![](/media/img/86/e3/13a49ec5e9d3091ac605.jpeg)
Buhtlice pa jel su ti nonstop mokre gacice, jel to bas curi?
Mislim i ja imam puno tog vodenastog iscjetka.
Mislim da oni imaju onih trakica il neceg za detekciju. Kad si to primjetila?
Sretno u svakom slucaju ❤️
Ne brini zbog kg, rodi puno zena bebe od 4 kg. Sve je to priroda dobro zamislila 😊
Pa primjetila sam jucer da su vlazne isto tako i danas, ali doso je test da je negativan nije plodna voda.. ali je tlak skocio podosta i tako jos uvijek cekam da vidimo to ce biti ali mislim da nece danas nista biti.
Daaa to ti je normalno, puno iscjedka i vodenasti. Naravno ako sumnjas bolje provjeriti.
Ma da tebe taj tlak zeza, bolje da si pod nadzorom i da ako bas bude potrebno i induciraju ako je do zdravlja. Nije isto dok je neki problem, pa dok oni nepotrebno sile.
S tlakom nije za igrati se. Ako dobro procjenjuju mala fakat puno dobiva, nemas secer il nesto tako?
Nemam secer, radila OGTT bio savrsen. A doktorica kaze ona bi jos cekala ovo ono vidit cemo sutra sta ce biti i kako ce biti.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Ja nemam kontrakcije ni nist, ali imam takav pritisak dolje da je to strasno. Jucer nije tog niceg bilo, na pregledu prst otvorena do glavice, a danas je ono... tesko hodam i sve me dolje pritisce, kao da ce samo krenuti van.
Kako lani nisam uopce trudove dobila, sve si mislim sta se dogada sad.
U mene od jucer povremeno bjelkast iscjedak s blagim probadanjima dole. Kao pred menstruaciju. Svako par sati se pojavi, al na papiru samo. Mozda pripreme neke? 😄
Ja sam danas bila na pregledu beba se malo dopustila rekao mi je dr i isto imam taj iscjedak izgleda da je to normalno u ovom tjednu,evo čekamo da se bebe odluče izaći van 😅ni kod mene nema naznaka ako ne bude ništa dan prije termina imam pregled 😅i meni isto blago probadanje 🥺a kičma jel te boli?
Kao sve neki znakovi, al opet ništa 😂
I beba mi djeluje živahnije na momente, pa prespava pola dana, pa opet neki party. Valjda se sad baš i u stomaku ponaša kao novorođenče inače.
Ma ne boli me kičma, ništa. Samo žgaravica od tih tegoba trudničkih + taj iscjedak svako par sati. Čekamo!!! 😶🤔🤣🤭
Hej baš dobro si to napisala tako je i moja isto ponaša se ko novorođenče isto djeluje živahno na trenutak i onda spava 😅 nema ni kod mene naznaka joj baš sam sada nestrpljiva 🙈😆😆😆ne znam šta me čeka u iščekivanju 🤰 sljedeći četvrtak termin
Hvala cure, jos uvijek cekamo nalaze. Ali eto do nedjelje bi smizlica trebala stici kako god da okrenem😁😍
buhtlica23 ☺️ sretno i isčekujemo 😊joj sada smo sve bliže i jako blizu 😅🥰😍
Hvala cure, jos uvijek cekamo nalaze. Ali eto do nedjelje bi smizlica trebala stici kako god da okrenem😁😍
Ja jos imam malo fore 🤷🥰 sljedeću srijedu sam 37 tjedan !
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Buhtlice pa jel su ti nonstop mokre gacice, jel to bas curi?
Mislim i ja imam puno tog vodenastog iscjetka.
Mislim da oni imaju onih trakica il neceg za detekciju. Kad si to primjetila?
Sretno u svakom slucaju ❤️
Ne brini zbog kg, rodi puno zena bebe od 4 kg. Sve je to priroda dobro zamislila 😊
Pa primjetila sam jucer da su vlazne isto tako i danas, ali doso je test da je negativan nije plodna voda.. ali je tlak skocio podosta i tako jos uvijek cekam da vidimo to ce biti ali mislim da nece danas nista biti.
Daaa to ti je normalno, puno iscjedka i vodenasti. Naravno ako sumnjas bolje provjeriti.
Ma da tebe taj tlak zeza, bolje da si pod nadzorom i da ako bas bude potrebno i induciraju ako je do zdravlja. Nije isto dok je neki problem, pa dok oni nepotrebno sile.
S tlakom nije za igrati se. Ako dobro procjenjuju mala fakat puno dobiva, nemas secer il nesto tako?
Nemam secer, radila OGTT bio savrsen. A doktorica kaze ona bi jos cekala ovo ono vidit cemo sutra sta ce biti i kako ce biti.
Ma ne brini se ! Puno žena rodi bebicu od 4 kile budeš i ti 😇 još malo i ne razbijaj glavu toliko s mjerama sve će bit kako treba biti ❤️
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure da li trebam zvati da mi puste novu uputnicu za bolnicu - sljedeći pregled ili vrijedi do poroda ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
BlairWaldorf i ti si blizu 😊brzo će ti to proći ja 7 dana do termina 🙈😅♐
BlairWaldorf i ti si blizu 😊brzo će ti to proći ja 7 dana do termina 🙈😅♐
Uh ! Meni nikad u životu vrijeme nije brže prolazilo 🤷
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure da li trebam zvati da mi puste novu uputnicu za bolnicu - sljedeći pregled ili vrijedi do poroda ?
Ovisi koju su ti dali. Ak su d1 ona vrijedi i dalje. Ak nisu nju onda za svaki nova
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sortiraj odgovore
Najstariji