Hellou cure…evo da se ubacim. Po zadnjoj mengi trudna tocno 7 tjedana, ali ciklusi su mi nesto duzi pa je i trudnoca koji dan manja. Sutra imam pregled. Dosta mi je stresan jer sam lagano imala smedi iscjedak u srijedi, pa opet jucer nesto. Inace ovo mi je treca trudnoca..prva zavrsila missed ab u 8.tjednu. Druga mi je donijela predivnu curicu koja sad ima godinu i 9 mj.
Nadam se da cu sutra doci s dobrim vijestima🤗
Sretno, neces dugo biti u neizvjesnosti, drzimo fige da sve bude u najboljem redu🙂
Hellou cure…evo da se ubacim. Po zadnjoj mengi trudna tocno 7 tjedana, ali ciklusi su mi nesto duzi pa je i trudnoca koji dan manja. Sutra imam pregled. Dosta mi je stresan jer sam lagano imala smedi iscjedak u srijedi, pa opet jucer nesto. Inace ovo mi je treca trudnoca..prva zavrsila missed ab u 8.tjednu. Druga mi je donijela predivnu curicu koja sad ima godinu i 9 mj.
Nadam se da cu sutra doci s dobrim vijestima🤗
Sretno sutra, javi se svakako. 🥰🥰🤞
Što se tiče iscjedka, ja sam imala implementacijsko dva dana prije menge, a smedkasti iscjedak se nastavio tjedan dana. A sad je sve u najboljem redu, tako da konkretno to ne mora ništa značiti, ali svakako napomeni ginekologu sutra. 😊
👩 29
👨 29
U braku 8/21 👰🤵
Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
ZM - 28.1.
➕ 5.3. ❤️👶
11.3. - prvi pregled ❤️
❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰
Imala sam u prosloj trudnoci krvarenja, bas krvarenja svako cca 10 dana sve do 14.tt...tako da imam iskustva s tim i znam da ne mora nuzno nista lose biti, ali nije mi svejedno u svakom slucaju. Nadam se da ce biti sve ok i da cemo se pratiti do kraja ovdje.
Hvala na podrsci🥰
Ja sad pojela desetak komada natopljenih suhih sljiva jer otkako ne pijem kavu i ne pusim ne idem 5 dana u wc 😭 ali su toliko slatke bljak, a i strah me da si ne podignem jos vise secer 😔 sta jos moze za probavu osim sljiva, Mg Donata?
Mlijeko i mandarine 😂🤣
Ices na WC ko iz katapulta 😂😂 ne pitaj kako znam
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Ja sad pojela desetak komada natopljenih suhih sljiva jer otkako ne pijem kavu i ne pusim ne idem 5 dana u wc 😭 ali su toliko slatke bljak, a i strah me da si ne podignem jos vise secer 😔 sta jos moze za probavu osim sljiva, Mg Donata?
Mlijeko i mandarine 😂🤣
Uuuuf 🤣 ovo stvarno zvuči kao katapult hahahaha
30g, OTP 10.11.
Jutro cure ...želudac me baš boli od jucer navečer i cijelu noć tu I tamo pritisak prema dole i to je to malo su me grudi bubale ali nista prestrasno .... zapravo smanjile su mi se sve mucnine i to što je super ...u 9 sam tjednu kako ste vi
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Mlijeko i mandarine 😂🤣
Uuuuf 🤣 ovo stvarno zvuči kao katapult hahahaha
Bome je katapult, ali jedino sto mi je pomoglo. Vec sam mislila puknit ko balon 😅
Pojedes si koju mandarinicu i zalijes casom mlijeka i za jedno 3 4 h ides na WC 🤣
Malo je reci da sam se preporodila 😂😂
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Jutro cure, evo vas citam, nisam preko vikenda nista stigla, zato sada nadoknadjujem Vidim da je bilo price o iznosima komplikacija i porodiljnog, pa ako bi meni netko mogao odgovoriti. kod mene je malo specificna situacija.
Staza imam sigurno preko 5 godina u struci neprekidnog (posao na odredjeno) , medjutim na jesen mi istice ugovor, jer je projekt na kojem radim pri kraju. Dogodit ce se pauza od 2 mjeseca do iduceg projekta.
Drugim rijecima, ovako:
posao traje do 1.10.
1.12. ili 1.1.2023.pocinje novi projekt na kojem bih trebala biti zaposlena.
U tom periodu, izmedju dva posla, dobit cu naknadu s biroa.
Zamislimo da mi je termin u 12 mjesec.
Sto mogu ocekivati od komplikacija i porodiljnog?Muci me prekid tog ugovora i koliko ce mi on zapravo nastetiti financijski?
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
A sto se tice probave, svako jutro pojedem jogurt s chia sjemenkama, ubacim i mljeveni lan, i zobene mekinje, i za sada funkcionira.
Ali kada je bas zastoj, onda spoj nespojivog totalno probavu aktivira i bude trk do wc-a
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Dobro jutro cure ☀️ kako ste? Nisam se javljala ništa preko vikenda jer smo letali, krenuli dječji rođendani, a imamo baš puno dječice u ekipi pa smo bili turbo!
Ribice žao mi je zbog viroze, ali čestitam na pišolincuu i što je sve okej 😍😍😍
Ja idem sad uskoro vaditi drugu betu, držite fige, ja sam uvjerena da će biti i više nego poduplana, jer mora, danas je 3. dan od prvog vađenja...
Sortiraj odgovore
Najstariji