Drago mi je što je sve prošlo, nije neki divan scenarij, ali dobro, opet imaš pozitivnih iskustava od sinoć….
Ne volim to što ne zovu doktora odmah, citala sam da babice po nekoliko puta gledaju koliko je žena otvorena i pogrešno procijene ..
Mislim da općenito žene nije strah poroda, nego ponižavanja, nemogućnosti izboriti se za sebe..
Ali ajde, malo se pomičemo, valjda će naše kćerke rađati u boljim uvjetima….
Kako je beba?
Pa iskreno imam niže kriterije za nase zdravstvo hehe, naspram prvog poroda ovo mi je bilo divno, ali iskreno je. Naravno da se da naci hrpa propusta, ali u usporedbi s prvim je ipak puno bolje.
Beba je super , nije pospan od poroda, odmah je trazio ciku i cijelu noc nije me pusta,nije da ima mlijeka ali se utjesi tako 😀😀 cim ga odmaknem od sebe, plače … Mamin sin 😍❤️
Predivan mi je, izljubila sam ga jedno tisucu puta, obozavam ga gledati… onaj miris bebe mi je fantastičan 😍😍😍
Nadam se da ce i tebi bebica brzo stici 😍
🥰🥰🥰🥰🥰 Koja milina čitati..♥️
Sad me nešto baš lomi preko leđa, nadam se da je to to, i da bude prije utakmice 😅...
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Je li ti bilo starije dijete u posjeti 🥰?
ZM 7.3
Je li ti bilo starije dijete u posjeti 🥰?
A nije, djeci su zabranjene posjete, tako da ce samo doci tata. Ma i to mi je super, starijeg sam radjala kad je korona bila, posjete su bile strogo zabranjene svima.
Nadam se da cu sina vidjeti sto prije za koji dan kad izadjemo.
E bilo bi super da ti krene i zgotovi prije utakmice i jos da osvojimo, pa koje bi to veselje biloo🎉🎉🎉
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Lomni,Queen cestitaaaam na bebicama 🥰🥰
Želim vam brz oporavak!! 🙏🏽 😚
24.12.2022. 💙
Queen cestitam na bebici 🌹 super porod 😊
Ja ostala u dnevnoj na infuziji, bila mi je muka cijelu noc, jedno 10 puta na WC.u, i bolne kontrakcije ali potpuno nepravilne, a ujutro sam imala redovnu kontrolu i ctg pa su mi odlucili napraviti komplet nalaze i dati infuziju. Trudovi su ipak bili pravi jer sam od danas otvorena 1 cm, ali je sve stalo

Curee koje imate kroz 10 dana termin, kako se osjecate ima li kakvih naznaka?
Mene uhvatio isijas ☹️ a termin za 11 dana. Nadam se da ce proci do tad je ne znam kako bi rodila s nogom koju ne mogu skoro niti pomjerit …
24.12.2022. 💙
Baćo mene muci isijas cijelu trudnoću, lijeva noga, pomogne masaža, platim sat vremena i ko nova

Baćo mene muci isijas cijelu trudnoću, lijeva noga, pomogne masaža, platim sat vremena i ko nova
Ma daaaj? Sta stvarno. Nisam ni pomislila da bi masaza pomogla. Kakav je to stol za masazu za trudnice? Nemaju svake pa moram provjerit koji salon ima ili?
24.12.2022. 💙
A taj stol za trudnice za masažu ti je samo za zene koje hoce kompletnu masažu i leđa pa onda se ne moze lezati na trbuhu naravno, a za nogu je bas svejedno, legnes na bok ko na ctg.u, ovisno koju stranu treba. Meni je to stvarno super jer "razbije" taj zivac od kud bol krece i sva napetost ode

I ja imam "problema" s leđima, ništa ozbiljno ni dijagnoza, samo me bole zbog posla...
I išijas me je češće mučio u trudnoći, i uvijek nekako prodje, teško se bude ustati, hodati, okrenuti.. popusti do sljedećeg dana haha, i onda nekad nema po par dana..
Valjda me ne zašteka na porodu...
Svaku bol mislim eto ga, to su kontrakcije i bol u leđima se smiri 😏
A bas bi nam priredili lijepu dobrodošlicu vatrometom ako me zapadne večeras kad i utakmica 🤣
ZM 7.3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji