Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Queen_of_North
    13. Prosinac 2022. 12:22

lil_me

Je li ti bilo starije dijete u posjeti 🥰?

A nije, djeci su zabranjene posjete, tako da ce samo doci tata. Ma i to mi je super, starijeg sam radjala kad je korona bila, posjete su bile strogo zabranjene svima.
    Nadam se da cu sina vidjeti sto prije za koji dan kad izadjemo.
    E bilo bi super da ti krene i zgotovi prije utakmice i jos da osvojimo, pa koje bi to veselje biloo🎉🎉🎉

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Baćo
    13. Prosinac 2022. 12:52

Lomni,Queen cestitaaaam na bebicama 🥰🥰 
    Želim vam brz oporavak!! 🙏🏽 😚

24.12.2022. 💙

Martina2020
    13. Prosinac 2022. 13:13

Queen cestitam na bebici 🌹 super porod 😊
    Ja ostala u dnevnoj na infuziji, bila mi je muka cijelu noc, jedno 10 puta na WC.u, i bolne kontrakcije ali potpuno nepravilne, a ujutro sam imala redovnu kontrolu i ctg pa su mi odlucili napraviti komplet nalaze i dati infuziju. Trudovi su ipak bili pravi jer sam od danas otvorena 1 cm, ali je sve stalo 

Baćo
    13. Prosinac 2022. 13:17

Curee koje imate kroz 10 dana termin, kako se osjecate ima li kakvih naznaka? 
    Mene uhvatio isijas ☹️ a termin za 11 dana. Nadam se da ce proci do tad je ne znam kako bi rodila s nogom koju ne mogu skoro niti pomjerit … 

24.12.2022. 💙

Martina2020
    13. Prosinac 2022. 13:33

Baćo mene muci isijas cijelu trudnoću, lijeva noga, pomogne masaža, platim sat vremena i ko nova

Baćo
    13. Prosinac 2022. 13:34

Martina2020

Baćo mene muci isijas cijelu trudnoću, lijeva noga, pomogne masaža, platim sat vremena i ko nova

Ma daaaj? Sta stvarno. Nisam ni pomislila da bi masaza pomogla. Kakav je to stol za masazu za trudnice? Nemaju svake pa moram provjerit koji salon ima ili? 

24.12.2022. 💙

Martina2020
    13. Prosinac 2022. 14:09

A taj stol za trudnice za masažu ti je samo za zene koje hoce kompletnu masažu i leđa pa onda se ne moze lezati na trbuhu naravno, a za nogu je bas svejedno, legnes na bok ko na ctg.u, ovisno koju stranu treba. Meni je to stvarno super jer "razbije" taj zivac od kud bol krece i sva napetost ode

lil_me
    13. Prosinac 2022. 14:34

I ja imam "problema" s leđima, ništa ozbiljno ni dijagnoza, samo me bole zbog posla...  
    I išijas me je češće mučio u trudnoći, i uvijek nekako prodje, teško se bude ustati, hodati, okrenuti.. popusti do sljedećeg dana haha, i onda nekad nema po par dana.. 
    Valjda me ne zašteka na porodu...
    Svaku bol mislim eto ga, to su kontrakcije i bol u leđima se smiri 😏
    A bas bi nam priredili lijepu dobrodošlicu vatrometom ako me zapadne večeras kad i utakmica 🤣

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Baćo
    13. Prosinac 2022. 15:32

Poslala sam na par mista da vidim ima li ubrzo slobodno za masazu. Veselim se svakako masazi 🥰 

24.12.2022. 💙

BlairWaldorf
    13. Prosinac 2022. 17:39

Baćo

Curee koje imate kroz 10 dana termin, kako se osjecate ima li kakvih naznaka?
    Mene uhvatio isijas ☹️ a termin za 11 dana. Nadam se da ce proci do tad je ne znam kako bi rodila s nogom koju ne mogu skoro niti pomjerit …

Nema nikakvih naznaka 🤷 mene je ulovila prehlada par dana, trajalo je jer nisam posegnula za tabletama već narodna medicina. Pa me to malo izmučilo ali sad sam hvala bogu ok. 😄 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.