https://ibb.co/P6gKmdn evo i nase curke 🥰🥰 4200 smo teski..
Preeeslatka 💓💓💓💓💓
Mame, kako radite AD? Meni mali pocne plakati i tek onda zagrijavamo vodu, dodajemo koliko treba zlicica, muckamo i hladimo. Dok ne bude gotova hrana, mali vristi do neba! Ima li kakav trik? Nekad vrucu vodu ostavim u termosici i muckam, ali opet moram rashladiti. To AD smije stajati samo sat vremena pa mi je muka vise. Pomagajte 🙈
Nikakve termosice i hladenja 😀
Imas xiaomi kuhalo (cca 350 kn) koje odrzava nakon prokuhavanja temp cijelo vrijeme na 40 stup. Jos brza varijanta - u njega samo uliti kupovnu prokuhanu vodu (dm, litra 6 kn) i stavit da odrzava na 40 stupnjeva.
Najlaksa varijanta - baby breeza. U nju natociti ili prokuhanu vodu (iz kuhala npr) ili kupljenu iz dm-a.
Nama su u bolnici na rebru rekli da napravimo vise formule, stavimo u staklene bocice i u frizider. Tako imamo za par hranjenja, i onda samo podgrijemo. Stavim da se grije dok mu mijenjam pelenu, i taman bude ok dok smo presvuceni da jede. E sad... ja sam razmisljala da svaki put radim "svjeze", ali onda si mislim, pa valjda nam ne bi rekli krivo na pedijatriji u bolnici. Zasad tako funkcioniramo vec mjesec dana i dobro nam je. Bocicu operem svaki put prije nego u nju ulijem novu rundu.
Mi se moramo hraniti svaka 3h, ali bas MORAMO, zbog tog poremecaja koji ima, pa moguce da su i zato tako rekli, da nam sto vise olaksaju. I formula koju on pije se ne moze kupiti u slobodnoj prodaji, nego nam rebro nabavlja, pa mozda i to igra ulogu, ne znam 🤷♀️
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Zna netlo gdje kupiti kutiju za bibs dudu, a da nije njihova original od 120kn? Malo mi glupo dat 120kn za kutiju.
A samo bibs dudu zeli, kupila sam mu i neke druge u pokusaju, napravi takvu facu kao da sam mu limun dala 🤣 gadi mu se sve osim bibsa 🤦♀️
Jos k tome ja zubar, mrak mi pada na oci kad vidim oblik te dude.. al sta cu, mali ima svoju volju.
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Zna netlo gdje kupiti kutiju za bibs dudu, a da nije njihova original od 120kn? Malo mi glupo dat 120kn za kutiju.
A samo bibs dudu zeli, kupila sam mu i neke druge u pokusaju, napravi takvu facu kao da sam mu limun dala 🤣 gadi mu se sve osim bibsa 🤦♀️
Jos k tome ja zubar, mrak mi pada na oci kad vidim oblik te dude.. al sta cu, mali ima svoju volju.
Ja sam svom pripremila 2 dude bibs za rodiliste. Kutijicu sam kupila u bipe za cca 25kn. Plasticna i ima neku kukicu gore. Meni je skroz ok :)
Gledala sam u zara home gumenu za 80kn. Ali sam za prvu uzela ovu
24.12.2022. 💙
U dm-u su ti kutije za dude za cca 20-30 kn
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Ma evo mi radimo bocice friske (i to x2) i fakat nije problem. U kuhalu je voda vec na 40 stup, nalijem u bocicu, stavim mjericu i promuckam - doslovno minuta. Iza svakog hranjenja ih isperem i u sterilizator i doceka me za iduci krug.
I mi smo na svaka 3h (cak bili i na 2 i pol) zbog toga sto su malecke.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Mame 💗💗💗💗jeste izašle s bebama u šetnju 🥰
Mi nismo (zg). Cijelo vrijeme je ili magla ili kisa i hladno.
Cekamo sunce i +5 stupnjeva ali toga nikako na vidiku.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Mame 💗💗💗💗jeste izašle s bebama u šetnju 🥰
Mi nismo (zg). Cijelo vrijeme je ili magla ili kisa i hladno.
Cekamo sunce i +5 stupnjeva ali toga nikako na vidiku.
Hvala ti na odgovoru ☺️ ja sam u Istri htjela sam u Rovinj ali i ovdje isto magla i kiša i čekam sunce sada ne znam dali će bebi bit hladno 😝ja se bojim da se ne prahladi
https://ibb.co/QdTKWm7 ja ti moram pokazati koliko duda sam kupila ni jednu neće 😭😂😂😂😂jedino ovu koju držim to je od nuk natur https://www.babycenter.hr/index.php/nuk-duda-varalica-lateks-for-nature-for-nature-0-6m-21-1096425.html
Mi izademo svaki dan dopodne. Ususkam ga dobro i malo na zrak :). Ne bojte se da ce se prehladiti, oni moraju na zrak. Ususkajte ih dobro i nemojte dugo biti vani. Mi par krugova napravimo i vratimo se. Toliko ga osamuti zrak vani, bas fino spava nakon toga 🥰
30 g. oboje
OTP 9.11.
Sortiraj odgovore
Najstariji