Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    24. Studeni 2022. 10:17

BlairWaldorf

buhtlica23

Evo cure da javim obavila uzv, procjena je na 4200, beba je velika za 40 tt +2/3 dana. Doktorica koja je radila uzv kaze da bas i nema plodne vode. Sada cekam svoju doktoricu da vidim sto ce reci…

Koliki je promjer glave ?

BPD 9.55(39tt/1),HC 33,74(39tt),AC 37.86(41+6),FL 7.99(40+6), EFBW 4200g

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Angeleyes
    24. Studeni 2022. 10:42

snowwhite1410

Angeleyes

U mene od jucer povremeno bjelkast iscjedak s blagim probadanjima dole. Kao pred menstruaciju. Svako par sati se pojavi, al na papiru samo. Mozda pripreme neke? 😄

Ja sam danas bila na pregledu beba se malo dopustila rekao mi je dr i isto imam taj iscjedak izgleda da je to normalno u ovom tjednu,evo čekamo da se bebe odluče izaći van 😅ni kod mene nema naznaka ako ne bude ništa dan prije termina imam pregled 😅i meni isto blago probadanje 🥺a kičma jel te boli?

Kao sve neki znakovi, al opet ništa 😂 
    I beba mi djeluje živahnije na momente, pa prespava pola dana, pa opet neki party. Valjda se sad baš i u stomaku ponaša kao novorođenče inače.
    Ma ne boli me kičma, ništa. Samo žgaravica od tih tegoba trudničkih + taj iscjedak svako par sati. Čekamo!!! 😶🤔🤣🤭

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Angeleyes
    24. Studeni 2022. 10:46

Avocado

Ana_

Avocado

Cure, jel vaše bebe štucaju?

U trbuhu misliš? Ooo, da. Zna mu se desiti 😁😁😁

Dada, u trbuhu 😁 Moj tek zadnja dva dana, nisam prije primjetila. Ali sam onda pročitala da nije baš dobar znak u kasnijim tjednima 🤦‍♀️ pa sam se prepala… ali čitam da nije baš neuobičajeno

Normalno je da štucaju, ne brini. Pluća im počinju raditi i to može samo biti dobar znak. Meni je sada pred kraj trudnoće manje, a tipa prije 2 mjeseca bi po pola dana štucao unutra. Pupčana je uvijek bila uredna, tako da nema panike.

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

BlairWaldorf
    24. Studeni 2022. 10:53

buhtlica23

BlairWaldorf

buhtlica23

Evo cure da javim obavila uzv, procjena je na 4200, beba je velika za 40 tt +2/3 dana. Doktorica koja je radila uzv kaze da bas i nema plodne vode. Sada cekam svoju doktoricu da vidim sto ce reci…

Što te točno muči vezano za mjere? Doktori su rekli da je sve ok ? To je najbitnije. Ta odstupanja od  2-3 tjedna su normalna i nema razloga za brigu. Bojis se da će ti biti tesko vaginalno roditi ? A znas i sama da te procjene nisu bas točne, nema razloga za paniku. Što kažu za plodnu vodu ? 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Angeleyes
    24. Studeni 2022. 10:53

WannaBeMama

Oprostite na upadu, samo jedno pitanje, jel koga od vas bolio donji dio leđa u ranoj trudnoći?

Mislim da ti je to uobičajeni simptom rane trudnoće, mene je i ukočilo par puta tako u prvim mjesecima. Inače imam išijas, ali ovo je bilo još x5 bolnije.

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

buhtlica23
    24. Studeni 2022. 11:12

BlairWaldorf

buhtlica23

BlairWaldorf

buhtlica23

Što te točno muči vezano za mjere? Doktori su rekli da je sve ok ? To je najbitnije. Ta odstupanja od 2-3 tjedna su normalna i nema razloga za brigu. Bojis se da će ti biti tesko vaginalno roditi ? A znas i sama da te procjene nisu bas točne, nema razloga za paniku. Što kažu za plodnu vodu ?

Ma znam da ne moraju biti tocne, no opet veca je za 3 tjedna. Kilaza je tu dosta velika, po ovom uzv je dobila kilu za 2 tjedna. Prije 2 tjedna je bila 3200g. Iskreno strah me kako ce to ici jer je velika. Imam jos 18 dana ona moze dobiti jos kilu,kilu i pol do tad. Jos uvijek cekam doktoricu jer je u sali. Ugl na uzv je prokomentirala da ima manje plodne vode tj rekla je pa bas i nema nesto plodne vode.. a danas tlak visok + glavobolja zato sam i otisla ranije na pregled.  A i gace mi opet nesto mokre sad me strah da mi ne curi i to malo vode sto ima. Jucer su isto bile mokre ali to mi se vec par puta desilo i uvijek je sve bilo ok, kao uznojila sam se 🤣 a  evo sad na kraju ispada da je ipak plodna al ajd ti znaj...

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Ana_
    24. Studeni 2022. 11:13

Avocado

Ana_

Avocado

Cure, jel vaše bebe štucaju?

U trbuhu misliš? Ooo, da. Zna mu se desiti 😁😁😁

Dada, u trbuhu 😁 Moj tek zadnja dva dana, nisam prije primjetila. Ali sam onda pročitala da nije baš dobar znak u kasnijim tjednima 🤦‍♀️ pa sam se prepala… ali čitam da nije baš neuobičajeno

Ovom mom se desi svako toliko, na početku mi je slatko, onda me počinje izludivati, kao kad ja stucam 😂😂
    Mislim da nije ništa strašno, bar koliko sam upućena.
    Mene nor zanima smeta li bebama kad mi kisemo? Jer dosta kišem 🤦🏼‍♀️

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙

04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌

01/2025 novi postupak

ancy2010
    24. Studeni 2022. 11:40

buhtlica23

BlairWaldorf

buhtlica23

BlairWaldorf

buhtlica23

Što te točno muči vezano za mjere? Doktori su rekli da je sve ok ? To je najbitnije. Ta odstupanja od 2-3 tjedna su normalna i nema razloga za brigu. Bojis se da će ti biti tesko vaginalno roditi ? A znas i sama da te procjene nisu bas točne, nema razloga za paniku. Što kažu za plodnu vodu ?

Ma znam da ne moraju biti tocne, no opet veca je za 3 tjedna. Kilaza je tu dosta velika, po ovom uzv je dobila kilu za 2 tjedna. Prije 2 tjedna je bila 3200g. Iskreno strah me kako ce to ici jer je velika. Imam jos 18 dana ona moze dobiti jos kilu,kilu i pol do tad. Jos uvijek cekam doktoricu jer je u sali. Ugl na uzv je prokomentirala da ima manje plodne vode tj rekla je pa bas i nema nesto plodne vode.. a danas tlak visok + glavobolja zato sam i otisla ranije na pregled. A i gace mi opet nesto mokre sad me strah da mi ne curi i to malo vode sto ima. Jucer su isto bile mokre ali to mi se vec par puta desilo i uvijek je sve bilo ok, kao uznojila sam se 🤣 a evo sad na kraju ispada da je ipak plodna al ajd ti znaj…

Mogla bi ti kroz koji dan docekat bebaca😊 vidis meni je zbog onog tlaka beba manja, u biti bija je stalno veci za 2 tjedna do 33 tjedna kad mi se tlak poveća i od onda malo dobiva..i bas mi danas na kontroli rekli da je to uobičajeno kod tlaka ili stagniraju ili previse dobivaju🤷uglavnom u pon mi je carski ako se preko vikenda nista ne pokrene😊

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

WannaBeMama
    24. Studeni 2022. 11:54

Angeleyes

WannaBeMama

Oprostite na upadu, samo jedno pitanje, jel koga od vas bolio donji dio leđa u ranoj trudnoći?

Mislim da ti je to uobičajeni simptom rane trudnoće, mene je i ukočilo par puta tako u prvim mjesecima. Inače imam išijas, ali ovo je bilo još x5 bolnije.

Hvala ti puno na odgovoru 🤍 i oprostite sta sam upala ko padobranac 😂

28💃
    37🦸🏼‍♂️
    3 godine pokušavanja...
    Papa test ✔️
    Hormoni ✔️
    Spermiogram✔️
    2.5.2023. Odrađena histeroskopija - uklonjeno par polipa s endometrija
    Prohodnost jajovoda - oba prohodna u cjelosti
    Prva tura klomida u 4.mj 2024.

buhtlica23
    24. Studeni 2022. 12:40

ancy2010

buhtlica23

BlairWaldorf

buhtlica23

BlairWaldorf

buhtlica23

Ma znam da ne moraju biti tocne, no opet veca je za 3 tjedna. Kilaza je tu dosta velika, po ovom uzv je dobila kilu za 2 tjedna. Prije 2 tjedna je bila 3200g. Iskreno strah me kako ce to ici jer je velika. Imam jos 18 dana ona moze dobiti jos kilu,kilu i pol do tad. Jos uvijek cekam doktoricu jer je u sali. Ugl na uzv je prokomentirala da ima manje plodne vode tj rekla je pa bas i nema nesto plodne vode.. a danas tlak visok + glavobolja zato sam i otisla ranije na pregled. A i gace mi opet nesto mokre sad me strah da mi ne curi i to malo vode sto ima. Jucer su isto bile mokre ali to mi se vec par puta desilo i uvijek je sve bilo ok, kao uznojila sam se 🤣 a evo sad na kraju ispada da je ipak plodna al ajd ti znaj…

Mogla bi ti kroz koji dan docekat bebaca😊 vidis meni je zbog onog tlaka beba manja, u biti bija je stalno veci za 2 tjedna do 33 tjedna kad mi se tlak poveća i od onda malo dobiva..i bas mi danas na kontroli rekli da je to uobičajeno kod tlaka ili stagniraju ili previse dobivaju🤷uglavnom u pon mi je carski ako se preko vikenda nista ne pokrene😊

Ostala u bolnici, ako curi plodna voda danas ide indukcija, ako ne sutra ili prekosutra sve ovisi kakvi ce nalazi biti...

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.