![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Ja sad pojela desetak komada natopljenih suhih sljiva jer otkako ne pijem kavu i ne pusim ne idem 5 dana u wc 😭 ali su toliko slatke bljak, a i strah me da si ne podignem jos vise secer 😔 sta jos moze za probavu osim sljiva, Mg Donata?
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Cao cure, meni ne ide krv iz nosa ali me zato bole grudi bas ali i ispod pazuha za grudi mi je jasno da je normalno da su bolne ali me sada vec brine ovo ispod pazuha da li je to neka zlijezda se aktivirala ili je nesto drugo🙂 sta vi mi mislite ima li neko sl iskustvo🥰
Meni se znala stvoriti kvržica od brijanja, kao uzraste dlaka. El osjetiš kvržicu ili?
Pa ne osjetim kvrzicu samo na dodir me zaboli i sada stalno razmisljam o tome 🙄
Ali isto tako pred mecu mi je uvijek zlijezda izlazila pa razmisljam da li je i sada to slucaj samo sto mi se povuce kada meca dodje a sada ne 🙊
E to ne znam, nisam nikad imala takvu situaciju. Ali vjerujem da ti je sve zbog hormona, i ako su ti to simptomi pred menstruaciju onda mislim da je sve u redu. Hormoni rade svoje u trudnoći. 😊😊
Iskreno se nadam, cekam kontrolu da obavezno pitam i doktora sta on misli o tome
Jesmo li sve zene takve za najmanju sitnicu briga 🙂
Jesmo jesmo vidiš i po meni 🤣🤣🤣🤣to je valjda prirodno samo kako se boriš protiv
Cao cure, meni ne ide krv iz nosa ali me zato bole grudi bas ali i ispod pazuha za grudi mi je jasno da je normalno da su bolne ali me sada vec brine ovo ispod pazuha da li je to neka zlijezda se aktivirala ili je nesto drugo🙂 sta vi mi mislite ima li neko sl iskustvo🥰
Meni se znala stvoriti kvržica od brijanja, kao uzraste dlaka. El osjetiš kvržicu ili?
Pa ne osjetim kvrzicu samo na dodir me zaboli i sada stalno razmisljam o tome 🙄
Ali isto tako pred mecu mi je uvijek zlijezda izlazila pa razmisljam da li je i sada to slucaj samo sto mi se povuce kada meca dodje a sada ne 🙊
E to ne znam, nisam nikad imala takvu situaciju. Ali vjerujem da ti je sve zbog hormona, i ako su ti to simptomi pred menstruaciju onda mislim da je sve u redu. Hormoni rade svoje u trudnoći. 😊😊
Jesmo jesmo vidiš i po meni 🤣🤣🤣🤣to je valjda prirodno samo kako se boriš protiv toga 😁🥰🥰🥰🥰🤞
Google istrazivanje za bilo koju promjenu koju osjetim 🤣🤣
Ja sad pojela desetak komada natopljenih suhih sljiva jer otkako ne pijem kavu i ne pusim ne idem 5 dana u wc 😭 ali su toliko slatke bljak, a i strah me da si ne podignem jos vise secer 😔 sta jos moze za probavu osim sljiva, Mg Donata?
Ista situacija kod mene, od kada nema kave i cigare muku mucim...ja svakodnevno jedem kruške i chia sjemenke sa jogurtom i pomaze mi..
Ista situacija kod mene, od kada nema kave i cigare muku mucim…ja svakodnevno jedem kruške i chia sjemenke sa jogurtom i pomaze mi..
Kruske sam probala, nije islo, ali probam chiu! 😁 Hvala ☺️ jesi izbacila ova dva poroka odmah u startu ili?
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Ma meni isto nista ne pomaže ali u petak sam uspjela i evo opet 2 dana ništa... 🤣🤣🤣strasno nešto.... danas sam se baš napucala hrane neznam jel bi uopće vam pisala...
Doručak ": 2 jaja i 2 tost kruha
Ručak: teleca koljenica krumpir salata juha
2 kugle sladoleda cedevita
Večera palenta s jogurtom
Hmmm bolje da se ne pratimo jer nemozes me sigurno popratiti🤣🤣🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ma meni isto nista ne pomaže ali u petak sam uspjela i evo opet 2 dana ništa… 🤣🤣🤣strasno nešto…. danas sam se baš napucala hrane neznam jel bi uopće vam pisala…
Doručak ": 2 jaja i 2 tost kruha
Ručak: teleca koljenica krumpir salata juha
2 kugle sladoleda cedevita
Večera palenta s jogurtom
Hmmm bolje da se ne pratimo jer nemozes me sigurno popratiti🤣🤣🤣
Palenta s jogurtom 🤤🤤 hvala za ideju hahah
Vidit cemo za koji mjesec kolko ce koja natuc haha
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Hellou cure...evo da se ubacim. Po zadnjoj mengi trudna tocno 7 tjedana, ali ciklusi su mi nesto duzi pa je i trudnoca koji dan manja. Sutra imam pregled. Dosta mi je stresan jer sam lagano imala smedi iscjedak u srijedi, pa opet jucer nesto. Inace ovo mi je treca trudnoca..prva zavrsila missed ab u 8.tjednu. Druga mi je donijela predivnu curicu koja sad ima godinu i 9 mj.
Nadam se da cu sutra doci s dobrim vijestima🤗
Hellou cure…evo da se ubacim. Po zadnjoj mengi trudna tocno 7 tjedana, ali ciklusi su mi nesto duzi pa je i trudnoca koji dan manja. Sutra imam pregled. Dosta mi je stresan jer sam lagano imala smedi iscjedak u srijedi, pa opet jucer nesto. Inace ovo mi je treca trudnoca..prva zavrsila missed ab u 8.tjednu. Druga mi je donijela predivnu curicu koja sad ima godinu i 9 mj.
Drzimo ti fige <3
Hellou cure…evo da se ubacim. Po zadnjoj mengi trudna tocno 7 tjedana, ali ciklusi su mi nesto duzi pa je i trudnoca koji dan manja. Sutra imam pregled. Dosta mi je stresan jer sam lagano imala smedi iscjedak u srijedi, pa opet jucer nesto. Inace ovo mi je treca trudnoca..prva zavrsila missed ab u 8.tjednu. Druga mi je donijela predivnu curicu koja sad ima godinu i 9 mj.
Ma biti će sve u redu... 😅i mene je bilo strah 😊a nakraju sve prošlo super...samo opusteno
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji