Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavendera
    13. Prosinac 2022. 19:13

Lonmi i Queen_of_North cure drage pa cestitam vam na vasim smotuljcima!!♥️♥️ Docekale ste i vas dvije🤭🤭
    Lonmi a vec si mislila do Bozica "gustat" i ostat trudna nekim cudom do 45 tjedna hahahaha 
    Jedva se curka dala nagovorit van huh?😂
    Nadam se da se nisi namucila, kad uspijes napisi a ja kad uspijem prolistat cu da vidim kako ti je prosao porod! Drzim palceve da ste cim prije doma na okupu sa ostatkom obitelji koja vas ceka🥰🥰💖
    Ostale curee koje cekate i iscekujete, sretnoooo!!🤞🏻
    Upadam kao padobranac kad i koliko stignem a to je malo i nikako😂
    Puse svima😘😘

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Queen_of_North
    13. Prosinac 2022. 19:25

Hvala Lavendera, i mene zanima sto je s Lonmi i kako je bilo na porodu❤️❤️

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

• leptirić007
    13. Prosinac 2022. 20:26

Evo i mene s pregleda od socijalne...dobila sam uputnicu za bolnicu, otvoreno mi je bolovanje i dobila sam nalog za mirovanje bar do pregleda u bolnici...veli da mi je nalaz kao u drugorotkinje...cerviks 1 prst uloživ i smekšan...veli da izdržite bar do 37. tjedna... sutra se naručujem u trudničku ambulantu i moram se natjerati sad fkt mirovati

• proljetnica1
    13. Prosinac 2022. 20:53

Mirovanje u 35.tjednu trudnoće zbog “ulozivosti i smeksanog cerviksa”?? 🤦‍♀️ Ponašaj se sasvim normalno, nikakvo mirovanje. 

Inna_92
    13. Prosinac 2022. 21:25

Queen i Lonmi čestitam ! 🥰
    Leptirić007 bit će sve dobro, samo slušaj savjete svoje ginekologinje. 👍

👩 31 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 37 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF - 4 🐧🐧🐧🐧*4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙

• leptirić007
    13. Prosinac 2022. 22:13

Inna_92

Queen i Lonmičestitam ! 🥰
    Leptirić007bit će sve dobro, samo slušaj savjete svoje ginekologinje. 👍

Naravno...na ništa drugo ni ne pomišljam, ak mogu svojim ponašanjem utjecat na to da smanjim kasnije probleme malene onda će to tako i biti...ak to znači strogo mirovanje onda bi strogo mirovala...pitala sam ju kaj joj znači mirovanje pa je rekla bez fizičkog napora, bez dizanja teškog i da ne idem baš van na ovu hladnoću...sutra idem odraditi laboratorij kaj mi je dala, hzzo s otvaranjem porodiljnog i doma odmaranje

Lonmi
    14. Prosinac 2022. 03:18

Evo me drage cure, nikako se javiti.
    Moj porod je bio brz, 2h je trajalo, ali induciran. Dosla sam na pregled sa skoro 8cm otvorenosti ali naravno bez trudova.
    Curka je vec skoro 4kg imala tako da i dobro da nismo duze cekali jer sam i sad zaradila rupturu 2 stupnja i vec 2 dana se tesko dizem, procijenili su ju puno manju. Izgon je bio tezak, ovo drugo izdrzivo.
    Queen cestitam ti od srca, evo docekale i mi 😂
    Lavendera bilo mi je dosta trudnoce 😂, do Bozica bi prosvikala 😂😂
    Nadam se da u cetvrtak idemo tati i seki doma 😊

Martina2020
    14. Prosinac 2022. 05:41

Lonmi drago mi je da je bar bilo brzo gotovo, makar ruptura ne zvuci lijepo, ali bude i to proslo... Pretpostavlja da nist od epiduralne na 8 cm? Kak su bile babice ovog puta? Koji doktor ti je vodio porod? Ja sam gore na 4.katu, cujem bebice kak se placu dolje 😊

santina
    14. Prosinac 2022. 05:56

Dobro jutro curo. Cekam nalaze krvi i u zavisnosti od toga idem na porod. Inducirani. Nadat se da necu zavrsit na carskom. Juce su mi trombociti bili svega 70, pa su mi dali kortikosteroide. Ne smijem na carski sa njima ispod 90. 
    Drzite mi fige i.... nadam se da se javljamo sa drugog odjela i bebicom u rukama. 

Martina2020
    14. Prosinac 2022. 06:44

Santina sretno 🍀🍀🤞 bas sam si mislila ne javljas se, mozda si vec rodila.. samo hrabro, ako ides na inducirani s 1 cm otvorenosti, moja topla preporuka, trazi epiduralnu. Pripremi se psihički da to nije gotovo brzo, ali nikad se ne zna kak cije tijelo reagira. Ja sam prosli porod krenula isto tak, s 1 cm na drip i proslo je , izdrzis sve, ali bilo je znaci ujutro od poslije vizite do kraja smjene, do 18:40, zato iz iskustva, sad bih u istoj situaciji trazila epidural. Javi se i sretno ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.