Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angeleyes
    29. Studeni 2022. 17:49

Zna li netko iz Splita, kad treba doć u ctg u rodilište? Od koliko sati i je li se potrebno naručiti?

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

snowwhite1410
    29. Studeni 2022. 19:40

Cure kada kažu da se krene u bolnicu kada su trudovi na koliko? Meni sada traje te kontrakcije svakih 1 h i traju oko 1min i nešto 🙈ne znam jesu pravi ili nisu nemam pojma 

Angeleyes
    29. Studeni 2022. 19:48

snowwhite1410

Cure kada kažu da se krene u bolnicu kada su trudovi na koliko? Meni sada traje te kontrakcije svakih 1 h i traju oko 1min i nešto 🙈ne znam jesu pravi ili nisu nemam pojma

Trudovi svako 10 do 5 minuta trajanja po 1min. Kad to osjetis onda pravac rodiliste, imas jos vremena ali moras bit pod nadzorom. Sretno ti!!! I javljaj 📲!

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

snowwhite1410
    29. Studeni 2022. 19:52

Angeleyes

snowwhite1410

Trudovi svako 10 do 5 minuta trajanja po 1min. Kad to osjetis onda pravac rodiliste, imas jos vremena ali moras bit pod nadzorom. Sretno ti!!! I javljaj 📲!

Hoću da javim se 😅 nego ako mi navečer ne bude češće sutra imam pregled 🙈

Lonmi
    29. Studeni 2022. 20:12

Bas nicega kod mene, ko gazela sam 😂

Inna_92
    29. Studeni 2022. 20:13

Snowwhite, prema ovome svemu, ti ćeš roditi vrlo brzo... sutra/prekosutra. 😊 Sretno! 👍
    Ja bila danas prvi put na CTG, sve je stabilno, nema trudova. Uzeli mi bris na BHSB, još sam zatvorena, dečkić će još neko vrijeme biti unutra. Današnja težina oko 2700 g. 😄 

👩 31 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 37 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF - 4 🐧🐧🐧🐧*4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙

snowwhite1410
    29. Studeni 2022. 20:30

Lonmi

Kako ti je počelo s prošlom bebom porod 😅možda će biti uskoro 🥰🤗🤞i prije nego misliš 

snowwhite1410
    29. Studeni 2022. 20:33

Inna_92

Snowwhite, prema ovome svemu, ti ćeš roditi vrlo brzo… sutra/prekosutra. 😊 Sretno! 👍
    Ja bila danas prvi put na CTG, sve je stabilno, nema trudova. Uzeli mi bris na BHSB, još sam zatvorena, dečkić će još neko vrijeme biti unutra. Današnja težina oko 2700 g. 😄

Inna_92 hvalaaaaa🥰drži mi fige 🤞 da mi bude sve ok 😅 dečkić raste još će on narasti ako budeš rodila ovako u ovim tjednima ko ja meni je sutra dan pred termin 🙈ti imaš još točno mjesec dana možda prije rodiš 💙

Lonmi
    29. Studeni 2022. 20:44

snowwhite1410

Lonmi

Kako ti je počelo s prošlom bebom porod 😅možda će biti uskoro 🥰🤗🤞i prije nego misliš

Joj draga nikako, s 40+3 sam bez icega svojeg isla na inducirani porod. Znaci nista moje. Busenje vodenjaka, drip, bila sam unutra od 14h popodne do 1h ujutro. Oko 18h su pojacali drip i od onda je bilo uffff.
    Zato bi sad da krene samo 🥴

snowwhite1410
    29. Studeni 2022. 20:53

Lonmi

snowwhite1410

Lonmi

Joj draga nikako, s 40+3 sam bez icega svojeg isla na inducirani porod. Znaci nista moje. Busenje vodenjaka, drip, bila sam unutra od 14h popodne do 1h ujutro. Oko 18h su pojacali drip i od onda je bilo uffff.
    Zato bi sad da krene samo 🥴

Držim fige 🤞 da ovaj put ti bude drugačije vjerujem da hoće jer kažu da je drugi porod lakši,da dobiješ svoje trudove i da ti bude lakše 🤗i brže 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.