generalno urednu trudnocu, bez vecih poteskoca ali sam na kraju prenjela, morala na indukciju i zavrsila na carskom pa mi je to malo bacilo sjenu na sve ono lijepo. I jos sam rodila par dana prije onog prvog lockdowna i potresa pa je pocetak bas bio tezak, ali bilo pa proslo.
    Sad se najvise veselim onim prvim bebinim pokretima. To mi je bas nedostajalo kad je sve zavrsilo. Ruku na srce, znala sam i proplakati kad me jako lupio ali ustvari je sve to bas cudesno. Mislim da tek kada osjetis bebu shvatis da je unutra mali covjek koji ima svoju volju. I super mi je bilo stucanje bebe. To je bilo bas neobicno jer nisam imala pojma da je moguce.
    Puno je divnih trenutaka. To iscekivanje, pa ultrazvuci na kojima vidis kako raste, 3d/4d uzv koji ti otkrije kako beba izgleda, mene veselila i kupovina sve te opreme, robice…bas neprocjenjiv period.

Joj 🥰 predivno ovo sve vezano za trudnoću i to lupanje u stomaku , kupovina stvari za bebu ja već sada gledam 🙈ti ćeš imati dva sina 💙💙 predivno ☺️to je najveći poklon za žrtvu koju si napravila 🥰ja sam već bila u šoku kada sam vidjela da srce kuca 😁 mogu mislit kada se bude vidjelo kako mrda ručicama ☺️ ti si to sada vidjela 😁

Mar'ca🌺
    24. Travanj 2022. 19:58

snowwhite1410

[quote=Mar'ca🌺][quote=snowwhite1410]Kako ste? 🤗 trudnice ☺️meni jutros krv iz nosa čitala sam da je to uobičajeno ali sam se svejedno preprasila 😒ne povraćam samo su mi jutarnje mučnine 🤰[/quote]

Ne brini, to je normalno zbog hormona. I meni se par puta ujutro znala opustit. 😊[/quote]

Hvala Mar'ca🤗🤰 a sada razmišljam o onom testu Nift moj dragi kaže ako je potrebno napravi a ja se razmišljam nemam pojma ja imam 35 a dragi 32 godine oboje smo zdravi, moja sestra je razmišljala o tome ona je 33 godini rodila i dok je razmišljala dr.joj je već napravila ultrazvuk mjerenje njuhalnog nabora ja ću ići kod dr sada sa 10 tj i onda s 12tj idem privatno na 4 D pregled i samo se nadam da je sve dobro ❤️ šta ti kažeš o tome

Ništa. 😊😊🥰 ..pa gle, što se toga tiče, to stvarno ovisi o tebi i mužu/dečku. Mi sml odlučili da nećeml ići na te genetske testovi jer znam situacija gdje je test pokazao sve u redu, pa je bilo suprotno. Isto tako gdje je pokazao neki problem, a beba se rodila zdrava, tako da smo mi odlučili da nećemo to radit, i vjerujemo da će s našom bebom biti sve u najboljem redu. 🥰 Ali mislim da to stvarno ovisi od osobe do osobe i kako se ti osjećaš po pitanju toga. Ako misliš da ćete to umiriti ili nešto slobodno si napravi. 😊😊 .. 
    Ja uvijek na pregledu razgovoram s doktoricom i uvijek ju pitam el sve u redu, el su mjere u redu i to. Svaki put je sve u redu za ovaj stadij trudnoće tako da vjerujem da će tako biti i dalje. ❤️❤️ 

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
    Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    ❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
    🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
    ➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.