Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    20. Prosinac 2022. 20:13

Baćo

39+3. Nema nikakvih naznaka. Nista me ne boli. Cak je i isijas prosao 🙏🏽
    Stvarno se nadam bar nekakvom znaku cisto da mi je “uzbudljivo” 😂
    Uz nikakve naznake bas mi je tesko pomislit i psihicki se pripremit da bi porod svaki tren mogao krenuti

A gle to je sad tu. Ja sam jedan dan spremna, drugi dan me ulovi panika kako ću ja to. 🤷😂

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Baćo
    20. Prosinac 2022. 20:26

BlairWaldorf

Baćo

Uz nikakve naznake bas mi je tesko pomislit i psihicki se pripremit da bi porod svaki tren mogao krenuti

A gle to je sad tu. Ja sam jedan dan spremna, drugi dan me ulovi panika kako ću ja to. 🤷😂

Ja kad ocistim kucu sam kao vise spremna, govorim mu ajde mozes sad 😂 a nocu dok hodam u wc onako pospana mislim se nemoj sad, cekaj da se naspavam 😂

24.12.2022. 💙

Baćo
    20. Prosinac 2022. 20:28

Inna_92

E da, ja ne živim u Zagrebu, morala sam osobno ići u HZZO otvoriti porodiljni.

Mislim da to samo ovisi o teti koja radi tamo. Ja zivim u manjem gradu u dalmaciji pa mi je poslala email mogu li doci potpisati ugovor ili da mi posalje obrazac koji cu popunit i vratit joj skeniran. Popunila sam i vratila sve sjelo kako treba :)

24.12.2022. 💙

• Trudnica2022
    20. Prosinac 2022. 22:08

Stucaju li vase bebe jos uvijek, moja redovno svaki drugi dan po 1 dnevno🙊

BlairWaldorf
    21. Prosinac 2022. 00:22

Baćo

BlairWaldorf

Baćo

Ja kad ocistim kucu sam kao vise spremna, govorim mu ajde mozes sad 😂 a nocu dok hodam u wc onako pospana mislim se nemoj sad, cekaj da se naspavam 😂

Tak i ja slično😂

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Martina2020
    21. Prosinac 2022. 01:16

Lonmi doma sam, isla sam odmah drugi dan.. sutra/danas opet kontrola. Imam osjećaj ko da na kraju nist nemam spremno, samo nikak ocistiti kucu do kraja 🤔 cujem da je ludnica u rađaoni, da sve pred terminom sibaju samo da si cim vise oslobode praznike 😅 kak vi boravite?

razigrana
    21. Prosinac 2022. 02:52

ribic

razigrana

Zvala sam ribicevu patronaznu pa cemo vidjeti sto ce mi ona reci🙈

Jesu ti bile?

Bila, odlicna je. Spasila me! Kaze ni govora o mastitisu, grudi pune mlijeka, ne mogu izdojiti jer mi ta moja izdajalica ne valja. Sinoc ja kupila sebi izdajalicu koja meni valja i iz jednog izdajanja imala 150 ml mlijeka. I na kraju cu par puta dnevno izdojiti s tom i sad sam presretna sto cu mu davati jos malo mog mlijeka. Kad mi to dojadi,.dostinex i dovidenna, objasnila mi je da necu imati stetne posljedice.
    Ribic, hvala ti, spasila si me❤

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• ribic
    21. Prosinac 2022. 10:56

razigrana

ribic

razigrana

Zvala sam ribicevu patronaznu pa cemo vidjeti sto ce mi ona reci🙈

Jesu ti bile?

Bila, odlicna je. Spasila me! Kaze ni govora o mastitisu, grudi pune mlijeka, ne mogu izdojiti jer mi ta moja izdajalica ne valja. Sinoc ja kupila sebi izdajalicu koja meni valja i iz jednog izdajanja imala 150 ml mlijeka. I na kraju cu par puta dnevno izdojiti s tom i sad sam presretna sto cu mu davati jos malo mog mlijeka. Kad mi to dojadi,.dostinex i dovidenna, objasnila mi je da necu imati stetne posljedice.
    Ribic, hvala ti, spasila si me❤

Ajme tako mi drago da si imala super iskustvo! ❤️

Top su te curke i opcenito taj koncept koji su napravile.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• proljetnica1
    21. Prosinac 2022. 13:09

Znaci upravo ono sto sam ti rekla

• ribic
    21. Prosinac 2022. 13:41

proljetnica1

Znaci upravo ono sto sam ti rekla

Pa nije bas. Ova primalja joj rekla da joj ne radi izdajalica… Ona je u prazno izdajala..

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.