Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    23. Studeni 2022. 15:51

buhtlica23

Lonmi

Buhtlice ma i da si 5 prstiju, ako nema trudova samo cekaj, dok ne pocne boliti onako kako treba onda pravac rodiliste 😂
    I meni je cilj bio 37tt, i taj dan kad sam ih napunila sam zavrsila na antibiotiku zbog glupog umnjaka…. A spremila si Mileram da slavim 😂

E jbg, uvijek nesto. Jel sad bolje umnjak? Sad si mi dala ideju za mileramkuniako sam planirala neku sa Vodnjana pravit. Ali danas zgaravica ubija. Tako da mislim da cu ipak sutra praviti 🤣😣

BlairWaldorf

Queen_of_North

S pregleda uzv, cekam ctg… Ultrzvucno sve ok , samo sam sada 38+0 ima 3200 g a prosli tjedan imao je 3100,meni se cini da je premalen, a oni kazu da je sve ok…
    Prvog sina sam rodila 4350, ne mogu u 15 dana da jos maleni dobije 1 kilogram, bas mi to nije jasno nikako, hoce li sve biti ok..

Kako vama kazu kilažu, meni rekli zadnji put na biometriji kad sam bila 30-ti tjedan

Pa meni svaki put kazu kad rade biometriju, a rade mi skoro svaki put. Doduse ja idem u bolnicu pa je mozda to razlika. Mora ti pisati na papirima od uzv EFW oznaka ti označava kilazu.

Ne piše nista. Biometrija mjerila u 30- tom tjednu, tamo piše kilaža a pregled nakon toga je mjerila opseg glavice čini mi se a danas gledali otkucaje i  da li sam otvoreno i to je to 🤷

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Lonmi
    23. Studeni 2022. 16:38

Evo moja bebica je toliko nisko da je procijenila na 2900 jer uopce ne vidi glavu dolje u preponama, skroz se spustila, tako da je i sama rekla da su to cca mjere, ne precizne, ima i vise. 
    Prst otvorena do glavice, cekamo samo trudove 😊. 
    Nista to mene ne zamara ta kilaza, samo nek je ziva i zdrava ❤️

BlairWaldorf
    23. Studeni 2022. 16:57

Lonmi

Evo moja bebica je toliko nisko da je procijenila na 2900 jer uopce ne vidi glavu dolje u preponama, skroz se spustila, tako da je i sama rekla da su to cca mjere, ne precizne, ima i vise.
    Prst otvorena do glavice, cekamo samo trudove 😊.
    Nista to mene ne zamara ta kilaza, samo nek je ziva i zdrava ❤️

Ne znam zasto je ta kilaža uopće bitna ako je sve u redu ? 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

snowwhite1410
    23. Studeni 2022. 16:57

Angeleyes

U mene od jucer povremeno bjelkast iscjedak s blagim probadanjima dole. Kao pred menstruaciju. Svako par sati se pojavi, al na papiru samo. Mozda pripreme neke? 😄

Ja sam danas bila na pregledu beba se malo dopustila rekao mi je dr i isto imam taj iscjedak izgleda da je to normalno u ovom tjednu,evo čekamo da se bebe odluče izaći van 😅ni kod mene nema naznaka ako ne bude ništa dan prije termina imam pregled 😅i meni isto blago probadanje 🥺a kičma jel te boli?

Satsuke
    23. Studeni 2022. 17:22

snowwhite1410

Angeleyes

U mene od jucer povremeno bjelkast iscjedak s blagim probadanjima dole. Kao pred menstruaciju. Svako par sati se pojavi, al na papiru samo. Mozda pripreme neke? 😄

Ja sam danas bila na pregledu beba se malo dopustila rekao mi je dr i isto imam taj iscjedak izgleda da je to normalno u ovom tjednu,evo čekamo da se bebe odluče izaći van 😅ni kod mene nema naznaka ako ne bude ništa dan prije termina imam pregled 😅i meni isto blago probadanje 🥺a kičma jel te boli?

Ajme, ti baš imaš dan prije termina pregled. Sve smo sad već naknap.😂 
    Meni ovaj put nisu radili uzv, tako da nemam pojma koliko mali ima kila, taj bolnički pregled mi traje ni 5 minuta. Pa ne stignem se ni do kraja svući, a već sam natrag u čekaoni.🤣 

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

snowwhite1410
    23. Studeni 2022. 17:53

Satsuke

snowwhite1410

Angeleyes

Meni ovaj put nisu radili uzv, tako da nemam pojma koliko mali ima kila, taj bolnički pregled mi traje ni 5 minuta. Pa ne stignem se ni do kraja svući, a već sam natrag u čekaoni.🤣

Haha 😂 ajjjj šta su tebi rekli 😅jel ima kakvih naznaka da je porod blizu 😅meni je pregled 30.11 ukoliko se ne desi nešto prije 🙈joj Satsuke 🥺 strah me svega rekao mi dr danas baš kada sam bila kod njega na pregledu stiskao mi se stomak on je rekao to je to ukoliko mi se bude stiskao u istim vremenskim razmacima da dođem 😅on meni kaže možda tebe neće boljeti možda imaš visok prag tolerancije na bol 🙈 ja kažem nemam 😭jel tebe šta boli ?

Lonmi
    23. Studeni 2022. 18:05

Blair u pravilu moraju dati procjenu da nebi bilo da je doslo do kakvog zastoja u rastu ili da nije beba mozda prevelika pa iz nekog razloga (uska zdjelica na primjer) moras na carski. Makar rijetko se to tak desava.
    Prate najvise da nebi bilo zastoja. 
    Moja je prije 2 tj bila 2650, sad 2900 cca., kako ce mjeriti kad bi morala od glave, a nju ni ne vidi 😂
    Bitno da dobiva. 
    Ugl, ako ti doktor kaze da je sve ok, onda je ok 😊, ne brini i ne zamaraj se 😊
    Netko rodi dijete od 4500, netko od 2500 i sta sad, bitno da su zdravi. Ima nas velikih i malih, mrsavih i debelih 😂

Lonmi
    23. Studeni 2022. 18:09

Satsuke

snowwhite1410

Angeleyes

Meni su samo 1 uzv napravili u prvoj trudnoci u bolnici, naravno da sam bila ljuta i u panici jer je nama navika da se radi na svakom pregledu, al to ti je od bolnice do bolnice, neki smatraju da nema potrebe svaki tj raditi uzv. 
    A to se slazem, udes nutra i ako te i pregledava vani si odmah 😂

BlairWaldorf
    23. Studeni 2022. 18:58

Lonmi

Blair u pravilu moraju dati procjenu da nebi bilo da je doslo do kakvog zastoja u rastu ili da nije beba mozda prevelika pa iz nekog razloga (uska zdjelica na primjer) moras na carski. Makar rijetko se to tak desava.
    Moja je prije 2 tj bila 2650, sad 2900 cca., kako ce mjeriti kad bi morala od glave, a nju ni ne vidi 😂
    Bitno da dobiva.
    Netko rodi dijete od 4500, netko od 2500 i sta sad, bitno da su zdravi. Ima nas velikih i malih, mrsavih i debelih 😂

Ma jasno mi je ovo za zastoj i da treba pratiti  ali eto nakon biometrije ja nisam dobila info o težini. I čini mi se kao da sam jedina od vas tu  🙈🤷😄

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Lonmi
    23. Studeni 2022. 18:59

BlairWaldorf

Lonmi

Bitno da dobiva.

Ma jasno mi je ovo za zastoj i da treba pratiti ali eto nakon biometrije ja nisam dobila info o težini. I čini mi se kao da sam jedina od vas tu 🙈🤷😄

Na sljedecem pregledu trazi uzv i reci da nisi od 30 tt dobila procjenu tezine, da te zanima. Vjerujem da ce provjeriti 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.