Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    snowwhite1410
    01. Prosinac 2022. 20:27

Satsuke

Snow nam se ne javlja, možda se već druži sa svojom curicom.☺️
    Da, danas mi je termin, al ništa novo se ne događa.😅

Čisto informativno, kad su vama radili uzv? Meni ga sad već 2-3 tj nisu napravili, pa ne znam dal da ga tražim ili ne. Ne znam kako inače gledaju plodnu vodu, je li ima mekonija i sl. A sutra imam termin samo za ctg, čak ni vag pregled ni uzv. Koliko su oni opušteni oko tog, toliko ja nisam😂

Angel, super da se spustio, znači da je u niskom startu.🤗 Men je i i dalje visoko.

Satsuke
    Evo me da javim da sam dobro rodila nam se Viktorija 💓 3430 💖 noćas u 3 dok sam došla k sebi da napišem 💓

keti91
    01. Prosinac 2022. 20:36

snowwhite1410

Satsuke

Čisto informativno, kad su vama radili uzv? Meni ga sad već 2-3 tj nisu napravili, pa ne znam dal da ga tražim ili ne. Ne znam kako inače gledaju plodnu vodu, je li ima mekonija i sl. A sutra imam termin samo za ctg, čak ni vag pregled ni uzv. Koliko su oni opušteni oko tog, toliko ja nisam😂

Angel, super da se spustio, znači da je u niskom startu.🤗 Men je i i dalje visoko.

Satsuke
    Evo me da javim da sam dobro rodila nam se Viktorija 💓 3430 💖 noćas u 3 dok sam došla k sebi da napišem 💓

Cestitam na Viktoriji 🥰 jel sve uredu? 
    Brz oporavak ti zelim 😃☺️

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

snowwhite1410
    01. Prosinac 2022. 20:40

keti91

snowwhite1410

Satsuke

Satsuke

Cestitam na Viktoriji 🥰 jel sve uredu?
    Brz oporavak ti zelim 😃☺️

Je sve je ok nije bilo onako kako sam zamišljala 😅 nisam dobila epiduralnu 🙈 sve prirodno 🙈 prije izgona mi dali drip i izgon je bio težak ali ovo drugo ništa strašno 💓ja sam bila jako jako uplašena pisati ću vam sve 😅

snowwhite1410
    01. Prosinac 2022. 20:41

Nisam spavala uopće danas ni sinoć koma sam 😩 imam glavobolju i imam 3 šava 😔pa me to boli 😩

Queen_of_North
    01. Prosinac 2022. 20:55

Snowhite, bas mi je drago da je sve ok, cestitam ti od srca ❤️❤️ kad stignes napisi nam sve kako je bilo 🥰

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Lonmi
    01. Prosinac 2022. 21:06

Snowwhite cestitke ❤️
    Napisi nam sve kad mozes 😊❤️

Baćo
    01. Prosinac 2022. 21:08

Snowwhit cestitam ♥️♥️ Brz oporavak zelim 😊😊

24.12.2022. 💙

BlairWaldorf
    01. Prosinac 2022. 21:17

snowwhite1410

Satsuke

Satsuke

Aaaaaa Snjeguljice moja ! Čestitam ti ❤️❤️❤️ predivno ! Kako je proslo ???  Sve me zanima. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Satsuke
    01. Prosinac 2022. 21:18

Snow čestitke najveće i dobro nam došla mala Viktorija🥰
    Napiši malo detalje kad stigneš i zašto nisi dobila epiduralnu, a do tad probaj odmorit i mazi se sa svojom curicom. Puno zagrljaja! I gle kako je malecka pogodila termin u sridu☺️☺️

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

Angeleyes
    01. Prosinac 2022. 21:35

Snowwhite baš si mi bila na umu cijelo vrijeme, čestitke i brz oporavak! 😃🥰😍
    Kad se odmoriš napiši kako se odvijalo sve, kako je išlo s trudovima i sl...❤️

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.