Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    14. Prosinac 2022. 19:09

ikica_90

Lonmi

Evo me drage cure, nikako se javiti.
    Moj porod je bio brz, 2h je trajalo, ali induciran. Dosla sam na pregled sa skoro 8cm otvorenosti ali naravno bez trudova.
    Curka je vec skoro 4kg imala tako da i dobro da nismo duze cekali jer sam i sad zaradila rupturu 2 stupnja i vec 2 dana se tesko dizem, procijenili su ju puno manju. Izgon je bio tezak, ovo drugo izdrzivo.
    Queen cestitam ti od srca, evo docekale i mi 😂
    Lavendera bilo mi je dosta trudnoce 😂, do Bozica bi prosvikala 😂😂
    Nadam se da u cetvrtak idemo tati i seki doma 😊

Hej, drago mi je da je brzo sve se odvilo, a žao mi je zbog rupture.
    Ako nije preosobno, što znači ruptura 2 stupnja?
    Jesi ti ikako po nečemu slutila da si toliko otvorena?
    Hvala

Nisam, ja evo uopce ne dobivam trudove. Cak su mi i na dripu bili onako, boljeli da me trgalo, a opet nisu bili dovoljno jaki za izgon pa sam se namucila. 
    Jao ne znam ti tocno, dosta sam jako pukla od međice prema anusu, evo ide treci dan, a ja jos ne mogu ni pomisliti da bi sjela.

Queen_of_North
    14. Prosinac 2022. 20:32

Lonmi

ikica_90

Lonmi

Evo me drage cure, nikako se javiti.
    Moj porod je bio brz, 2h je trajalo, ali induciran. Dosla sam na pregled sa skoro 8cm otvorenosti ali naravno bez trudova.
    Curka je vec skoro 4kg imala tako da i dobro da nismo duze cekali jer sam i sad zaradila rupturu 2 stupnja i vec 2 dana se tesko dizem, procijenili su ju puno manju. Izgon je bio tezak, ovo drugo izdrzivo.
    Queen cestitam ti od srca, evo docekale i mi 😂
    Lavendera bilo mi je dosta trudnoce 😂, do Bozica bi prosvikala 😂😂
    Nadam se da u cetvrtak idemo tati i seki doma 😊

Hej, drago mi je da je brzo sve se odvilo, a žao mi je zbog rupture.
    Ako nije preosobno, što znači ruptura 2 stupnja?
    Jesi ti ikako po nečemu slutila da si toliko otvorena?
    Hvala

Nisam, ja evo uopce ne dobivam trudove. Cak su mi i na dripu bili onako, boljeli da me trgalo, a opet nisu bili dovoljno jaki za izgon pa sam se namucila.
    Jao ne znam ti tocno, dosta sam jako pukla od međice prema anusu, evo ide treci dan, a ja jos ne mogu ni pomisliti da bi sjela.

Draga Lonmi, ne mogu ni ja sjesti uopce od poroda, sve mi je u polulezecem polozaju, za sjedenje ne mogu ni pomisljati. Ja sam imala epiziotomiju ali me isto boli od medjice do anusa, strah me uopce pitati gdje sam uz epizio sve pukla.
    Nadam se da ce nam to sve brzo proci jer bas je nezgodno brinuti o bebi dok smo i same polupokretne.

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

santina
    14. Prosinac 2022. 21:53

Evo da se javim da nam je stigla Stela danas u 11h. Hvala bogu, sve je dobro proslo. Trajalo je cca 2h, sa sivsnjem, jer sam malo popucala. O sjedenju jos ne razmisljam. 
     Serklaz nije bio skinut do kraja na kraju, i kad su to precvikali, vec sam bila 4cm otvorena. Probusili vodenjak, ukljucili drip i bilo je dosta brzo. Suprug je prisustvovao i bilo mi je zbog toga daleko lakse nego 1.porod.

Ostalim curkama zelim uspjesan zavrsetak trudnoce. A novopecenim mamama brz oporavak i uspostavljanje dojenja. 

• Ana_
    14. Prosinac 2022. 22:01

santina

Evo da se javim da nam je stigla Stela danas u 11h. Hvala bogu, sve je dobro proslo. Trajalo je cca 2h, sa sivsnjem, jer sam malo popucala. O sjedenju jos ne razmisljam.
    Serklaz nije bio skinut do kraja na kraju, i kad su to precvikali, vec sam bila 4cm otvorena. Probusili vodenjak, ukljucili drip i bilo je dosta brzo. Suprug je prisustvovao i bilo mi je zbog toga daleko lakse nego 1.porod.

Ostalim curkama zelim uspjesan zavrsetak trudnoce. A novopecenim mamama brz oporavak i uspostavljanje dojenja.

Čestitke na prinovi ❤️❤️❤️
    Sad odmor i onda kući tati 😍😍😍😍

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙

04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌

01/2025 novi postupak

Queen_of_North
    14. Prosinac 2022. 22:02

santina

Cestitam ti❤️❤️❤️ sto brzi oporavak zelim 😍😍

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

lil_me
    14. Prosinac 2022. 22:12

santina

Čestitke Santina, nek je živa i zdrava beba ♥️
    Brz vam oporavak...
    Kod mene ništa, sutra pregled...

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Baćo
    14. Prosinac 2022. 22:41

BlairWaldorf

Baćo

keti91

Baćo

Evo mene s prvim znakovima 💪🏽 Nije krvav, ne znam da li treba uvik bit i krvav ali mi je ovo sad sigurno bio sluzni cep 🕵️‍♀️💧
    Ali nistaaa ne boli niti osjecam

Nece to odmah krenuti,nemora biti krvav meni je bio onako zuckast..
    Otisla nakon 3dana na na ctg i na pregled ja otvorena 3prsta i odmah taj dan imala carski jer nisam smjela prirodno

Da znam, ne mora odmah sve krenuti. Ali onako trzne me s tim i nista, zatisje 😅 ali sam ok, opustena. Sutra imam pregled pa me bas zanima situacija 😊

Ti si mi po datumu najbliža. Ja bila danas na pregledu, sve stima- zatvorena nema trudova. Sinoć me malo stezao trbuh, mislim da su to ove lažne kontrakcije. Iako , gledala sam ctg dok je radio i ovo što pokazuje kontrakcije maternice je bilo i preko 30 u nekim momentima dok zadnji put nije prelazilo 7 znači da se nešto pomiče 🤷 ugl. Ne mogu spavati navečer , zaspim tek iza 3 i dizem se kasnije. Bitno da spavam ali mi se poremetio bioritam skroz 😑

Pratimo se ☝🏼 Jaoo iza 3h 😶 strasnoo.. ja npr zaspem oko 22h ali do 4 maxx spavam iza toga nema sanse. A mislim se sta da radim od te ure, ionako mi je dug dan :/
    Ja sam sutra na pregledu, bas me zanima sta ce reci jer kod mene nikad nikakvih znakova nema s tim da sam i do zadnjeg dosta zatvorena… javim :)

24.12.2022. 💙

Baćo
    14. Prosinac 2022. 22:43

Santina cestitam na bebici! ♥️

24.12.2022. 💙

BlairWaldorf
    15. Prosinac 2022. 00:18

Baćo

BlairWaldorf

Baćo

keti91

Baćo

Evo mene s prvim znakovima 💪🏽 Nije krvav, ne znam da li treba uvik bit i krvav ali mi je ovo sad sigurno bio sluzni cep 🕵️‍♀️💧
    Ali nistaaa ne boli niti osjecam

Nece to odmah krenuti,nemora biti krvav meni je bio onako zuckast..
    Otisla nakon 3dana na na ctg i na pregled ja otvorena 3prsta i odmah taj dan imala carski jer nisam smjela prirodno

Da znam, ne mora odmah sve krenuti. Ali onako trzne me s tim i nista, zatisje 😅 ali sam ok, opustena. Sutra imam pregled pa me bas zanima situacija 😊

Ti si mi po datumu najbliža. Ja bila danas na pregledu, sve stima- zatvorena nema trudova. Sinoć me malo stezao trbuh, mislim da su to ove lažne kontrakcije. Iako , gledala sam ctg dok je radio i ovo što pokazuje kontrakcije maternice je bilo i preko 30 u nekim momentima dok zadnji put nije prelazilo 7 znači da se nešto pomiče 🤷 ugl. Ne mogu spavati navečer , zaspim tek iza 3 i dizem se kasnije. Bitno da spavam ali mi se poremetio bioritam skroz 😑

Pratimo se ☝🏼 Jaoo iza 3h 😶 strasnoo.. ja npr zaspem oko 22h ali do 4 maxx spavam iza toga nema sanse. A mislim se sta da radim od te ure, ionako mi je dug dan :/
    Ja sam sutra na pregledu, bas me zanima sta ce reci jer kod mene nikad nikakvih znakova nema s tim da sam i do zadnjeg dosta zatvorena… javim :)

Ajde javi ! 

Santina čestitke ❤️

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Lonmi
    15. Prosinac 2022. 00:27

Santina cestitke, napokon je gotovo 😊
    Queen ja se nadam da sutra idemo doma, malo mi je zuta danas, nadam se da je ostalo onako nisko, da ne moramo ostajati na foto terapiji. Sad sam nazicala malo dohrane da se lakse pokaka jer se i tako taj bilirubin izlucuje, pa se nadam najboljem. Samo sto je doslo i meni mlijeko, a ona sad spava nahranjena 😂.
    Kako je kod vas stanje, kad idete kuci? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.