Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Trudnica2022
    24. Travanj 2022. 21:59

Fluffy

Hellou cure…evo da se ubacim. Po zadnjoj mengi trudna tocno 7 tjedana, ali ciklusi su mi nesto duzi pa je i trudnoca koji dan manja. Sutra imam pregled. Dosta mi je stresan jer sam lagano imala smedi iscjedak u srijedi, pa opet jucer nesto. Inace ovo mi je treca trudnoca..prva zavrsila missed ab u 8.tjednu. Druga mi je donijela predivnu curicu koja sad ima godinu i 9 mj.
    Nadam se da cu sutra doci s dobrim vijestima🤗

Sretno, neces dugo biti u neizvjesnosti, drzimo fige da sve bude u najboljem redu🙂

Mar'ca🌺
    24. Travanj 2022. 22:00

Fluffy

Hellou cure…evo da se ubacim. Po zadnjoj mengi trudna tocno 7 tjedana, ali ciklusi su mi nesto duzi pa je i trudnoca koji dan manja. Sutra imam pregled. Dosta mi je stresan jer sam lagano imala smedi iscjedak u srijedi, pa opet jucer nesto. Inace ovo mi je treca trudnoca..prva zavrsila missed ab u 8.tjednu. Druga mi je donijela predivnu curicu koja sad ima godinu i 9 mj.
    Nadam se da cu sutra doci s dobrim vijestima🤗

Sretno sutra, javi se svakako. 🥰🥰🤞
    Što se tiče iscjedka, ja sam imala implementacijsko dva dana prije menge, a smedkasti iscjedak se nastavio tjedan dana. A sad je sve u najboljem redu, tako da konkretno to ne mora ništa značiti, ali svakako napomeni ginekologu sutra. 😊

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
    Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    ❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
    🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
    ➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

Fluffy
    24. Travanj 2022. 22:30

Imala sam u prosloj trudnoci krvarenja, bas krvarenja svako cca 10 dana sve do 14.tt...tako da imam iskustva s tim i znam da ne mora nuzno nista lose biti, ali nije mi svejedno u svakom slucaju. Nadam se da ce biti sve ok i da cemo se pratiti do kraja ovdje. 
    Hvala na podrsci🥰

buhtlica23
    25. Travanj 2022. 06:44

Lida 🍀

Ja sad pojela desetak komada natopljenih suhih sljiva jer otkako ne pijem kavu i ne pusim ne idem 5 dana u wc 😭 ali su toliko slatke bljak, a i strah me da si ne podignem jos vise secer 😔 sta jos moze za probavu osim sljiva, Mg Donata?

Mlijeko i mandarine 😂🤣
    Ices na WC ko iz katapulta 😂😂 ne pitaj kako znam 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

puna_pitanja
    25. Travanj 2022. 07:21

buhtlica23

Lida 🍀

Ja sad pojela desetak komada natopljenih suhih sljiva jer otkako ne pijem kavu i ne pusim ne idem 5 dana u wc 😭 ali su toliko slatke bljak, a i strah me da si ne podignem jos vise secer 😔 sta jos moze za probavu osim sljiva, Mg Donata?

Mlijeko i mandarine 😂🤣

Uuuuf 🤣 ovo stvarno zvuči kao katapult hahahaha

30g, OTP 10.11.

Mareeeee3112
    25. Travanj 2022. 07:49

Jutro cure ...želudac me baš boli od jucer navečer i cijelu noć tu I tamo pritisak prema dole i to je to malo su me grudi bubale  ali nista prestrasno .... zapravo smanjile su mi se sve mucnine i to što je super ...u 9 sam tjednu kako ste vi 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

buhtlica23
    25. Travanj 2022. 08:00

puna_pitanja

buhtlica23

Lida 🍀

Mlijeko i mandarine 😂🤣

Uuuuf 🤣 ovo stvarno zvuči kao katapult hahahaha

Bome je katapult, ali jedino sto mi je pomoglo. Vec sam mislila puknit ko balon 😅
    Pojedes si koju mandarinicu i zalijes casom mlijeka i za jedno 3 4 h ides na WC 🤣
     Malo je reci da sam se preporodila 😂😂

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Queen_of_North
    25. Travanj 2022. 08:04

Jutro cure, evo vas citam, nisam preko vikenda nista stigla, zato sada nadoknadjujem Vidim da je bilo price o iznosima komplikacija i porodiljnog, pa ako bi meni netko mogao odgovoriti. kod mene je malo specificna situacija. 
    Staza imam sigurno preko 5 godina u struci neprekidnog (posao na odredjeno) , medjutim na jesen mi istice ugovor, jer je projekt na kojem radim pri kraju. Dogodit ce se pauza  od 2 mjeseca do iduceg projekta.
    Drugim rijecima, ovako:
    posao traje do 1.10.
    1.12. ili 1.1.2023.pocinje novi projekt na kojem bih trebala biti zaposlena.
    U tom periodu, izmedju dva posla, dobit cu naknadu s biroa.
    Zamislimo da mi je termin u 12 mjesec.
    Sto mogu ocekivati od komplikacija i porodiljnog?Muci me prekid tog ugovora i koliko ce mi on zapravo nastetiti financijski?

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Queen_of_North
    25. Travanj 2022. 08:07

A sto se tice probave, svako jutro pojedem jogurt s chia sjemenkama, ubacim i mljeveni lan, i zobene mekinje, i za sada funkcionira. 
    Ali kada je bas zastoj, onda spoj nespojivog totalno probavu aktivira i bude trk do wc-a 

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Polly
    25. Travanj 2022. 08:13

Dobro jutro cure ☀️ kako ste? Nisam se javljala ništa preko vikenda jer smo letali, krenuli dječji rođendani, a imamo baš puno dječice u ekipi pa smo bili turbo!
    Ribice žao mi je zbog viroze, ali čestitam na pišolincuu i što je sve okej 😍😍😍
    Ja idem sad uskoro vaditi drugu betu, držite fige, ja sam uvjerena da će biti i više nego poduplana, jer mora, danas je 3. dan od prvog vađenja... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.