https://ibb.co/98k79M4Ovo nije normalno koliko peče/češe dok puca, doslovno svako nekoliko sati vidim nove crvene kao da me neko grebe. Cili dan je majica gore i stomak podmazan (bademovo/neko dm-ulje za mame). Dal ima sta da je bolje? Osjecaj i izgled kao da me neko grebe 😩
Da se razumimo ovog nije bilo ima 3 dana 😶
Ja sam popucala doslovno zadnjih tjedan dana dok sam lezala u bolnici
Mislis u smislu jer se nisi tada mazala uljem ili samo peh? :/
Ne. Mazala se i dalje nego jednostavno koza dosla do maksimuma. To se vec par cura desilo (s blizicima) doslovno prek noci tako da sam i ocekivala ajmo reci.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
https://ibb.co/98k79M4Ovo nije normalno koliko peče/češe dok puca, doslovno svako nekoliko sati vidim nove crvene kao da me neko grebe. Cili dan je majica gore i stomak podmazan (bademovo/neko dm-ulje za mame). Dal ima sta da je bolje? Osjecaj i izgled kao da me neko grebe 😩
Da se razumimo ovog nije bilo ima 3 dana 😶
Ja sam popucala doslovno zadnjih tjedan dana dok sam lezala u bolnici
Mislis u smislu jer se nisi tada mazala uljem ili samo peh? :/
Ne. Mazala se i dalje nego jednostavno koza dosla do maksimuma. To se vec par cura desilo (s blizicima) doslovno prek noci tako da sam i ocekivala ajmo reci.
Ma joj, steta. Onda znam sta ocekivati, sve je moguce do zadnjega.
Queen jeje zuta, ali nije bio visoki bilirubin pa smo isle doma za 3 dana 😊❤️
Super, tako i mi... Zut je ali kao u granicama normale pa smo isli kuci nakon tri dana 😊❤️
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Super, tako i mi… Zut je ali kao u granicama normale pa smo isli kuci nakon tri dana 😊❤️
Hvala Bogu jer obje imamo ruzno iskustvo s tom zuticom.
Kako tebi ide uz starije dijete? Ja se pitam kako cu ja stariju obuci i sloziti joj jesti ujutro kad je ova na sisi po 45 min. Za nosiljku mi je premala, sva bi potonula u nju, u iskreno nikako mi nije islo dojenje iz nosiljke ni s prvom kceri.
Moja starija pop.... ako ne dobije sve kad si zamisli 😂
Pozdrav svima ovdje san nova, menstruacija mi je dosla 27.11.2022. I trajala smo do 29.11 znaci dva dana i posle toga kad san isla ba wc kako sam se obrisala na papriu ostalo smeda mrlja danas napravila test sad neznam dak jr pozitivan il ne 🙄🤔
Super, tako i mi… Zut je ali kao u granicama normale pa smo isli kuci nakon tri dana 😊❤️
Hvala Bogu jer obje imamo ruzno iskustvo s tom zuticom.
Kako tebi ide uz starije dijete? Ja se pitam kako cu ja stariju obuci i sloziti joj jesti ujutro kad je ova na sisi po 45 min. Za nosiljku mi je premala, sva bi potonula u nju, u iskreno nikako mi nije islo dojenje iz nosiljke ni s prvom kceri.
Moja starija pop…. ako ne dobije sve kad si zamisli 😂
Srecom muz mi je na godisnjem, pa je onda on vise oko starijeg a ja oko mladjeg. Ali bit ce cupavo kad krene raditi, vidjet cemo kako cemo onda hendlati. Sin je u fazi da masu toga kuzi, ali istodobno je u fazi ne, pa nece jest, obuc se, prat zube, obuc carape, cipele... Muku mucimo s tim, a eto, proci ce...valjda 😂🙏
2020- Nase prvo sunce ❤️
Mame koje ste prijavljivale djecu preko e građani, sve radi do tocke gdje trebam potpisati, kao zadnji korak, spominje e signer i nista od navedenog ne radi. Prvo dijete sam prije 2 godine upisala bez problema a sada s ovim e signerom ne mogu, a zbilja mi se ne seta po maticnom uredu :(
Ima ko kakav savjet?
2020- Nase prvo sunce ❤️
Pozdrav svima ovdje san nova, menstruacija mi je dosla 27.11.2022. I trajala smo do 29.11 znaci dva dana i posle toga kad san isla ba wc kako sam se obrisala na papriu ostalo smeda mrlja danas napravila test sad neznam dak jr pozitivan il ne 🙄🤔
Pogledaj uputstva.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sortiraj odgovore
Najstariji