![](/media/img/a1/d5/cdf97738b765276d4598.jpeg)
Pozdrav cure drage💖 Da se javim nakon gotovo 2 tj.. Cestitke od srca curama koje su rodile, nadam se da su vam porodi prosli dobro i da uzivate u mazenju sa svojim smotuljcima🥰 Cure koje su jos u iscekivanju drzim palceve da kada krene da sve i prode dobro🥰
Mi smo dobro, papamo, pajkimo, jedino nas je spopao soor. Na svu srecu odma smo se javili na pedijatriju i dobili terapiju kako curka tako i ja. Sam pocetak soora pa se ne bi trebalo dugo lijeciti. S jezika se gotovo sve povuklo ali su jos prisutne gljivice u pelenskoj regiji malo koje isto tretiramo. Curka je dobila preko 0.5kg u 2 tj, patronazna super zadovoljna kako napreduje. Velika seka je super prihvatila malu seku. Bolje nego sto smo mislili. I za sad ne pokazuje ljubomoru, a nastojimo da sudjeluje u gotovo svemu oko seke. Stalno je oko nje, mazi ju i pazi, kad seka place, zaplace i velika seka jer misli da malu nesto boli😂🥰
Lonmi, santina i ostale s kojima sam se pratila i mogla poistovjetiti, kako ste mi vi? 🥰💖
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Snowwhite sad je tako kako je. Odmaraj, citaj, gledaj neki video sa disanjem, setaj po sobi. Prosla si termin bit ce to kroz koji dan.
Uvijek mozes i otici kuci, al to onda moras potpisati. S obzirom da te bolovi samo zbunjuju neka te prate, znam da nije lako, ja uzasno mrzim bolnice.
.
Cure jel vas ima jos da i dalje podizete starije dijete? Jel to sad opasno pred kraj?
Ja ju nekad jednostavno moram, nije precesto al desi se.
Maloprije sam ju digla iz cucnja i malo me zaboljelo, nezz jel tu moze sad sta biti.
Ja dizem malog od 18 kilograma, sad je pogotovo u nekoj baby fazi, valjda kako kuzi da dolazi braco onda je i on odjednom postao beba, hoce se nositi, maziti, uspavljivati na rukama. I naravno nosim ga, sta cu🤗 mislim da nije opasno, da mi samo moze pomoc da se vise odmorim 🤗😊 valjda bi mi tijelo do sada signaliziralo nekakvu opasnost ako postoji zbog tog
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Lavendera drago mi je zbog tebe. Sa soorom smo se i mi borili. Rojazolom smo mazali i dugo je trajalo, i mene su bradavice peckale, bas dosadne te gljivice. Super da je seka dobro prihvatila, nadam se da ce i moja tako ❤️.
Samo se javi ❤️
Queen sve potpuno isto, baby faza i gratis mi nece spavati popodne, neda pelenu skinuti, ko da se inati 😒
Lavendera drago mi je zbog tebe. Sa soorom smo se i mi borili. Rojazolom smo mazali i dugo je trajalo, i mene su bradavice peckale, bas dosadne te gljivice. Super da je seka dobro prihvatila, nadam se da ce i moja tako ❤️.
Samo se javi ❤️
Queen sve potpuno isto, baby faza i gratis mi nece spavati popodne, neda pelenu skinuti, ko da se inati 😒
Joj, sad vidim falila sam natipkati... Htjedoh napisati da mi samo nošenje maloga moze pomoci da se vise otvorim a ne odmorim 😂😂😅🤦 kao ono tezina i pritisak djeluju na to 😂 mislim ne znam
A sto se tice faze, e da, e nece mijenjat pelene, e nece sad jesti meso nego samo krompire, sad za vrijeme rucka trazi sir i salamu, mislim ono..zabave nikad kraja 😂😂
Uglavnom se veseli braci, vec govori da ce sve dijelit s njim, hmmm bas me zanima kako ce to izgledati 😊
2020- Nase prvo sunce ❤️
Queen ma skuzila sam 😂, tesko da cemo mi se mi odmoriti 😂
Meni noge natecene ko balvani, od kuhanja, ciscenja danas, sad jos kupanje, spremanje na spavanje 😒
Moja pa hoce samo grasak, kruh i cokoladu 😂, a sad kako ce prihvatiti nezz, ona je jos mala 1,5g ima 😊
Mene bas zaboljelo prije kad sam ju digla pa mi samo proslo kroz glavu da si nebi kako naskodila,ali ne vjerujem.
Sutra pregled u bolnici 😒
Cure ja ne znam je li mi se ste trbuh ili beba nešto izvodi...
A vjerojatno nije trud čim se mislim je li 🤣🤣, kako kažu "znat ćeš" 🤣
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Jutro cure, kako ste danas? Mene je nekoliko puta oštro zabolilo kroz noć, ali danas kroz jutro sam opet ko nova.
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
Jutro cure, kako ste danas? Mene je nekoliko puta oštro zabolilo kroz noć, ali danas kroz jutro sam opet ko nova.
Danas ti je termin 🥰🥰🥰
Kod mene nista,nikakvih promjena, obavila spizu i dosla kuci, nema nikakvih promjena.
Lonmi, javi kako je pregled prosao 🤗
2020- Nase prvo sunce ❤️
Meni pritisak, malo jaci nego inace. Bila u kupovini i dobro mi doslo naslonit se na kolica u ducanu. Ostalo nista, ali kazu mi da mi se spustio stomak pa evo bas me zanima jel to to napokon. 😂
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Snow nam se ne javlja, možda se već druži sa svojom curicom.☺️
Da, danas mi je termin, al ništa novo se ne događa.😅
Čisto informativno, kad su vama radili uzv? Meni ga sad već 2-3 tj nisu napravili, pa ne znam dal da ga tražim ili ne. Ne znam kako inače gledaju plodnu vodu, je li ima mekonija i sl. A sutra imam termin samo za ctg, čak ni vag pregled ni uzv. Koliko su oni opušteni oko tog, toliko ja nisam😂
Angel, super da se spustio, znači da je u niskom startu.🤗 Men je i i dalje visoko.
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji