Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • proljetnica1
    14. Prosinac 2022. 14:53

Problemi s leđima ( bas nikakvi, od išijasa do diskus hernije) nisu indikacija za carski. To sto si ti bas htjela carski i prijetila liječnicima je drugi par rukava. Na kraju problemi s ranom, obično to hoće tako kad se ide na bespotrebne carske 

• Ana_
    14. Prosinac 2022. 15:13

Proljetnica meni se čini da ti uleti svako toliko samo nekome nešto spustiti, i to ne samo na ovoj temi. Ajde malo smiri doživljaje. Ako želiš nešto podijeliti s nama, super, ako samo misliš pametovati produži dalje.
    Eto, sad sam to skinula s dnevnog reda pa mogu dalje.
    Ja danas bila na kontroli, sve uredno, ctg uredan, uzeli mi bris na streptokok, kaže cerviksa imaš koliko hoćeš. Maleni ima blizu 2800g po procjeni, kaže dr da sve izgleda super, tako da mogu mirno dalje. Kontrola 27.12. 😁

• Doryna29
    14. Prosinac 2022. 15:44

Ana_

Proljetnica meni se čini da ti uleti svako toliko samo nekome nešto spustiti, i to ne samo na ovoj temi. Ajde malo smiri doživljaje. Ako želiš nešto podijeliti s nama, super, ako samo misliš pametovati produži dalje.
    Ja danas bila na kontroli, sve uredno, ctg uredan, uzeli mi bris na streptokok, kaže cerviksa imaš koliko hoćeš. Maleni ima blizu 2800g po procjeni, kaže dr da sve izgleda super, tako da mogu mirno dalje. Kontrola 27.12. 😁

Odlično :) 
    Ja sam danas isto imala pregled, ali samo uzv da vide protoke i to je ok. Cini se da je moja bebica sitnija, isto sam korigirano 35tj, ali po mjerama je za 33-34tj i otprilike oko 2200. 

• Ana_
    14. Prosinac 2022. 16:06

Doryna29

Ana_

Ja sam danas isto imala pregled, ali samo uzv da vide protoke i to je ok. Cini se da je moja bebica sitnija, isto sam korigirano 35tj, ali po mjerama je za 33-34tj i otprilike oko 2200.

A beba 😍
    Meni je napravila cervikometriju jer stvarno nisu dugo, super mi je što me u bolnici ne cackaju previse. Mislila sam da se bris na streptokok uzima kao i svi drugi brisevi, a ni slično 😁
    Da, moj mali je malo veći 🙈

• Doryna29
    14. Prosinac 2022. 16:16

Ana_

Doryna29

Ana_

A beba 😍
    Meni je napravila cervikometriju jer stvarno nisu dugo, super mi je što me u bolnici ne cackaju previse. Mislila sam da se bris na streptokok uzima kao i svi drugi brisevi, a ni slično 😁
    Da, moj mali je malo veći 🙈

Da, da i meni su odmah rekli da ne zele previse nego samo koliko je nuzno.
    Meni jos nisu uzimali taj bris, moram vidjeti s dr. iduci tjedan koji je plan. Ja imam septum i beba je malo nezgodno polozena pa se dr. cini da bi to moglo biti za carski ako se nesto ne promijeni. 

Baćo
    14. Prosinac 2022. 16:38

keti91

Baćo

Evo mene s prvim znakovima 💪🏽 Nije krvav, ne znam da li treba uvik bit i krvav ali mi je ovo sad sigurno bio sluzni cep 🕵️‍♀️💧
    Ali nistaaa ne boli niti osjecam

Nece to odmah krenuti,nemora biti krvav meni je bio onako zuckast..
    Otisla nakon 3dana na na ctg i na pregled ja otvorena 3prsta i odmah taj dan imala carski jer nisam smjela prirodno

Da znam, ne mora odmah sve krenuti. Ali onako trzne me s tim i nista, zatisje 😅 ali sam ok, opustena. Sutra imam pregled pa me bas zanima situacija 😊

24.12.2022. 💙

Baćo
    14. Prosinac 2022. 16:43

Ana_

Pa da, to sam i ja skuzila. Zapravo steta da neka osoba koja nekom mozda i moze dat dobar savjet i kritiku to iznosi na totalno krivi i grozan nacin. Nekom ljutnjom i gorcinom. Ne razumim zasto netko ima takav stav :/ ali dobro, sto ja tu mogu, samo preskocit takav komentar i tjt 😄

24.12.2022. 💙

keti91
    14. Prosinac 2022. 16:51

proljetnica1

Problemi s leđima ( bas nikakvi, od išijasa do diskus hernije) nisu indikacija za carski. To sto si ti bas htjela carski i prijetila liječnicima je drugi par rukava. Na kraju problemi s ranom, obično to hoće tako kad se ide na bespotrebne carski

Vidim da si pametnija od svakog doktora..idi se draga moja ljeci jer ti fali ocito u glavi...
    Prvo upoznaj sta je bilo pa onda pisi..
    A da si cista u glavi nisi 

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• ikica_90
    14. Prosinac 2022. 17:32

Lonmi

Evo me drage cure, nikako se javiti.
    Moj porod je bio brz, 2h je trajalo, ali induciran. Dosla sam na pregled sa skoro 8cm otvorenosti ali naravno bez trudova.
    Curka je vec skoro 4kg imala tako da i dobro da nismo duze cekali jer sam i sad zaradila rupturu 2 stupnja i vec 2 dana se tesko dizem, procijenili su ju puno manju. Izgon je bio tezak, ovo drugo izdrzivo.
    Queen cestitam ti od srca, evo docekale i mi 😂
    Lavendera bilo mi je dosta trudnoce 😂, do Bozica bi prosvikala 😂😂
    Nadam se da u cetvrtak idemo tati i seki doma 😊

Hej, drago mi je da je brzo sve se odvilo, a žao mi je zbog rupture.
    Ako nije preosobno, što znači ruptura 2 stupnja? 
    Jesi ti ikako po nečemu slutila da si toliko otvorena?
    Hvala

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermia

AIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

BlairWaldorf
    14. Prosinac 2022. 18:17

Baćo

keti91

Baćo

Evo mene s prvim znakovima 💪🏽 Nije krvav, ne znam da li treba uvik bit i krvav ali mi je ovo sad sigurno bio sluzni cep 🕵️‍♀️💧
    Ali nistaaa ne boli niti osjecam

Nece to odmah krenuti,nemora biti krvav meni je bio onako zuckast..
    Otisla nakon 3dana na na ctg i na pregled ja otvorena 3prsta i odmah taj dan imala carski jer nisam smjela prirodno

Da znam, ne mora odmah sve krenuti. Ali onako trzne me s tim i nista, zatisje 😅 ali sam ok, opustena. Sutra imam pregled pa me bas zanima situacija 😊

Ti si mi po datumu najbliža. Ja bila danas na pregledu, sve stima- zatvorena nema trudova. Sinoć me malo stezao trbuh, mislim da su to ove lažne kontrakcije. Iako , gledala sam ctg dok je radio i ovo što pokazuje kontrakcije maternice je bilo i preko 30 u nekim momentima dok zadnji put nije prelazilo 7 znači da se nešto pomiče 🤷 ugl. Ne mogu spavati navečer , zaspim tek iza 3 i dizem se kasnije. Bitno da spavam ali mi se poremetio bioritam skroz 😑

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.