![](/media/img/95/6b/87c3fb2736e3e657028a.jpeg)
Zene, pomagajte!!!
Kad ste prestale dojiti/ izdajati se, na koji nacin ste prestale? Obje dojke su mi pune kvrzica, neprestano sam u tusu i istiskujem to, toliko ih maltretiram da ne mogu zivjeti od bolova, probam s eizdojiti s vremena na vrijeme, al imam dojam da se mlijeko samo stvara. Ne zelim piti tablete , a osjecam se kao u zacaranom krugu 😭
30 g. oboje
OTP 9.11.
Ženice....vidim da je bilo razgovora o strijama.... dakle ja sam još prije trudnoće tražila dobru kremu za ublažavanje nastalih strija u razdoblju kad sam naglo dobila veći broj kila....s obzirom da sam alergična na badem bademovo ulje za mene nije dolazilo u obzir, a sve kreme koje sam nalazila po dućanima za njegu kože su bile bazirane na bademovom ulju....na kraju sam nastavila primjenjivati kremu koju sam primjenjivala za strije prije trudnoće....dakle mažem se tom kremom po trbuhu od prvog dana kad sam ostala trudna jer sam zaključila da sam sklona strijama s obzirom da ih imam dosta po bokovima... krema je skupa ali evo zasada ne mogu reći nije se pojavila ni jedna jedina nova strija... Vichy krema protiv strija Action Integrale Vergetures (200 ml), kupovala sam je preko notina kad su bile razno razne akcije kako bi pokušala uštediti i to po dva tri paketa... možda nekome pomogne....nažalost svaka od nas je drugačija i svakoj paše nešto drugo tako da....ono što meni odgovara i funkcionira naravno nekom drugom ne bude....
Što se tiče dojenja Blair totalno te razumijem vezano za Rodu ali i za općenito društvo i zajednicu... nadam se da nitko neće uvrijediti, ali forsiranje tog dojenja do te mjere da žene onda imaju grižnje savjesti jer ne mogu, padaju u depresije ili muku muče mislim da je stvarno pretjerano.... da sigurno pomaže podrška i da ne treba samo na prvu prepreku odustati - NARAVNO.... ali isto tako ići glavom kroz zid nema smisla, nekad je stvarno bolje riješenje za zadovoljstvo i mame i bebe preći na dohranu.... a onda i ona druga stvar....dojenje dok klinci praktički ne krenu u školu.... onak....ajme meni....nikad neću zaboraviti kad sam na faksu slušala psihološki razvoj dijece pa nas je profesorica pitala do kad smatramo da bi dijete trebalo dojiti pa se javio jedan frajer i rekao dok dijete ne dobije svoje zube... pa se ona nasmijala i rekla vidite kak su muški praktični... da se odmah ogradim na ovo nema točnog odgovora.... svatko neka radi onako kako smatra da je najbolje za nju i svojeg klinca i gotovo bez predrasuda prema drugima jer nikad ne znamo šta je u pozdaini tog drugoga....
Zene, pomagajte!!!
Kad ste prestale dojiti/ izdajati se, na koji nacin ste prestale? Obje dojke su mi pune kvrzica, neprestano sam u tusu i istiskujem to, toliko ih maltretiram da ne mogu zivjeti od bolova, probam s eizdojiti s vremena na vrijeme, al imam dojam da se mlijeko samo stvara. Ne zelim piti tablete , a osjecam se kao u zacaranom krugu 😭
Ako ipak budes tablete onda dostinex svakako. Za ove drugo nemam savjete jer sam stala prije nego mi se navuklo mlijeko.
Ako si mozes priustiti onda bi ti preporucila da ti dode doma moja primalja (privatne patronazne), dobro izmasira i prode s tobom kako zaustaviti laktaciju. Cesto ove “klasicne” patronazne ne znaju kako i samo navuku jos vise mlijeka.
https://moja-primalja.hr/
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Zene, pomagajte!!!
Ako ipak budes tablete onda dostinex svakako. Za ove drugo nemam savjete jer sam stala prije nego mi se navuklo mlijeko.
Ako si mozes priustiti onda bi ti preporucila da ti dode doma moja primalja (privatne patronazne), dobro izmasira i prode s tobom kako zaustaviti laktaciju. Cesto ove “klasicne” patronazne ne znaju kako i samo navuku jos vise mlijeka.
Hvala, tablete necu, a mozda se odlucim i nazovem, vidjet cu jos ovih dana.
Jos jedno pitanje, rashladujes li dodatno vodu koja ti je na 40 do 37 ili im das to iz kuhala od 40?
30 g. oboje
OTP 9.11.
Zene, pomagajte!!!
Hvala, tablete necu, a mozda se odlucim i nazovem, vidjet cu jos ovih dana.
Jos jedno pitanje, rashladujes li dodatno vodu koja ti je na 40 do 37 ili im das to iz kuhala od 40?
Dostinex ti je bez tegoba naspram onih sa b (nemrem se sjetit imena).
Dajem na tih 40 stupnjeva.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Razigrana ako ne uzmes tablete za prekid, jedino mozes izdojiti rucno il na pumpicu toliko da se smanji pritisak, ne vise da ne navuces mlijeka. Kvrge razbiti obavezno, imas i na youtube video kako masirati. Pomaze i svjezi kupus u grudnjaku. To ti je to od prirodnih metoda, tako sam ja kad sam prekidala dojenje u travnju.
Queen mene znoj oblije kad se sjetim muzevog povratka na posao. Mi bas imamo problema s spavanjem, mala uopce nece ici na spavanac.
Mame imam jedno pitanje mi smo prijavili bebu i sve sada sam dobila na kućnu adresu zdravstvenu iskaznicu zanima me piše na tom papiru za sa sljedećom uplatom ćemo dobiti neku novčanu naknadu e sada me zanima kako to piše na uplati kada uplate?
Za prekid dojenja, meni ta masaža nikad nije pomogla a boljela je užasno. Prekidala sam na način da izdojim do kraja kad vidim da je dojka prepunjena, svaki dan bi bio duži period između izdajanja dok se na kraju nije prekinula laktacija. Postupak traje tjedan-dva. Listove kupusa držati konstantno u grudnjaku.
Cure pomagajte, kako vise da se izborim sa ovim stanjem, danas sam 40+3 i jos uvijek se nista ne desava 100 ljudi pita pise vec sam psihicki pukla molim boga da vec jednom krene, na kontrolama sve u redu doktor kaze ne osjeti jos da ce se desitt nesto ali napipa glavu
Koja su vasa iskustva ☹️
Zvala sam ribicevu patronaznu pa cemo vidjeti sto ce mi ona reci🙈
30 g. oboje
OTP 9.11.
Sortiraj odgovore
Najstariji