Queen na ctgu je mala spavala, uvijek spava u to doba, nije ni krafna pomogla ni hladna voda, a pregled samo brzi uzv da vidi koliko ima plodne vode i da provjeri jel sve ok kad je ctg prespavala.
Ja ko gazela i dalje, mogu skakati, hodati, plesati.
Sta da sad radim, seks mi jedino preostaje, to nismo 😂.
Generalku mogu svaki dan raditi ionako kud mala prođe tu je sve puno igracki i svega 😂
Jedva cekam roditi, neka krene samo do termina 🙏
Satsuke plodnu vodu gledaju aminoskopom tek kad navrsis termin i samo ako si otvorena, inace ne mogu vidjeti. Preko uzv ne moze vidjeti boju plodne vode.
Hoce ti to sad sve provjeriti ako imas otvorenost, znam da ti nije svejedno, mi volimo vrtiti svasta po glavi, i meni ponekad prođe da nebi nesto bilo.
Za uzv mozes pitati jel bi ti napravili, a dolje bolje da cim manje cackaju, ako si i otvorena, a nema niceg, sta ce cackati, samo ces imati info i dalje cekati.
Bar te ne cackulaju i ne mrcvare 😂
Lonmi hvala ti na ovim infosima, sad mi je malo lakše.
Ma malo sam bila nervozna oko te razlike u pregledima između svog ginića i u bolnici. Imaš pravo da je bolje da se ne čačka previše, ali voljela bih da budu malo rječitiji kod tih pregleda.
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
Ma malo sam bila nervozna oko te razlike u pregledima između svog ginića i u bolnici. Imaš pravo da je bolje da se ne čačka previše, ali voljela bih da budu malo rječitiji kod tih pregleda.
Mene u bolnici kontroliraju već skoro 3 mjeseca (otkad sam bila hospitalizirana zbog krvarenja) i puno mi je ljepše nego kod moje gin 😁😁😁
Tu mi naprave uzv, ponekad cervikometriju i to je to. Mislim da mi ni jednom nisu radili vaginalni pregled (kod moje gin svaki put i spekulum i prsti). Draže mi je kad ne cackaju bez potrebe 😉
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌
01/2025 novi postupak
Ma nema na cemu. Znaju ta cackulanja biti dosta neugodna sad vec u terminu, ovisi i o doktoru, pa te onda boli, krvari, ovako bar ljepse provedes ostatak dana 😊
.
Cure jel bas svrbi trbuh? Ja se hocu strgati.
Bok cure 😊 navijate? 😄
Lonmi je bila guzva na ctg? Koji dr je bil? I kad ides opet? Ako ne rodis prije 😉
Mene u bolnici kontroliraju već skoro 3 mjeseca (otkad sam bila hospitalizirana zbog krvarenja) i puno mi je ljepše nego kod moje gin 😁😁😁
Tu mi naprave uzv, ponekad cervikometriju i to je to. Mislim da mi ni jednom nisu radili vaginalni pregled (kod moje gin svaki put i spekulum i prsti). Draže mi je kad ne cackaju bez potrebe 😉
Ja se isto od hospitalizacije kontroliram u bolnici s tim da meni rade uzv svaka 2tj jer provjeravaju protoke. Meni je dr. rekla da, sto se tice vaginalnog pregleda, bolje je da ne cackaju previse (to otprilike svaka 4tj).
Martina dr. Bilopavlovic. Idem za tj dana taman na termin. Pa nije strasna guzva, tj. danas nije bila, ali doktor ne dođe dok ne rjese vizite, tako da prije 9 ne mozes ocekivati pregled, a onda redom 😂.
Cure jel ide koja od vas u trudničku ambulantu na Sv. Duhu? Mene su pustili doma ali nastavljam tamo s kontrolama pa sam naručena sljedeći tjedan. Čula sam priče da se čeka satima, što mi je onako malo ironično budući da mi je doktorica tamo rekla strogo ležanje i bez sjedenja pa ne znam kako to točno izvesti u čekaonici
Sortiraj odgovore
Najstariji