![](/media/img/62/2d/864ec85398e743c209ae.jpeg)
Jutro cure …želudac me baš boli od jucer navečer i cijelu noć tu I tamo pritisak prema dole i to je to malo su me grudi bubale ali nista prestrasno …. zapravo smanjile su mi se sve mucnine i to što je super …u 9 sam tjednu kako ste vi
Jutro Mare 3112 ja sam isto 8 tjedana i 4 dana po aplikaciji isto su mi se smanjile mučnine ma da mi je jutros bilo muka od nosa pa me onda tjeralo na povraćanje ali nisam imala šta samo vodu što sam pila.Mare ide nam prema boljem 💪💪💪💪tako i ja ko ti imam pritisak i grudi isto 😁kao da sam pročitala sada kako mi je tako si napisala 😂😂😂❤️❤️❤️❤️ide prema boljem 😍
Jutro cure, evo vas citam, nisam preko vikenda nista stigla, zato sada nadoknadjujem Vidim da je bilo price o iznosima komplikacija i porodiljnog, pa ako bi meni netko mogao odgovoriti. kod mene je malo specificna situacija.
Staza imam sigurno preko 5 godina u struci neprekidnog (posao na odredjeno) , medjutim na jesen mi istice ugovor, jer je projekt na kojem radim pri kraju. Dogodit ce se pauza od 2 mjeseca do iduceg projekta.
Drugim rijecima, ovako:
posao traje do 1.10.
1.12. ili 1.1.2023.pocinje novi projekt na kojem bih trebala biti zaposlena.
U tom periodu, izmedju dva posla, dobit cu naknadu s biroa.
Zamislimo da mi je termin u 12 mjesec.
Sto mogu ocekivati od komplikacija i porodiljnog?Muci me prekid tog ugovora i koliko ce mi on zapravo nastetiti financijski?
Ja bih ti pomogla ali stvarno ne znam znam da 45 dana prije poroda nema komplikacija i da za to vrijeme možeš se prijaviti na biro bar ću tako ja napravit jer mi istiće ugovor u 8 mj.pa onda kada rodim prijaviti se za porodiljnu naknadnu koja je ja mislim nemojte me uzet za riječ 2800 kn,ti ako ceš biti prijavljena mislim da ćeš imati kao punu placu porodiljnu naknadnu a ovo s biroa je 70%tj maksimalno 4200 kn ako sam ti dobro rekla nemam pojma 😂😂😂 treba se još raspitati ili ako netko zna bolje☺️
Jutroo curee☺️
Nisam pisala preko vikenda jer smo bili na sve strane kao sto vidim i jos cura🙈
Od tegoba i dalje imam koma mucnine, zatvor jos nije problem🙈
Polly sretnoo, javi betu, vjerujem da je sve okej🥰
Ribica zao mi je zbog viroze ali brzo ces nadoci, drzi se🤗💞
Mi smo u iscekivanju sutrasnjeg pregleda koji je prijepodne😍
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Jutro cure …želudac me baš boli od jucer navečer i cijelu noć tu I tamo pritisak prema dole i to je to malo su me grudi bubale ali nista prestrasno …. zapravo smanjile su mi se sve mucnine i to što je super …u 9 sam tjednu kako ste vi
Jutro Mare 3112 ja sam isto 8 tjedana i 4 dana po aplikaciji isto su mi se smanjile mučnine ma da mi je jutros bilo muka od nosa pa me onda tjeralo na povraćanje ali nisam imala šta samo vodu što sam pila.Mare ide nam prema boljem 💪💪💪💪tako i ja ko ti imam pritisak i grudi isto 😁kao da sam pročitala sada kako mi je tako si napisala 😂😂😂❤️❤️❤️❤️ide prema boljem 😍
Drzim fige da vam se tako nastavi. Ja sam mucnine dobila tek iza 10tt, kad sam bila uvjerena da sam odlicno prosla :D
Drzim fige da vam se tako nastavi. Ja sam mucnine dobila tek iza 10tt, kad sam bila uvjerena da sam odlicno prosla :D
Jutro draga 🤗 hvala ti ☺️jeste vi onako nekad čudne same sebi 😂ja sebi jesam 😅 najgore od svega je što moj jadni dečko proživljava samom 😂😅sve je on kriv 😅 jučer su mi vani pokisnule tenisice 😂on je bio kriv 😅
Joj cure meni muž kaze prekjučer da ga bole bradavice🤣🤣🤣🤣🤣🤣ja umrla od smjeha (to ti je budalom od rucnika poslije tusiranja) q on se smije i ja sad njemu pričam kak imam te mucnine i to i da su to sve simptomi a on meni: pa onda sam ja dobro proso ja za sad samo te bradavice 🤣🤣🤣🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jutro draga 🤗 hvala ti ☺️jeste vi onako nekad čudne same sebi 😂ja sebi jesam 😅 najgore od svega je što moj jadni dečko proživljava samom 😂😅sve je on kriv 😅 jučer su mi vani pokisnule tenisice 😂on je bio kriv 😅
Uf, plakala sam od jutros vec triput, bez pretjerivanja. Meni žao dečka, pitam se dal bi pravio dijete da je znao da će me trpiti ovakvu ludu 🤣
30g, OTP 10.11.
Joj cure meni muž kaze prekjučer da ga bole bradavice🤣🤣🤣🤣🤣🤣ja umrla od smjeha (to ti je budalom od rucnika poslije tusiranja) q on se smije i ja sad njemu pričam kak imam te mucnine i to i da su to sve simptomi a on meni: pa onda sam ja dobro proso ja za sad samo te bradavice 🤣🤣🤣🤣
Hahaha 🤣🤣😂 tvoj muž je još dobro prošao 😅😅😅
Uf, plakala sam od jutros vec triput, bez pretjerivanja. Meni žao dečka, pitam se dal bi pravio dijete da je znao da će me trpiti ovakvu ludu 🤣
Hahaha 😂😁😁😂 mislim da i moj ludi samnom 🤣🤣🤣🤣s šta će moraju nas trpiti kako god sada 😅 brižni naši dečki 😄 svašta će Još preživjeti ovo je tek početak 😂😂😂 bolje da ih pripremimo 😆bar će znati u čemu su 🤣lol
Polly drzimo fige za betu 🤞🤞♥️
Mlijeko i mandarine, ajme 😂 ako mi ne proradi od sinoc vocni jogurt i suhe sljive bit cu i na to prisiljena 😁
Meni od simptoma samo bolne grudi, nadam se da se nece pojavit mucnine iza 10tt kao sto je jedna cura spomenula 😂
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji