Dobro jutro curo. Cekam nalaze krvi i u zavisnosti od toga idem na porod. Inducirani. Nadat se da necu zavrsit na carskom. Juce su mi trombociti bili svega 70, pa su mi dali kortikosteroide. Ne smijem na carski sa njima ispod 90.
Drzite mi fige i…. nadam se da se javljamo sa drugog odjela i bebicom u rukama.
Jutro santina, zelim ti svu srecu da sve prode uredu 🙏🏽♥️
24.12.2022. 💙
Dobro jutro curo. Cekam nalaze krvi i u zavisnosti od toga idem na porod. Inducirani. Nadat se da necu zavrsit na carskom. Juce su mi trombociti bili svega 70, pa su mi dali kortikosteroide. Ne smijem na carski sa njima ispod 90.
Santina, sretno ♥️
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Sretno!
Meni je vodenjak pukao oko 7 ujutro, a nisam imala svoje trudove, isto 1cm otvorena. Dali su mi gel 1x, i oko 13h su poceli trudovi, i krenula sam se otvarati. Oko 19h sam bila 5cm otvorena, dobila epiduralnu, i tek onda drip intravenozno. Nisam osjetila skoro nista do izgona, 2 doze epiduralne sam dobila, kad je prestala djelovat prva, dali su jos. Rodila sam u 1:24 ujutro. Znaci cca 12h trudova, ali nisu svih 12 bili bolni, boljelo je mozda zadnjih sat i pol.
Tako da moja topla preporuka za epiduralnu, i slobodno trazit jos... ❤️
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Martina evo iskreno nisam ni trazila epiduralnu, nisam dobila nista protiv bolova. Bila sam otvorena do kraja skoro odmah, samo je izgon bio problem jer je beba ispala puno veca.
Sretno, ja pijem 20mg svaki dan i za sad se trombociti drze na 100-110. Nadam se da ce i tebi 💪
Čestitke curkama na prinovama💜✨...svu sreću drugima još u procesu🙏🏽💪🏽
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽
Evo mene s prvim znakovima 💪🏽 Nije krvav, ne znam da li treba uvik bit i krvav ali mi je ovo sad sigurno bio sluzni cep 🕵️♀️💧
Ali nistaaa ne boli niti osjecam
24.12.2022. 💙
Evo mene s prvim znakovima 💪🏽 Nije krvav, ne znam da li treba uvik bit i krvav ali mi je ovo sad sigurno bio sluzni cep 🕵️♀️💧
Ali nistaaa ne boli niti osjecam
Nece to odmah krenuti,nemora biti krvav meni je bio onako zuckast..
Otisla nakon 3dana na na ctg i na pregled ja otvorena 3prsta i odmah taj dan imala carski jer nisam smjela prirodno
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji