Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angeleyes
    29. Studeni 2022. 12:22

ribic

https://ibb.co/Pc7R461

Evo nas

Čestitke!! I pre slatke ste sve i baš vas je lijepo vidjeti!  Sad ti želim brz oporavak od carskog tako da se možeš lijepo po komodu posvetiti svojim curicama! 

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Angeleyes
    29. Studeni 2022. 12:41

Satsuke i snowwhite, ima li pomaka? 😁 Meni jutros samo bijela sluz ostala i uz mali grč i to bi bilo to. Nakon toga ništa više. 🤭💃🏼

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

snowwhite1410
    29. Studeni 2022. 12:56

Angeleyes

Satsuke i snowwhite, ima li pomaka? 😁 Meni jutros samo bijela sluz ostala i uz mali grč i to bi bilo to. Nakon toga ništa više. 🤭💃🏼

Jutro 🤗😍 meni ima boli ko menstrualni bolovi svakih 1 h pa svakih 20 min nepravilno ako se ne pokrene noćas sutra imam zakazan pregled u bolnici pa ćemo vidjeti šta kaže dr ali očekujem da ću rodit sada kroz 2 -3 dana nadam se 🙈ubija me ovo iščekivanje .Tako ti je i meni bilo prvo pojačani bijeli iscjedak i onda samo od jednom taj sluzni čep i onda ti bolovi stisne se stomak bude ko Kamen i boli kao menstrualni i tada kada boli teško mi se pomaknuti , krenuti će to sigurno 😅😅😅😅mene je strah svega sva sam neka uplašena muž ide samnom na porod on je od danas samnom do sv.tri kralja samo da bude sve ok 😅

• ikica_90
    29. Studeni 2022. 13:11

ribic

Evo nas

Predivne ste 🥰 uživajte 😘

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermia

AIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

Lonmi
    29. Studeni 2022. 13:42

Cure jel i vama iscjedak nekad bijeli nekad zuckasti? Meni je sad gusti, sluzavi i zuckaviji, takav bar bude na ulosku. Pila sam taj antibiotik i ponekad kao da me svrbucka il vec to umislim.
    Bas bi mi sad gljivice trebale, a cesto su mi znale biti iza antibiotika 😡, bez obzira na probiotik. Nije za sad jos nista strasno, mislim da bi jako svrbilo da su gljive. 

💜Medenko
    29. Studeni 2022. 13:48

ribic

Jucer u 9:10 i 9:11 su u 37+1 stigle moje dvije ljepotice Nia i Kali. Sve ok proslo i danas me ceka najgori dio - ustajanje nakon carskog.

ribic čestitam od💜💜...najslađe i najljepše muke tek dolaze...uživaj i brz oporavak🙏🏽

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

💜Medenko
    29. Studeni 2022. 13:55

ribic

Evo nas

ajmeee..ja sam mimoza u zadnje vrijeme😭...preeemedeno💞💓💖...vjerujem da je osjećaj neopisiv💘

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

• lucijaaa12
    29. Studeni 2022. 14:12

lynard

Angeleyes

lynard

Cure jel netko narucivao išta sa ove stranice?https://www.choconillas.eu/Imaju mi neke sumnjivo veće popuste na neke stvari koje gledam več duže vrijeme pa sam odmah skeptična. 😀

Oni su inače imali visoke cijene ali sad se zatvaraju pa su sve snizili do 70%. Bila sam ja u trgovini nedavno, imaju svega ali nekako mi djeluje da za te cijene isto mogu pronaći jeftiniju alternativu i ne manje kvalitetnu. Npr jako puno imaju od marke Beaba, ja sam uzela dekicu i dude. I pročitala sam jutros da imaju jako puno narudžbi pa da ne znaju hoće li biti na zalihama toliko robe… možeš probat ako ti se nešto sviđa i ako se može povoljnije proći 🤷🏼‍♀️

Aha, a cisto me zanimalo jel uopce legit stranica da ne bi bilo narucim pa corak. Tnx :)

Ja sam naručila ljuljačku 4moms na brutalnom sniženju 14.11. Poslali su mi potvrdu narudzbe i nakon 15 čekanja im pošaljem email da pitam što je sa ljuljačkom, da bi mi odgovorili da je nemaju na zalihama i da ne mogu provesti narudžbu. A na njihovoj stranici je dostupna i imaju je na zalihama al je vjerovatno vise nisu htjeli prodati po toj cijeni. Predobro je izgledalo da bi bilo istinito.  

• lynard
    29. Studeni 2022. 14:30

lucijaaa12

lynard

Angeleyes

lynard

Cure jel netko narucivao išta sa ove stranice?https://www.choconillas.eu/Imaju mi neke sumnjivo veće popuste na neke stvari koje gledam več duže vrijeme pa sam odmah skeptična. 😀

Oni su inače imali visoke cijene ali sad se zatvaraju pa su sve snizili do 70%. Bila sam ja u trgovini nedavno, imaju svega ali nekako mi djeluje da za te cijene isto mogu pronaći jeftiniju alternativu i ne manje kvalitetnu. Npr jako puno imaju od marke Beaba, ja sam uzela dekicu i dude. I pročitala sam jutros da imaju jako puno narudžbi pa da ne znaju hoće li biti na zalihama toliko robe… možeš probat ako ti se nešto sviđa i ako se može povoljnije proći 🤷🏼‍♀️

Aha, a cisto me zanimalo jel uopce legit stranica da ne bi bilo narucim pa corak. Tnx :)

Ja sam naručila ljuljačku 4moms na brutalnom sniženju 14.11. Poslali su mi potvrdu narudzbe i nakon 15 čekanja im pošaljem email da pitam što je sa ljuljačkom, da bi mi odgovorili da je nemaju na zalihama i da ne mogu provesti narudžbu. A na njihovoj stranici je dostupna i imaju je na zalihama al je vjerovatno vise nisu htjeli prodati po toj cijeni. Predobro je izgledalo da bi bilo istinito.

Tako su i meni javili da nemaju toga sto sam narucila vise na stanju i stornirali narudzbu. Ah :)

santina
    29. Studeni 2022. 14:45

ribic

Jucer u 9:10 i 9:11 su u 37+1 stigle moje dvije ljepotice Nia i Kali. Sve ok proslo i danas me ceka najgori dio - ustajanje nakon carskog.

Cestitam!! I ja ssm svoju curku rodila na 37+1. Super si ti dogurala! Predivna su imena. Zelim ti brz oporavak!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.