Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    razigrana
    18. Prosinac 2022. 08:01

Dr.Browns mozete kupiti na raj za igracke. Najbolja bocica, ima ventilic i ne mora podrignuti svako malo, ne nagutaju se zraka.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• ribic
    18. Prosinac 2022. 09:08

razigrana

Dr.Browns mozete kupiti na raj za igracke. Najbolja bocica, ima ventilic i ne mora podrignuti svako malo, ne nagutaju se zraka.

Ja imam usko grlo (za manju) i super ju je prihvatila. A veca nece ni da cuje. Probat cu njoj siroko grlo

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

💜Medenko
    18. Prosinac 2022. 09:47

Baćo

https://ibb.co/98k79M4Ovo nije normalno koliko peče/češe dok puca, doslovno svako nekoliko sati vidim nove crvene kao da me neko grebe. Cili dan je majica gore i stomak podmazan (bademovo/neko dm-ulje za mame). Dal ima sta da je bolje? Osjecaj i izgled kao da me neko grebe 😩
    Da se razumimo ovog nije bilo ima 3 dana 😶

Baćo uh mene svrbi i boli dok samo gledam🙈...da možda rashladiš termalnom vodom za bebe za netolerantnu kožu🤔pa dok je još vlažno umasirati kokosovo ulje ili nešto slično?...ja koristim od početka Biobaza mamino ulje(10 ulja i vit.A&E unutra)jer sam se bojala pucanja i strija s obzirom da mi je trbuh ogroman..ali moram priznati ne svrbi🤭...uhhh sretno 🤞🏼

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

• ribic
    18. Prosinac 2022. 11:51

Baćo

https://ibb.co/98k79M4Ovo nije normalno koliko peče/češe dok puca, doslovno svako nekoliko sati vidim nove crvene kao da me neko grebe. Cili dan je majica gore i stomak podmazan (bademovo/neko dm-ulje za mame). Dal ima sta da je bolje? Osjecaj i izgled kao da me neko grebe 😩

Ja sam popucala doslovno zadnjih tjedan dana dok sam lezala u bolnici

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Baćo
    18. Prosinac 2022. 13:04

💜Medenko

Baćo

Baćouh mene svrbi i boli dok samo gledam🙈…da možda rashladiš termalnom vodom za bebe za netolerantnu kožu🤔pa dok je još vlažno umasirati kokosovo ulje ili nešto slično?…ja koristim od početka Biobaza mamino ulje(10 ulja i vit.A&E unutra)jer sam se bojala pucanja i strija s obzirom da mi je trbuh ogroman..ali moram priznati ne svrbi🤭…uhhh sretno 🤞🏼

Budem probala ☝🏼 ovo vec granici s boli 😩

24.12.2022. 💙

Baćo
    18. Prosinac 2022. 13:05

ribic

Baćo

Ja naivno mislila meni nece 🫣😓 

24.12.2022. 💙

• lynard
    18. Prosinac 2022. 13:26

ribic

Baćo

Mislis u smislu jer se nisi tada mazala uljem ili samo peh? :/ 

razigrana
    18. Prosinac 2022. 14:21

Ja imam sa strane malo strija. Ima li provjereno neka dobra krema za poslije poroda?

30 g. oboje
    OTP 9.11.

Queen_of_North
    18. Prosinac 2022. 14:57

Sto se tice bocice, ja koristim Aventovu Natural, tu sam dobila uz izdajalicu. Mislim da se tih bocica ima kupiti u dm-a. To je imao i stariji sin a sad i ovaj, ok su prihvatili pa nismo trazili dalje. Ionako to koristimo povremeno, baziram se na dojenje koliko mogu.
    Htjela sam jos pisati, ti grcevi odnosno kontrakcije maternice su mi k.o.m.a.
    Bas bole kao trudovi i drze i drze do pola sata, nekako ne sjecam se toga nakon prvog poroda,jesu bili grcevi ali ne ovoliko bolni. Stsvljala sam i tople obloge, ma nista ne pomaze. Sad pijem preventivno brufen, nije ni to idealno rjesenje ali evo bilo sta samo da ne boli, ne mogu vise nikakve boli trpit..od poroda, od epiziotomije, od dojenja, od grceva maternice..uuuhhh dosta mi je. Ako tko ima kakav savjet sto se tice tih grceva ili kako ubrzati zacijeljenje rane od epiziotomije, pisitee🤗🤗🤗
    Lonmi, kako je na kraju bilo sa zuticom, jel malena imala zuticu i da li ste ostajali u bolnici sto duze? Mozda si i pisala o tome ali nisam vidjela

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

ancy2010
    18. Prosinac 2022. 15:15

Buhtlica

Da to je tako, uvik mislis samo da bude s bebom sve ok, a za sebe ćeš lako, tako sam i ja razmišljala..meni su isto rekli da bi bilo dobro da pijem tablete 6 tjedana a ako mi  tlak bude povisen i nakon toga da odem na pregled kod interniste, meni je sad ok, bude tako oko 120/80, a tjedan nakon poroda mi je bas skaka, cak mi je išla i krv na nos pa sam jedan dan otišla  i na hitnu i opet su mi radili sve nalaze da nebi bila preeklamsija, al svi nalazi su bili dobri

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.