Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    santina
    23. Studeni 2022. 22:57

klarolina

snowwhite1410

Satsuke

snowwhite1410

Angeleyes

U mene od jucer povremeno bjelkast iscjedak s blagim probadanjima dole. Kao pred menstruaciju. Svako par sati se pojavi, al na papiru samo. Mozda pripreme neke? 😄

Ja sam danas bila na pregledu beba se malo dopustila rekao mi je dr i isto imam taj iscjedak izgleda da je to normalno u ovom tjednu,evo čekamo da se bebe odluče izaći van 😅ni kod mene nema naznaka ako ne bude ništa dan prije termina imam pregled 😅i meni isto blago probadanje 🥺a kičma jel te boli?

Ajme, ti baš imaš dan prije termina pregled. Sve smo sad već naknap.😂
    Meni ovaj put nisu radili uzv, tako da nemam pojma koliko mali ima kila, taj bolnički pregled mi traje ni 5 minuta. Pa ne stignem se ni do kraja svući, a već sam natrag u čekaoni.🤣

Haha 😂 ajjjj šta su tebi rekli 😅jel ima kakvih naznaka da je porod blizu 😅meni je pregled 30.11 ukoliko se ne desi nešto prije 🙈joj Satsuke 🥺 strah me svega rekao mi dr danas baš kada sam bila kod njega na pregledu stiskao mi se stomak on je rekao to je to ukoliko mi se bude stiskao u istim vremenskim razmacima da dođem 😅on meni kaže možda tebe neće boljeti možda imaš visok prag tolerancije na bol 🙈 ja kažem nemam 😭jel tebe šta boli ?

To je fascinantno ali moguće je ne osjetiti. Evo ja upravo lezim u bolnici jer su mi slučajno otkrili trudove na ctgu, počelo razmak od 10min i u sat vremena se ustaliti na 3 minute a ja ništa osjećala, tek kad je došlo na 3 min sam počela onako lagano osjećati u preponama.
    Uspjeli su ih zaustaviti i nisu me puno otvorili ali se cerviks skratio skroz tak da eto sad kupujemo još koji dan.
    Uglavnom da, moguće je ne registrirati da imaš trudove, ja sam ostala paf kad su mi to rekli.

Joj ja isto tako nisam osjecala u 1.trudnoci. i bila otvorena. Lezala u bolnici 2 mjeseca, primala tokolizu, bila otvorena sve vise i vise. Na kraju na pregledu, nakon 2 mjeseca, bila otvorena 8cm i oni se uplase da cu se poroditi i posalju u radjaonu. A tamo mi ukljuce drip ne bi li pukao vodenjak. Nakon sat vremena ga pokidaju. I tek tad sam imala abnormalne bolove. Sto je trajalo jos nekih sst vremena. Zato se sad bojim sa serklazom da necu osjetiti i stici do bolnice na vrijeme. 
    Koji si tjedan? Sve te razumijem. Sretno!

Lonmi
    23. Studeni 2022. 23:33

Sad ste i meni napravile paniku jer sam prvi put bila jako otvorena bez trudova i zavrsila na induciranom.
    A kontrakcije osjetim nekad ali nist posebno. 
    Moram sad izbaciti misli iz glave da cu roditi doma 😂. 
    Ja nisam ni jedan trud imala na ctgu. 
    Sutra se tek narucujem u TA. 

• klarolina
    24. Studeni 2022. 06:26

santina

klarolina

To je fascinantno ali moguće je ne osjetiti. Evo ja upravo lezim u bolnici jer su mi slučajno otkrili trudove na ctgu, počelo razmak od 10min i u sat vremena se ustaliti na 3 minute a ja ništa osjećala, tek kad je došlo na 3 min sam počela onako lagano osjećati u preponama.
    Uspjeli su ih zaustaviti i nisu me puno otvorili ali se cerviks skratio skroz tak da eto sad kupujemo još koji dan.
    Uglavnom da, moguće je ne registrirati da imaš trudove, ja sam ostala paf kad su mi to rekli.

Joj ja isto tako nisam osjecala u 1.trudnoci. i bila otvorena. Lezala u bolnici 2 mjeseca, primala tokolizu, bila otvorena sve vise i vise. Na kraju na pregledu, nakon 2 mjeseca, bila otvorena 8cm i oni se uplase da cu se poroditi i posalju u radjaonu. A tamo mi ukljuce drip ne bi li pukao vodenjak. Nakon sat vremena ga pokidaju. I tek tad sam imala abnormalne bolove. Sto je trajalo jos nekih sst vremena. Zato se sad bojim sa serklazom da necu osjetiti i stici do bolnice na vrijeme.
    Koji si tjedan? Sve te razumijem. Sretno!

Ajoj, stvarno mi je žao da si to morala proći.  

Ja sam sad 33. tjedan, nekako se nadam još bar malo da ispunimo puni potencijal primljenih injekcija za razvoj pluća. Al ako treba ležati mjesec dana dok uđem u termin može, al to mi je nekako preoptimistično. 
    Hvala ti <3 držim fige da i tebi prođe što bolje

• ribic
    24. Studeni 2022. 07:22

buhtlica23

BlairWaldorf

Ana2104

Meni ginekolog svaki pregled mjeri sve, kaže kilažu i dobijem sličicu s ultrazvuka gdje pišu sve mjere i kojem tjednu odgovaraju. Sad sa 34 tjedna je beba procjenjena na 2,400

Vidim da je mjerila zadnji put obujam trbuha sto je pokazatelj jel sve ide kako treba i da li odgovara gestacijskoj dobi 😄
    a buhtlice ti si pod posebnom prismotrom zbog zdravlja, normalno da te trebaju detaljnije gledati.

Pa dobro ima nesto i u tome. Ali mislim da ima veze i sa doktoricom. Dok sam isla kod svoje primarne ginekologinje nije mi pridavala toliko paznje i jedva je docekala da me posalje u bolnicu. Dok sam si nasla doktoricu u bolnici isto su me zajebavali jer ono dodes i svaki put drugi doktor ali opet gledali su me svi puno duze nego ta moja ginekologinja. Cak sam rekla ako se ikad desi da budemo imali jos jedno dijete traziti cu odma uputnicu za bolnicu i idem kod ove doktorice. Tako da kad krenete u bolnicu gledajte da idete uvijek kod iste doktorice. Puno bolje vas onda tretiraju.

U bolnici ne mora biti da ce biti isti doktor i meni osobno sve detaljnije bilo privatno dok sam vodila trudnocu.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Ana_
    24. Studeni 2022. 09:21

Avocado

Cure, jel vaše bebe štucaju?

U trbuhu misliš? Ooo, da. Zna mu se desiti 😁😁😁

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙

04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌

01/2025 novi postupak

WannaBeMama
    24. Studeni 2022. 09:37

Oprostite na upadu, samo jedno pitanje, jel koga od vas bolio donji dio leđa u ranoj trudnoći? 

28💃
    37🦸🏼‍♂️
    3 godine pokušavanja...
    Papa test ✔️
    Hormoni ✔️
    Spermiogram✔️
    2.5.2023. Odrađena histeroskopija - uklonjeno par polipa s endometrija
    Prohodnost jajovoda - oba prohodna u cjelosti
    Prva tura klomida u 4.mj 2024.

buhtlica23
    24. Studeni 2022. 09:40

ribic

buhtlica23

BlairWaldorf

Ana2104

Meni ginekolog svaki pregled mjeri sve, kaže kilažu i dobijem sličicu s ultrazvuka gdje pišu sve mjere i kojem tjednu odgovaraju. Sad sa 34 tjedna je beba procjenjena na 2,400

Vidim da je mjerila zadnji put obujam trbuha sto je pokazatelj jel sve ide kako treba i da li odgovara gestacijskoj dobi 😄
    a buhtlice ti si pod posebnom prismotrom zbog zdravlja, normalno da te trebaju detaljnije gledati.

Pa dobro ima nesto i u tome. Ali mislim da ima veze i sa doktoricom. Dok sam isla kod svoje primarne ginekologinje nije mi pridavala toliko paznje i jedva je docekala da me posalje u bolnicu. Dok sam si nasla doktoricu u bolnici isto su me zajebavali jer ono dodes i svaki put drugi doktor ali opet gledali su me svi puno duze nego ta moja ginekologinja. Cak sam rekla ako se ikad desi da budemo imali jos jedno dijete traziti cu odma uputnicu za bolnicu i idem kod ove doktorice. Tako da kad krenete u bolnicu gledajte da idete uvijek kod iste doktorice. Puno bolje vas onda tretiraju.

U bolnici ne mora biti da ce biti isti doktor i meni osobno sve detaljnije bilo privatno dok sam vodila trudnocu.

Ne mora biti ali ako se narucuju neka se narucuju kod iste doktorice. Ili ako kao kod nas nema narucivanja pita se kada je u ambulanti. Meni moja svaki put kaze ja sam tad i tad u ambulanti pa dodi.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    24. Studeni 2022. 09:42

Evo cure da javim obavila uzv, procjena je na 4200, beba je velika za 40 tt +2/3 dana. Doktorica koja je radila uzv kaze da bas i nema plodne vode. Sada cekam svoju doktoricu da vidim sto ce reci...

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• ribic
    24. Studeni 2022. 10:02

buhtlica23

ribic

buhtlica23

BlairWaldorf

Ana2104

Ne mora biti ali ako se narucuju neka se narucuju kod iste doktorice. Ili ako kao kod nas nema narucivanja pita se kada je u ambulanti. Meni moja svaki put kaze ja sam tad i tad u ambulanti pa dodi.

U vinogradskoj ne, mijenjaju se.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

BlairWaldorf
    24. Studeni 2022. 10:03

buhtlica23

Evo cure da javim obavila uzv, procjena je na 4200, beba je velika za 40 tt +2/3 dana. Doktorica koja je radila uzv kaze da bas i nema plodne vode. Sada cekam svoju doktoricu da vidim sto ce reci…

Koliki je promjer glave ? 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.