Sve nas je manje ovdje, ostati cemo samo mi koje cemo i termin presisati 😂
Buhtlice sretno ❤️
Lonmi, da znas da ja o tome razmisljam jutros... Na kraju cemo i prenijeti nakon termina 😀😅
Buhtlice, javi nam se i sretno ti ❤️❤️❤️
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Cure da li trebam zvati da mi puste novu uputnicu za bolnicu - sljedeći pregled ili vrijedi do poroda ?
Ovisi koju su ti dali. Ak su d1 ona vrijedi i dalje. Ak nisu nju onda za svaki nova
Valjda je d1 jer je medicinska rekla javi se kad rodis da te naručim na kontrolu. Tako da sam s njima valjda gotova.
Buhtlice sretno !!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Buhtlice23 sretno 😘😁
Moram priznat da je sad i mene malo trta da mi plodna voda ne curka, ali se tješim da je u ponedjeljak pregled pa ću pirati kakvo je stanje. Do sada ni jedna doktorica mi nije ništa komentirala da je previše ili premalo plodne vode, pa se nadam da je sve ok.
_______
Pitanje za curke koje su rodile, pogotovo u Zg, jel znate jel moramo nositi i svoje bočice npr. u slučaju da neće malac uspijeti dojiti? Pročitala sam da neke planiraju nositi svoje izdajalice, pa sam mislila uzeti.
I što se tiče samog izdajanja, u što ste vi pohranjivanje mlijeko koje ste izdojile dok ste bile doma. Npr. ako ste imale više mljeka nego što je beba u tom trenutku mogla pojesti? Jeste ga ikad stavljale u frižider ili zaleđivale? Sorry ak pitam gluposti, ali prvorotka sam i imam osjećaj da što mi je termin bliže da je osjećam sve gluplje i da niš ne znam 🙄
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermia
AIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Buhtlice23sretno 😘😁
Moram priznat da je sad i mene malo trta da mi plodna voda ne curka, ali se tješim da je u ponedjeljak pregled pa ću pirati kakvo je stanje. Do sada ni jedna doktorica mi nije ništa komentirala da je previše ili premalo plodne vode, pa se nadam da je sve ok.
_______
Pitanje za curke koje su rodile, pogotovo u Zg, jel znate jel moramo nositi i svoje bočice npr. u slučaju da neće malac uspijeti dojiti? Pročitala sam da neke planiraju nositi svoje izdajalice, pa sam mislila uzeti.
I što se tiče samog izdajanja, u što ste vi pohranjivanje mlijeko koje ste izdojile dok ste bile doma. Npr. ako ste imale više mljeka nego što je beba u tom trenutku mogla pojesti? Jeste ga ikad stavljale u frižider ili zaleđivale? Sorry ak pitam gluposti, ali prvorotka sam i imam osjećaj da što mi je termin bliže da je osjećam sve gluplje i da niš ne znam 🙄
Draga, moj malac ne moze sisati pa se ja izdajam. Imam 2,3 bocice i dvostruku elektricnu. Izdojim se, prelijem u bocicu i stavim u frizider. I onda kad ga idem hraniti, prelijem u njegovu iz koje jede. U bolnicu sam nosila izdajalicu :)
30 g. oboje
OTP 9.11.
Buhtlice23sretno 😘😁
_______
Ak ce ti trebat i ako ces moci lako ti netko donese.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Bome djevojke....otišla ja vaditi krv jučer i danas digli nalaz na e - građanina i bome gledam šarenilo. Sad lijepo čekam nazvat doktoricu koja naravno radi popodne... eritrociti, hematorkit, hemoglobin sve sniženo, leukociti povičeni, limfociti sniženi, željezo na granici (donja granica 8, ja imam 9) i onda oni adsorbcijski željeza sve povišeno... uglavnom veselica samo takva... al barem znam zakaj mi se toliko spava stalno i zašto sam imala te vrtoglavice i nedostatke zraka... srećom pa mislim da nije ništ kritično, ali bumo vidjeli kaj će doktorica reći....
Evo da javim, jutros oko 10 stiga bebac na carski, sve je u redu😊
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Cestitke na bebacu,tebi brz oporavak zelim..
Sad uzivajte 😊😊🥰
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Draga, čestitke tebi tvom mužu, da uživate sa novim članom obitelji i da se čim prije oporaviš 🥰🥳
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermia
AIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Cestitaaam 😍
Cini mi se da sam se s tobom i Lonmi pratila, jer smo po terminima dan gore- dolje... Lonmi, pratim tebe sada😀 koja ce prije 😀
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji