![](/media/img/86/e3/13a49ec5e9d3091ac605.jpeg)
Snow nam se ne javlja, možda se već druži sa svojom curicom.☺️
Da, danas mi je termin, al ništa novo se ne događa.😅
Čisto informativno, kad su vama radili uzv? Meni ga sad već 2-3 tj nisu napravili, pa ne znam dal da ga tražim ili ne. Ne znam kako inače gledaju plodnu vodu, je li ima mekonija i sl. A sutra imam termin samo za ctg, čak ni vag pregled ni uzv. Koliko su oni opušteni oko tog, toliko ja nisam😂
Angel, super da se spustio, znači da je u niskom startu.🤗 Men je i i dalje visoko.
Satsuke
Evo me da javim da sam dobro rodila nam se Viktorija 💓 3430 💖 noćas u 3 dok sam došla k sebi da napišem 💓
Čisto informativno, kad su vama radili uzv? Meni ga sad već 2-3 tj nisu napravili, pa ne znam dal da ga tražim ili ne. Ne znam kako inače gledaju plodnu vodu, je li ima mekonija i sl. A sutra imam termin samo za ctg, čak ni vag pregled ni uzv. Koliko su oni opušteni oko tog, toliko ja nisam😂
Angel, super da se spustio, znači da je u niskom startu.🤗 Men je i i dalje visoko.
Satsuke
Evo me da javim da sam dobro rodila nam se Viktorija 💓 3430 💖 noćas u 3 dok sam došla k sebi da napišem 💓
Cestitam na Viktoriji 🥰 jel sve uredu?
Brz oporavak ti zelim 😃☺️
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Satsuke
Cestitam na Viktoriji 🥰 jel sve uredu?
Brz oporavak ti zelim 😃☺️
Je sve je ok nije bilo onako kako sam zamišljala 😅 nisam dobila epiduralnu 🙈 sve prirodno 🙈 prije izgona mi dali drip i izgon je bio težak ali ovo drugo ništa strašno 💓ja sam bila jako jako uplašena pisati ću vam sve 😅
Nisam spavala uopće danas ni sinoć koma sam 😩 imam glavobolju i imam 3 šava 😔pa me to boli 😩
Snowhite, bas mi je drago da je sve ok, cestitam ti od srca ❤️❤️ kad stignes napisi nam sve kako je bilo 🥰
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Satsuke
Aaaaaa Snjeguljice moja ! Čestitam ti ❤️❤️❤️ predivno ! Kako je proslo ??? Sve me zanima.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Snow čestitke najveće i dobro nam došla mala Viktorija🥰
Napiši malo detalje kad stigneš i zašto nisi dobila epiduralnu, a do tad probaj odmorit i mazi se sa svojom curicom. Puno zagrljaja! I gle kako je malecka pogodila termin u sridu☺️☺️
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
Snowwhite baš si mi bila na umu cijelo vrijeme, čestitke i brz oporavak! 😃🥰😍
Kad se odmoriš napiši kako se odvijalo sve, kako je išlo s trudovima i sl...❤️
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji