![](/media/img/4a/ab/c6eac7aad6fbd901ddf7.jpeg)
Evo kratko od mene. Nas decko vec je dosao 🤗
Usla u boks u 22:00, rodila u 22:20 prirodno. U soku sam jos kako je sve prebrzo islo, bolili su bas zadnjih par trudova ali opet ne prestrasno kao na prvom porodu. Mali je super, ciki sada.
Javim sutra detaljnije i ako kog sto zanima, pisite 🤗
E da, cijeli dan sam radila čučnjeve, mora biti da je to pokrenulo porod 😀
Čestitke 🥳🎊 porod za poželjeti 😁 želim brz oporavak i povratak kući 😘
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermia
AIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Lomni,Queen cestitam na bebicama.Želim vam brz oporavak.😘
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Keti nadam se da si dobro, kaj doktor veli?
Dobro sam,al jos uvijek curi taj ko sekret onako prozirno-zuti sada..
Sve je uredu kazu nema.crvenila nit ista,moze se eto desiti kazu.
Moram tusirat ranu,mirovati sto je nemoguce.kraj male bebe..
I spricat oktaniseptom i to je to zarast ce kazu
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Evo kratko od mene. Nas decko vec je dosao 🤗
Usla u boks u 22:00, rodila u 22:20 prirodno. U soku sam jos kako je sve prebrzo islo, bolili su bas zadnjih par trudova ali opet ne prestrasno kao na prvom porodu. Mali je super, ciki sada.
Javim sutra detaljnije i ako kog sto zanima, pisite 🤗
E da, cijeli dan sam radila čučnjeve, mora biti da je to pokrenulo porod 😀
Oh Queen, nek je živ i zdrav, brz vam oporavak♥️♥️♥️
Kakav lijep rasplet
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Evo malo cu detaljnije,miš je zaspao upravo pa da napišem kako je bilo.
Znači u 18:00 mi je lagano curila voda, izaslo je malo tople tekucine,nisam bila sigurna sto je medjutim kako je nastavilo i dalje pretpostavila sam da je plodna voda. Nije bilo filmski nego lagano kapanje te plodne vode. Oko 21:00 smo odlucili ici,nisam htjela vise cekati da ne bi se bilo sto zakompliciralo, iako je voda bila prozirna bez mirisa. Imala sam lagane nepravilne trudove, mislila sam da su lazni trudovi jer su trajali po 15ak sekundi i nisu bili nista narocito bolni.
U bolnicu smo stigli oko 21:30, tu su mi vec jaci trudovi poceli da sam pocela njihati kukovima da si olaksam, kazem jaci trudovi ali nista prestrasno, ja sam tad mislila da sam negdje 4 prsta otvorena, cinilo mi se da me ceka jos dug put do izgona. Uglavnom ti trudovi su se pojacavali i oko 22:00 konacno stizem na red da me zavedu u administraciju (bile su 3 zenice prije mene) gdje mi kazu da ssm otvorena 7 prstiju, nema klizme ni icega nego direkt u boks. Tu su vec bas postajali jaci bolovi, ali opet nista prestrasno. Usla u boks, isli me spojiti na ctg,ja ne mogu mirovati od trudova, dolazi doktor, kaze dizite je s ctga, otvorena je 10 prstiju, dite ce sad van. Ja onako u nevjerici, pa gdje su oni ludjacki trudovi na dripu.... I u tri truda maleni je izasao. Tocno u 22:20.
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Kako sam tiskala jako, tako sam opet rezana i popucala sam, medjica se nije stigla rasiriti, sivanje me boljelo jer sam sivana kad sam vec bila hladna i naravno,na zivo 🤯
Suprug je trebao biti pratnja na porodu, on je krenuo kuci kad me 'predao' administraciji jer sml oboje mislili nece porod tako brzo, roditi cu sutra medjutim sve se odvilo nevjerojatno brzo. Tako da on nije uopce stigao, ja sam vec rodila, ali je dosao kasnije i bio malo s nama, to mi je bilo super.🤗
Uglavnom, velika razlika s prvim porodom, trudovi su bili minimalno bolni, znaci na dripu boli 1000 puta vise, ovo je sve islo podnosljivo. Tako da moj savjet dok god moze duze s prirodnim trudovima jer je razlika ooogromnaaa.
Taj cijeli dan sam radila cucnjeve kako bih potakla porod, sad jeli to ubrzalo ne znam, valjda je 🤗
Svakako zelim svima ovako brz i uspjesan porod.
Hvala svima na cestitkama i dobeim zeljama ❤️😍
2020- Nase prvo sunce ❤️
Drago mi je što je sve prošlo, nije neki divan scenarij, ali dobro, opet imaš pozitivnih iskustava od sinoć....
Ne volim to što ne zovu doktora odmah, citala sam da babice po nekoliko puta gledaju koliko je žena otvorena i pogrešno procijene ..
Mislim da općenito žene nije strah poroda, nego ponižavanja, nemogućnosti izboriti se za sebe..
Ali ajde, malo se pomičemo, valjda će naše kćerke rađati u boljim uvjetima....
Kako je beba?
ZM 7.3
Drago mi je što je sve prošlo, nije neki divan scenarij, ali dobro, opet imaš pozitivnih iskustava od sinoć….
Ne volim to što ne zovu doktora odmah, citala sam da babice po nekoliko puta gledaju koliko je žena otvorena i pogrešno procijene ..
Mislim da općenito žene nije strah poroda, nego ponižavanja, nemogućnosti izboriti se za sebe..
Ali ajde, malo se pomičemo, valjda će naše kćerke rađati u boljim uvjetima….
Kako je beba?
Pa iskreno imam niže kriterije za nase zdravstvo hehe, naspram prvog poroda ovo mi je bilo divno, ali iskreno je. Naravno da se da naci hrpa propusta, ali u usporedbi s prvim je ipak puno bolje.
Beba je super , nije pospan od poroda, odmah je trazio ciku i cijelu noc nije me pusta,nije da ima mlijeka ali se utjesi tako 😀😀 cim ga odmaknem od sebe, plače ... Mamin sin 😍❤️
Predivan mi je, izljubila sam ga jedno tisucu puta, obozavam ga gledati... onaj miris bebe mi je fantastičan 😍😍😍
Nadam se da ce i tebi bebica brzo stici 😍
2020- Nase prvo sunce ❤️
Drago mi je što je sve prošlo, nije neki divan scenarij, ali dobro, opet imaš pozitivnih iskustava od sinoć….
Ali ajde, malo se pomičemo, valjda će naše kćerke rađati u boljim uvjetima….
Kako je beba?
Pa iskreno imam niže kriterije za nase zdravstvo hehe, naspram prvog poroda ovo mi je bilo divno, ali iskreno je. Naravno da se da naci hrpa propusta, ali u usporedbi s prvim je ipak puno bolje.
Beba je super , nije pospan od poroda, odmah je trazio ciku i cijelu noc nije me pusta,nije da ima mlijeka ali se utjesi tako 😀😀 cim ga odmaknem od sebe, plače … Mamin sin 😍❤️
Predivan mi je, izljubila sam ga jedno tisucu puta, obozavam ga gledati… onaj miris bebe mi je fantastičan 😍😍😍
Nadam se da ce i tebi bebica brzo stici 😍
🥰🥰🥰🥰🥰 Koja milina čitati..♥️
Sad me nešto baš lomi preko leđa, nadam se da je to to, i da bude prije utakmice 😅...
ZM 7.3
Je li ti bilo starije dijete u posjeti 🥰?
ZM 7.3
Sortiraj odgovore
Najstariji