Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    18. Prosinac 2022. 16:12

lynard

ribic

Baćo

https://ibb.co/98k79M4Ovo nije normalno koliko peče/češe dok puca, doslovno svako nekoliko sati vidim nove crvene kao da me neko grebe. Cili dan je majica gore i stomak podmazan (bademovo/neko dm-ulje za mame). Dal ima sta da je bolje? Osjecaj i izgled kao da me neko grebe 😩
    Da se razumimo ovog nije bilo ima 3 dana 😶

Ja sam popucala doslovno zadnjih tjedan dana dok sam lezala u bolnici

Mislis u smislu jer se nisi tada mazala uljem ili samo peh? :/

Ne. Mazala se i dalje nego jednostavno koza dosla do maksimuma. To se vec par cura desilo (s blizicima) doslovno prek noci tako da sam i ocekivala ajmo reci.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• lynard
    18. Prosinac 2022. 17:07

ribic

lynard

ribic

Baćo

https://ibb.co/98k79M4Ovo nije normalno koliko peče/češe dok puca, doslovno svako nekoliko sati vidim nove crvene kao da me neko grebe. Cili dan je majica gore i stomak podmazan (bademovo/neko dm-ulje za mame). Dal ima sta da je bolje? Osjecaj i izgled kao da me neko grebe 😩
    Da se razumimo ovog nije bilo ima 3 dana 😶

Ja sam popucala doslovno zadnjih tjedan dana dok sam lezala u bolnici

Mislis u smislu jer se nisi tada mazala uljem ili samo peh? :/

Ne. Mazala se i dalje nego jednostavno koza dosla do maksimuma. To se vec par cura desilo (s blizicima) doslovno prek noci tako da sam i ocekivala ajmo reci.

Ma joj, steta. Onda znam sta ocekivati, sve je moguce do zadnjega. 

Lonmi
    18. Prosinac 2022. 18:55

Queen jeje zuta, ali nije bio visoki bilirubin pa smo isle doma za 3 dana 😊❤️

Queen_of_North
    18. Prosinac 2022. 19:29

Lonmi

Super, tako i mi... Zut je ali kao u granicama normale pa smo isli kuci nakon tri dana 😊❤️

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Lonmi
    18. Prosinac 2022. 22:12

Queen_of_North

Lonmi

Super, tako i mi… Zut je ali kao u granicama normale pa smo isli kuci nakon tri dana 😊❤️

Hvala Bogu jer obje imamo ruzno iskustvo s tom zuticom. 
    Kako tebi ide uz starije dijete? Ja se pitam kako cu ja stariju obuci i sloziti joj jesti ujutro kad je ova na sisi po 45 min. Za nosiljku mi je premala, sva bi potonula u nju, u iskreno nikako mi nije islo dojenje iz nosiljke ni s prvom kceri.
    Moja starija pop.... ako ne dobije sve kad si zamisli 😂

Đulijana
    18. Prosinac 2022. 22:50

Pozdrav svima ovdje san nova,  menstruacija mi je dosla 27.11.2022. I trajala smo do 29.11 znaci dva dana i posle toga kad san isla ba wc kako sam se obrisala na papriu ostalo smeda mrlja danas napravila test sad neznam dak jr pozitivan il ne 🙄🤔

Đulijana
    18. Prosinac 2022. 22:51

Kako se ovdje salje slike? 

Queen_of_North
    19. Prosinac 2022. 10:35

Lonmi

Queen_of_North

Lonmi

Super, tako i mi… Zut je ali kao u granicama normale pa smo isli kuci nakon tri dana 😊❤️

Hvala Bogu jer obje imamo ruzno iskustvo s tom zuticom.
    Kako tebi ide uz starije dijete? Ja se pitam kako cu ja stariju obuci i sloziti joj jesti ujutro kad je ova na sisi po 45 min. Za nosiljku mi je premala, sva bi potonula u nju, u iskreno nikako mi nije islo dojenje iz nosiljke ni s prvom kceri.
    Moja starija pop…. ako ne dobije sve kad si zamisli 😂

Srecom muz mi je na godisnjem, pa je onda on vise oko starijeg a ja oko mladjeg. Ali bit ce cupavo kad krene raditi, vidjet cemo kako cemo onda hendlati. Sin je u fazi da masu toga kuzi, ali istodobno je u fazi ne, pa nece jest, obuc se, prat zube, obuc carape, cipele... Muku mucimo s tim, a eto, proci ce...valjda 😂🙏

2020- Nase prvo sunce ❤️

Queen_of_North
    19. Prosinac 2022. 10:43

Mame koje ste prijavljivale djecu preko e građani, sve radi do tocke gdje trebam potpisati, kao zadnji korak, spominje e signer i nista od navedenog ne radi. Prvo dijete sam prije 2 godine upisala bez problema a sada s ovim e signerom ne mogu, a zbilja mi se ne seta po maticnom uredu :(
    Ima ko kakav savjet? 

2020- Nase prvo sunce ❤️

• ribic
    19. Prosinac 2022. 11:09

Đulijana

Pozdrav svima ovdje san nova, menstruacija mi je dosla 27.11.2022. I trajala smo do 29.11 znaci dva dana i posle toga kad san isla ba wc kako sam se obrisala na papriu ostalo smeda mrlja danas napravila test sad neznam dak jr pozitivan il ne 🙄🤔

Pogledaj uputstva.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.