Cure,
Pitanje…danas sam otvorila rodiljni dopust…inače sam doznake uvijek slala u hzzo mailom,pa me sad zanima jel trebam ići tamo i ispuniti neki novi obrazac ili kakva je procedura ?
Ja sam poslala doznaku za rodiljni isto na mail na koji sam slala i doznake za komplikacije, pitala usput treba li još nešto ili ići u hzzo fizički i rekli su mi da ne, da je to to jer platnu listu i Iban od banke imaju još od kad sam otvarala komplikacije. Odmah su mi poslali papire koje im vratim isto na mail ispunjene za drugih 6mj i to je to.
39+2 novo je svakodnevno lučenje sluznog čepa ( smeđkaste želatina ) i povremeni bolovi kao kad trebas dobiti mengu.
Meni je tako bilo dan prije nego sam rodila. Ne mora značiti naravno, ali zvuci jako poznato 🙈
39+2 novo je svakodnevno lučenje sluznog čepa ( smeđkaste želatina ) i povremeni bolovi kao kad trebas dobiti mengu.
Meni je tako bilo dan prije nego sam rodila. Ne mora značiti naravno, ali zvuci jako poznato 🙈
Meni se već par dana cijedi sluzni čep ali ništa jos. Sutra imam pregled.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure pomagajte, kako vise da se izborim sa ovim stanjem, danas sam 40+3 i jos uvijek se nista ne desava 100 ljudi pita pise vec sam psihicki pukla molim boga da vec jednom krene, na kontrolama sve u redu doktor kaze ne osjeti jos da ce se desitt nesto ali napipa glavu
Koja su vasa iskustva ☹️
Ja sam 40+2, isto se ne događa baš ništa 🤷♀️
Je li ni ti nemas bas nikakav simptom dal je moguce da se bas nista ne desaca, jedino sto ja osjecam jeste da mi je stomak spao i bole me prepone, sto se tice kontrkacija lazne BH kontrakcije imam vec odavno, danas na kontorli sve u redu ne znam sta da ocekujem ako predjem jos u 41 sedmicu, a beba danas tulum ima u stomaku non stop u pokretu
Cure pomagajte, kako vise da se izborim sa ovim stanjem, danas sam 40+3 i jos uvijek se nista ne desava 100 ljudi pita pise vec sam psihicki pukla molim boga da vec jednom krene, na kontrolama sve u redu doktor kaze ne osjeti jos da ce se desitt nesto ali napipa glavu
Koja su vasa iskustva ☹️
Je li ni ti nemas bas nikakav simptom dal je moguce da se bas nista ne desaca, jedino sto ja osjecam jeste da mi je stomak spao i bole me prepone, sto se tice kontrkacija lazne BH kontrakcije imam vec odavno, danas na kontorli sve u redu ne znam sta da ocekujem ako predjem jos u 41 sedmicu, a beba danas tulum ima u stomaku non stop u pokretu
I moj je stalno u pokretu, proteže se 🤷
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
39+3. Nema nikakvih naznaka. Nista me ne boli. Cak je i isijas prosao 🙏🏽
Stvarno se nadam bar nekakvom znaku cisto da mi je “uzbudljivo” 😂
Uz nikakve naznake bas mi je tesko pomislit i psihicki se pripremit da bi porod svaki tren mogao krenuti
24.12.2022. 💙
E da, ja ne živim u Zagrebu, morala sam osobno ići u HZZO otvoriti porodiljni.
👩 31 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 37 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF - 4 🐧🐧🐧🐧*4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
Koja su vasa iskustva ☹️
Ja sam u nedjelju bila na kontroli i sutra idem opet. CTG nije očitavao trudove, još su mi samo UZV napravili… nemam baš nikakve kontrakcije. Jedino sam si od jučer navečer baš teška, boli me donji dio leđa i prepone i teško mi je ići po stepenicama…do sada mi to ništa nije bilo problem 🤷♀️ Možda je to neki znak, nemam pojma 🤷♀️
A mali je aktivan 😃
Isto mi je tako donji dio ledja i prepone ali to traje vec danima i nista, isto ctg ni jedan trud ucitao nije, jos smo na cekanju nadajmo se da ce se samo nesto desiti🙊
Koja su vasa iskustva ☹️
I moj je stalno u pokretu, proteže se 🤷
Kazu kad je pred porod smire se po ovome mome nece to jos onda jer je bas aktivan 🙊
Zvala sam ribicevu patronaznu pa cemo vidjeti sto ce mi ona reci🙈
Jesu ti bile?
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sortiraj odgovore
Najstariji