A snowwhite, baš sam se probudila s pitanjem kako si provela noć i jesi li rodila. Ne gine nam čekanje do okruglog termina kako izgleda.
A je li ti ctg zabilježio kakve trudove?
Je dva truda u roku od 8 minuta ali nisu jaka za radaonu 😅 i zato me neće 😭ja ne znam koliko jaka moraju biti sada čekam da me ponovno spoje na ctg pa će odlučiti šta samnom iako i ovi ovdje su bolni, čujem bebice u sobi do kako plaću 😭i mislim se tako će naše za koji dan ,ja ne živim blizu meni treba do bolnice 45 min tako da sam ja mislila bolje da ranije dođem nego da sam kući i sada nakraju možda me vrate kući da čekam jače trudove a valjda znaju šta rade i da nisam otvorena ništa kaže dr.
https://ibb.co/m9WM9j9 evo me u bolnici primljena trudovi su mi bili na 10 min ali kažu da nisam ništa otvorena pa sada čekam kako će biti razvoj situacije uglavnom rekli su mi dali ja znam kako izgledaju pravi trudovi 😅ja sam rekla da ne znam kako bih znala uglavnom ko menstrualni joj cure kako ću ja to 😭oprale su me emocije
Taman sam mislila pitati kakvi su osjećaji kad dodje do poroda… Uh…
Izdrzat ćeš, možda nije lijepo ali ja stalno zamišljam neke koje su rodile i mislim, ako su one mogle …. 🤣😅
Želim ti svu sreću, slušaj što govore, diši, ako si sama u sobu probaj mozda pogledati na yt, Bridget Taylor breathing, transition breathing, dva brza udaha na nos, pa dva brza izdaha na usta, usta u obliku slova O kod izdaha….
Sretno, izdrzi, stiže ti živo i zdravo dijete razlog za biti snažna i da izdržiš sve za oboje… ❤️
Tako sebi stalno vrtom po glavi, a vjerujem da će me oprati dobro kad dodje do poroda 😶😅
Pogledala sam video ali ja imam full plitak dah 😅nemam pojma kako ću tako znat disati 😩 hvala ti na savjetima i na podršci ❤️💖 mislim da nakraju ću morati kući čekat trudove 😩 jake
Snowwhite znam da ti se to mozda sad ne cini tako i da si jako uzbuđena i hoces bebicu odmah, ali kod kuce je to sve lakse izdrzati, ugodnije.
Razumijem jedino ovaj dio od 45min do bolnice, a vec sad imas trudice.
A gle, da stisne bas jako zvat ces hitnu i ici ce pred vas, to mislim kao onu zadnju opciju.
Pravi trudovi ti nisu kao lagani menstrualni, cak ni kao oni jaci menstrualni. To trga da ne mozes stajati, spusta te na koljena, sve se stisne na 60-70sek i zbilja je brutalno bolno. Izdrzivo za nas organizam, ali brutalno jako. Sve dok ti tipkas, jedes, hodas, nije to to.
Necu te uplasiti, hocu ti samo pomoci 😊
Snowwhite znam da ti se to mozda sad ne cini tako i da si jako uzbuđena i hoces bebicu odmah, ali kod kuce je to sve lakse izdrzati, ugodnije.
Razumijem jedino ovaj dio od 45min do bolnice, a vec sad imas trudice.
A gle, da stisne bas jako zvat ces hitnu i ici ce pred vas, to mislim kao onu zadnju opciju.
Pravi trudovi ti nisu kao lagani menstrualni, cak ni kao oni jaci menstrualni. To trga da ne mozes stajati, spusta te na koljena, sve se stisne na 60-70sek i zbilja je brutalno bolno. Izdrzivo za nas organizam, ali brutalno jako. Sve dok ti tipkas, jedes, hodas, nije to to.
Necu te uplasiti, hocu ti samo pomoci 😊
Ja kako sam čitala svakoj trudnici je drugačije 🥺 zavisi kako tko ima prag tolerancije na bol ja ima užas nisko 😩 nažalost i mene je od početka trudnoće bilo strah poroda i sada kada je blizu ne znam šta očekivati 😩
Snowwhite meni nije jasno kako bi ti kao prvorotka trebala znati kako izgledaju trudovi, bas su smijesni. Btw ja sam dosla 5cm otvorena i bez iti jednog truda i odlucili su me ostaviti i inducirati, tako da mi nije jasno zasto te salju, bas dodatni stres :/
30 g. oboje
OTP 9.11.
Baš to, nisu svima jednaka iskustva. I meni su u ponedjeljak zabilježili na ctgu nekoliko trudova, a ja ih uopće nisam osjetila. To baš ovisi od osobe do osobe. A onda se oni prave pametni i misle da zato jer oni sve to znaju da bi i mi trebale.
Pa da sam ja okružena rodiljama i bebama 8-10 sati na dan, znala bih i ja, ovako imam samo svoje mršavo iskustvo iz kojeg vučem.😂
Nemoj se stresirati i odi doma i složi kupku, doći će nam malci kroz koji dan. 😘
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
Ajoj showwhite, ma gledaj to sve s pozitivne strane. Možda bolje da pričekaš svoje tijelo da učini svoje nego da te tamo polegnu i priključe na drip ili neko čudo pa samo patiš više nego treba, a nisi ni otvorena. Hodaj i radi čučnjeve svaki put nakon tog truda/kontrakcije i samo opušteno i mirno. Jedino tako će ti tijelo reagirati ispravno, a svakako je bolje biti doma. Imaš vremena iako si udaljena dosta, ti trudovi svako 10 min dosta bole pa nema šanse da ih ne prepoznaš. Ja nisam prošla, samo pišem ono što su mi rekli. Nadam se da ti bebica stiže uskoro i puno sreće, sve će to biti u redu. Nema panike, vidi koliko nas je tu, možemo mi to sve.
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Ja vam nisam slala sliku svog malca jer ns volim stavljati na internet, a pogotovo ne na forum, al evo usput da vidite kako mi je gnijezdo dosad najbolja investicija. Cijeli je dan s nama u dnevnom, po noci u kreveticu 🤗
https://ibb.co/yf6pKFM
30 g. oboje
OTP 9.11.
Snowwhite kod tebe je pitanje sata 😀😀😀😀 samo hrabro i sretno ❤️
Evo mene u terminu. Nalaz: portio smekšana, skraćena, cc uloživ za vršak prsta. Otkucaji u redu, streptokok nije izoliran.
Sljedeći tjedan ctg.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Hvala svima što su mi potpora❤️https://ibb.co/MNLbg3n evo mjere sada će odlučiti dali ostajem ili idem kući ❤️pa javim
Sortiraj odgovore
Najstariji