![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Meni ginekolog svaki pregled mjeri sve, kaže kilažu i dobijem sličicu s ultrazvuka gdje pišu sve mjere i kojem tjednu odgovaraju. Sad sa 34 tjedna je beba procjenjena na 2,400
🙋🏻♀️27 🙋🏻♂️38
2018 💒👫🏻
2019 baby B 👦🏻💙
5/2021 missed.ab 10tj 💔
🌈 2022 baby N 👶💙
U mene od jucer povremeno bjelkast iscjedak s blagim probadanjima dole. Kao pred menstruaciju. Svako par sati se pojavi, al na papiru samo. Mozda pripreme neke? 😄
Ja sam danas bila na pregledu beba se malo dopustila rekao mi je dr i isto imam taj iscjedak izgleda da je to normalno u ovom tjednu,evo čekamo da se bebe odluče izaći van 😅ni kod mene nema naznaka ako ne bude ništa dan prije termina imam pregled 😅i meni isto blago probadanje 🥺a kičma jel te boli?
Ajme, ti baš imaš dan prije termina pregled. Sve smo sad već naknap.😂
Meni ovaj put nisu radili uzv, tako da nemam pojma koliko mali ima kila, taj bolnički pregled mi traje ni 5 minuta. Pa ne stignem se ni do kraja svući, a već sam natrag u čekaoni.🤣
Meni su samo 1 uzv napravili u prvoj trudnoci u bolnici, naravno da sam bila ljuta i u panici jer je nama navika da se radi na svakom pregledu, al to ti je od bolnice do bolnice, neki smatraju da nema potrebe svaki tj raditi uzv.
A to se slazem, udes nutra i ako te i pregledava vani si odmah 😂
Ja moram priznat da imam puno puno daleko puno detaljnije preglede u bolnici nego kod moje ginekologinje. Imam fenomenalnu doktoricu i stvarno zena se posveti maksimalno. Idem skoro svaki tjedan i uvijek budem na pregledu izmedu 30-60 minuta. Uzv mi radi 1 u 10 dana i obavezno gleda protoke,tezinu i sve. Svaki put dobijem slicice sa uzv. Tako da stvarno ne znam sto da kazem na te vase preglede od 5 minuta 😣
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Meni ginekolog svaki pregled mjeri sve, kaže kilažu i dobijem sličicu s ultrazvuka gdje pišu sve mjere i kojem tjednu odgovaraju. Sad sa 34 tjedna je beba procjenjena na 2,400
Vidim da je mjerila zadnji put obujam trbuha sto je pokazatelj jel sve ide kako treba i da li odgovara gestacijskoj dobi 😄
a buhtlice ti si pod posebnom prismotrom zbog zdravlja, normalno da te trebaju detaljnije gledati.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ja uvijek pitam jel sve ok i kako treba biti i kad mi kaže da je više se ne zamaram. 🤷😄 Jedino sam znatiželjna za tezinu pitat ću sljedeći put. 😇🙏Sa 30 tjedana je bio 1530.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Čitam na ljetnim bebama da se Petrova preuređuje i nije dopuštena pratnja pri porodu 🤷
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Buhtlice ako postoji neka problematika zbog koje se trudnoca vodi u bolnici, onda su pregledi puno detaljniji 😊
Vidim da je mjerila zadnji put obujam trbuha sto je pokazatelj jel sve ide kako treba i da li odgovara gestacijskoj dobi 😄
a buhtlice ti si pod posebnom prismotrom zbog zdravlja, normalno da te trebaju detaljnije gledati.
Pa dobro ima nesto i u tome. Ali mislim da ima veze i sa doktoricom. Dok sam isla kod svoje primarne ginekologinje nije mi pridavala toliko paznje i jedva je docekala da me posalje u bolnicu. Dok sam si nasla doktoricu u bolnici isto su me zajebavali jer ono dodes i svaki put drugi doktor ali opet gledali su me svi puno duze nego ta moja ginekologinja. Cak sam rekla ako se ikad desi da budemo imali jos jedno dijete traziti cu odma uputnicu za bolnicu i idem kod ove doktorice. Tako da kad krenete u bolnicu gledajte da idete uvijek kod iste doktorice. Puno bolje vas onda tretiraju.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Čitam na ljetnim bebama da se Petrova preuređuje i nije dopuštena pratnja pri porodu 🤷
Petrova ide u djelomično preuređenje od 01.12., al nisu ni oni još sigurni...ovaj zat
A prekinuo me net nekaj...uglavnom ovaj zatvoreni dio će se nagurat u ostatak Petrove, bit će smanjeni kapacitet i nagurane rađaone pa neće imati mjesta za pratnju na porodu... u trudničkim ambulantama su već počeli upozoravati na to trudnice kako bi mogle otići na Vinogradsku ili sv. Duh...što je "odlično" s obzirom da je Merkur kompletno zatvoren i prebačen na vinogradsku
U mene od jucer povremeno bjelkast iscjedak s blagim probadanjima dole. Kao pred menstruaciju. Svako par sati se pojavi, al na papiru samo. Mozda pripreme neke? 😄
Ja sam danas bila na pregledu beba se malo dopustila rekao mi je dr i isto imam taj iscjedak izgleda da je to normalno u ovom tjednu,evo čekamo da se bebe odluče izaći van 😅ni kod mene nema naznaka ako ne bude ništa dan prije termina imam pregled 😅i meni isto blago probadanje 🥺a kičma jel te boli?
Ajme, ti baš imaš dan prije termina pregled. Sve smo sad već naknap.😂
Meni ovaj put nisu radili uzv, tako da nemam pojma koliko mali ima kila, taj bolnički pregled mi traje ni 5 minuta. Pa ne stignem se ni do kraja svući, a već sam natrag u čekaoni.🤣
Haha 😂 ajjjj šta su tebi rekli 😅jel ima kakvih naznaka da je porod blizu 😅meni je pregled 30.11 ukoliko se ne desi nešto prije 🙈joj Satsuke 🥺 strah me svega rekao mi dr danas baš kada sam bila kod njega na pregledu stiskao mi se stomak on je rekao to je to ukoliko mi se bude stiskao u istim vremenskim razmacima da dođem 😅on meni kaže možda tebe neće boljeti možda imaš visok prag tolerancije na bol 🙈 ja kažem nemam 😭jel tebe šta boli ?
To je fascinantno ali moguće je ne osjetiti. Evo ja upravo lezim u bolnici jer su mi slučajno otkrili trudove na ctgu, počelo razmak od 10min i u sat vremena se ustaliti na 3 minute a ja ništa osjećala, tek kad je došlo na 3 min sam počela onako lagano osjećati u preponama.
Uspjeli su ih zaustaviti i nisu me puno otvorili ali se cerviks skratio skroz tak da eto sad kupujemo još koji dan.
Uglavnom da, moguće je ne registrirati da imaš trudove, ja sam ostala paf kad su mi to rekli.
Sortiraj odgovore
Najstariji