Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Satsuke
    30. Studeni 2022. 13:51

Sretno snow. Javi nam svakako☺️

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

Angeleyes
    30. Studeni 2022. 14:03

Snow 🤞 🤞 🤞
    Kod mene i dalje ništa. Samo opet malo te bijele sluzi i to je to. Upravo obišla Tedi, Pepco i sve to gdje su ukrasi, baš se veselim svemu. 😍

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Satsuke
    30. Studeni 2022. 14:04

Btw ja sam zadnjih nekoliko dana skroz bez energije, boli me glava i osjećam se iscrpljeno. 

Ne znam kako bi u ovakvom stanju trebala imati snage za porod, nadam se da će se priroda i tijelo pobrinuti za to.

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

Queen_of_North
    30. Studeni 2022. 14:06

snowwhite1410

Hvala svima što su mi potpora❤️https://ibb.co/MNLbg3n evo mjere sada će odlučiti dali ostajem ili idem kući ❤️pa javim

Sretno snowwhite, javljaj nam razvoj situacije ❤️ i ako te posalju kuci,nemoj ocajavati, lakse je trudove proci kuci nego u bolnici, bar se meni tako cini...
    S pregleda sam stigla, sve ok ctg i uzv, iduci tjedan sam 40.tj 🥰🥰🥰 odbrojavanje pocinje 🤗

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Lonmi
    30. Studeni 2022. 14:09

Queen_of_North

snowwhite1410

Hvala svima što su mi potpora❤️https://ibb.co/MNLbg3n evo mjere sada će odlučiti dali ostajem ili idem kući ❤️pa javim

Sretno snowwhite, javljaj nam razvoj situacije ❤️ i ako te posalju kuci,nemoj ocajavati, lakse je trudove proci kuci nego u bolnici, bar se meni tako cini…
    S pregleda sam stigla, sve ok ctg i uzv, iduci tjedan sam 40.tj 🥰🥰🥰 odbrojavanje pocinje 🤗

Hocemo li mi do Bozica 😂😂

Angeleyes
    30. Studeni 2022. 14:14

Satsuke

Btw ja sam zadnjih nekoliko dana skroz bez energije, boli me glava i osjećam se iscrpljeno.

Ne znam kako bi u ovakvom stanju trebala imati snage za porod, nadam se da će se priroda i tijelo pobrinuti za to.

Kažu da dođe snaga baš u tom trenutku. Nemoj se forsirati, odmaraj kad ti traži tijelo i povremeno prošetaj. Trebat će energija za kasnije. Ja sam npr malo zadihana zbog pritiska tog, iako evo danas nisam loše. Možda se beba spustila još malo pa oslobodila prostor :) Svakako pazi na željezo, puno nas bebači crpe.

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

BlairWaldorf
    30. Studeni 2022. 14:42

snowwhite1410

Javljaj ❤️

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Queen_of_North
    30. Studeni 2022. 15:11

Lonmi

Queen_of_North

snowwhite1410

Sretno snowwhite, javljaj nam razvoj situacije ❤️ i ako te posalju kuci,nemoj ocajavati, lakse je trudove proci kuci nego u bolnici, bar se meni tako cini…

Hocemo li mi do Bozica 😂😂

I ja se pitam, ma moramo 🤗❤️

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

snowwhite1410
    30. Studeni 2022. 15:25

Ja sam glupa jer sam išla ranije 😩 tako da evo neće me pustiti kući jer hoće pratiti situaciju 😭 ostajem u bolnici 😭ja sam mislila da ću ostati ali ako rodim a ne ovako 😭pratit će mi trudove mogla sam biti kući bilo bi mi ljepše 😔

Lonmi
    30. Studeni 2022. 15:37

Snowwhite sad je tako kako je. Odmaraj, citaj, gledaj neki video sa disanjem, setaj po sobi. Prosla si termin bit ce to kroz koji dan.
    Uvijek mozes i otici kuci, al to onda moras potpisati. S obzirom da te bolovi samo zbunjuju neka te prate, znam da nije lako, ja uzasno mrzim bolnice.
    .
    Cure jel vas ima jos da i dalje podizete starije dijete? Jel to sad opasno pred kraj?
    Ja ju nekad jednostavno moram, nije precesto al desi se.
    Maloprije sam ju digla iz cucnja i malo me zaboljelo, nezz jel tu moze sad sta biti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.