Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • klarolina
    20. Prosinac 2022. 14:58

Tina0409

Cure,
    Pitanje…danas sam otvorila rodiljni dopust…inače sam doznake uvijek slala u hzzo mailom,pa me sad zanima jel trebam ići tamo i ispuniti neki novi obrazac ili kakva je procedura ?

Ja sam poslala doznaku za rodiljni isto na mail na koji sam slala i doznake za komplikacije, pitala usput treba li još nešto ili ići u hzzo fizički i rekli su mi da ne, da je to to jer platnu listu i Iban od banke imaju još od kad sam otvarala komplikacije. Odmah su mi poslali papire koje im vratim isto na mail ispunjene za drugih 6mj i to je to. 

• klarolina
    20. Prosinac 2022. 15:01

BlairWaldorf

39+2 novo je svakodnevno lučenje sluznog čepa ( smeđkaste želatina ) i povremeni bolovi kao kad trebas dobiti mengu.

Meni je tako bilo dan prije nego sam rodila. Ne mora značiti naravno, ali zvuci jako poznato 🙈

BlairWaldorf
    20. Prosinac 2022. 15:29

klarolina

BlairWaldorf

39+2 novo je svakodnevno lučenje sluznog čepa ( smeđkaste želatina ) i povremeni bolovi kao kad trebas dobiti mengu.

Meni je tako bilo dan prije nego sam rodila. Ne mora značiti naravno, ali zvuci jako poznato 🙈

Meni se već par dana cijedi sluzni čep ali ništa jos. Sutra imam pregled. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Trudnica2022
    20. Prosinac 2022. 15:32

Avocado

Trudnica2022

Cure pomagajte, kako vise da se izborim sa ovim stanjem, danas sam 40+3 i jos uvijek se nista ne desava 100 ljudi pita pise vec sam psihicki pukla molim boga da vec jednom krene, na kontrolama sve u redu doktor kaze ne osjeti jos da ce se desitt nesto ali napipa glavu
    Koja su vasa iskustva ☹️

Ja sam 40+2, isto se ne događa baš ništa 🤷‍♀️

Je li ni ti nemas bas nikakav simptom dal je moguce da se bas nista ne desaca, jedino sto ja osjecam jeste da mi je stomak spao i bole me prepone, sto se tice kontrkacija lazne BH kontrakcije imam vec odavno, danas na kontorli sve u redu ne znam sta da ocekujem ako predjem jos u 41 sedmicu, a beba danas tulum ima u stomaku non stop u pokretu

BlairWaldorf
    20. Prosinac 2022. 15:39

Trudnica2022

Avocado

Trudnica2022

Cure pomagajte, kako vise da se izborim sa ovim stanjem, danas sam 40+3 i jos uvijek se nista ne desava 100 ljudi pita pise vec sam psihicki pukla molim boga da vec jednom krene, na kontrolama sve u redu doktor kaze ne osjeti jos da ce se desitt nesto ali napipa glavu
    Koja su vasa iskustva ☹️

Je li ni ti nemas bas nikakav simptom dal je moguce da se bas nista ne desaca, jedino sto ja osjecam jeste da mi je stomak spao i bole me prepone, sto se tice kontrkacija lazne BH kontrakcije imam vec odavno, danas na kontorli sve u redu ne znam sta da ocekujem ako predjem jos u 41 sedmicu, a beba danas tulum ima u stomaku non stop u pokretu

I moj je stalno u pokretu, proteže se 🤷

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Baćo
    20. Prosinac 2022. 15:58

39+3. Nema nikakvih naznaka. Nista me ne boli. Cak je i isijas prosao 🙏🏽 
    Stvarno se nadam bar nekakvom znaku cisto da mi je “uzbudljivo” 😂
    Uz nikakve naznake bas mi je tesko pomislit i psihicki se pripremit da bi porod svaki tren mogao krenuti  

24.12.2022. 💙

Inna_92
    20. Prosinac 2022. 16:29

E da, ja ne živim u Zagrebu, morala sam osobno ići u HZZO otvoriti porodiljni.

👩 31 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 37 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF - 4 🐧🐧🐧🐧*4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙

• Trudnica2022
    20. Prosinac 2022. 16:31

Avocado

Trudnica2022

Avocado

Trudnica2022

Koja su vasa iskustva ☹️

Ja sam u nedjelju bila na kontroli i sutra idem opet. CTG nije očitavao trudove, još su mi samo UZV napravili… nemam baš nikakve kontrakcije. Jedino sam si od jučer navečer baš teška, boli me donji dio leđa i prepone i teško mi je ići po stepenicama…do sada mi to ništa nije bilo problem 🤷‍♀️ Možda je to neki znak, nemam pojma 🤷‍♀️
    A mali je aktivan 😃

Isto mi je tako donji dio ledja i prepone ali to traje vec danima i nista, isto ctg ni jedan trud ucitao nije, jos smo na cekanju nadajmo se da ce se samo nesto desiti🙊

• Trudnica2022
    20. Prosinac 2022. 16:32

BlairWaldorf

Trudnica2022

Avocado

Trudnica2022

Koja su vasa iskustva ☹️

I moj je stalno u pokretu, proteže se 🤷

Kazu kad je pred porod smire se po ovome mome nece to jos onda jer je bas aktivan 🙊

• ribic
    20. Prosinac 2022. 18:51

razigrana

Zvala sam ribicevu patronaznu pa cemo vidjeti sto ce mi ona reci🙈

Jesu ti bile?

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.