Zna li netko iz Splita, kad treba doć u ctg u rodilište? Od koliko sati i je li se potrebno naručiti?
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Cure kada kažu da se krene u bolnicu kada su trudovi na koliko? Meni sada traje te kontrakcije svakih 1 h i traju oko 1min i nešto 🙈ne znam jesu pravi ili nisu nemam pojma
Cure kada kažu da se krene u bolnicu kada su trudovi na koliko? Meni sada traje te kontrakcije svakih 1 h i traju oko 1min i nešto 🙈ne znam jesu pravi ili nisu nemam pojma
Trudovi svako 10 do 5 minuta trajanja po 1min. Kad to osjetis onda pravac rodiliste, imas jos vremena ali moras bit pod nadzorom. Sretno ti!!! I javljaj 📲!
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Trudovi svako 10 do 5 minuta trajanja po 1min. Kad to osjetis onda pravac rodiliste, imas jos vremena ali moras bit pod nadzorom. Sretno ti!!! I javljaj 📲!
Hoću da javim se 😅 nego ako mi navečer ne bude češće sutra imam pregled 🙈
Snowwhite, prema ovome svemu, ti ćeš roditi vrlo brzo... sutra/prekosutra. 😊 Sretno! 👍
Ja bila danas prvi put na CTG, sve je stabilno, nema trudova. Uzeli mi bris na BHSB, još sam zatvorena, dečkić će još neko vrijeme biti unutra. Današnja težina oko 2700 g. 😄
👩 31 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 37 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF - 4 🐧🐧🐧🐧*4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
Bas nicega kod mene, ko gazela sam 😂
Kako ti je počelo s prošlom bebom porod 😅možda će biti uskoro 🥰🤗🤞i prije nego misliš
Snowwhite, prema ovome svemu, ti ćeš roditi vrlo brzo… sutra/prekosutra. 😊 Sretno! 👍
Ja bila danas prvi put na CTG, sve je stabilno, nema trudova. Uzeli mi bris na BHSB, još sam zatvorena, dečkić će još neko vrijeme biti unutra. Današnja težina oko 2700 g. 😄
Inna_92 hvalaaaaa🥰drži mi fige 🤞 da mi bude sve ok 😅 dečkić raste još će on narasti ako budeš rodila ovako u ovim tjednima ko ja meni je sutra dan pred termin 🙈ti imaš još točno mjesec dana možda prije rodiš 💙
Kako ti je počelo s prošlom bebom porod 😅možda će biti uskoro 🥰🤗🤞i prije nego misliš
Joj draga nikako, s 40+3 sam bez icega svojeg isla na inducirani porod. Znaci nista moje. Busenje vodenjaka, drip, bila sam unutra od 14h popodne do 1h ujutro. Oko 18h su pojacali drip i od onda je bilo uffff.
Zato bi sad da krene samo 🥴
Joj draga nikako, s 40+3 sam bez icega svojeg isla na inducirani porod. Znaci nista moje. Busenje vodenjaka, drip, bila sam unutra od 14h popodne do 1h ujutro. Oko 18h su pojacali drip i od onda je bilo uffff.
Zato bi sad da krene samo 🥴
Držim fige 🤞 da ovaj put ti bude drugačije vjerujem da hoće jer kažu da je drugi porod lakši,da dobiješ svoje trudove i da ti bude lakše 🤗i brže
Sortiraj odgovore
Najstariji